Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί οριστικά από την τηλεόραση -Σχεδιάζει μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
menego

Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αποχωρεί από την τηλεόραση. Ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ ανάμεσα στα επόμενα σχέδιά της.

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατό. Η παρουσιάστρια που έχει συμβόλαιο με τον ALPHA μέχρι το καλοκαίρι, φέρεται να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα (αν όχι να σταματήσει εντελώς). Φαίνεται λοιπόν πως η Ελένη Μενεγάκη δεν σκοπεύει να συζητήσει με τη νέα διοίκηση του σταθμού – έχει πλέον περάσει στην Motor Oil, συμφερόντων Βαρδινογιάννη – για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου της.

Η Ελένη Μενεγάκη αναχωρεί για Αμερική

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάζει ως δεδομένη και δημοσίευμα στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Η γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να πραγματοποιήσει τα νέα σχέδιά της τα οποία συνδέονται με ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική, αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα, που βασίζει την αποκάλυψη σε δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην Ελένη Μενεγάκη.

Την ίδια ώρα, από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν αυτές οι πληροφορίες, υπεύθυνοι του ALPHA υποστηρίζουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα. Όπως λένε, η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει συμβόλαιο με το κανάλι που λήγει το καλοκαίρι και ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε συζήτηση περί ανανέωσης η μη, μοιάζει ιδιαίτερα πρόωρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: