Εισάγονται τα τουρκικά στα μειονοτικά νηπιαγωγεία: Προχωράει η «επικαιροποίηση» της Συνθήκης της Λωζάνης

Κοινοποίηση:
1

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αλλαγή στον τρόπο εκλογής των μουφτήδων, εισάγει την τουρκική γλώσσα σε ελληνικά δημόσια σχολεία – και μάλιστα σε νηπιαγωγεία, όπου ήταν η μοναδική δυνατότητα να ακούσουν ελληνικά.

Συγκεκριμένα, πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας προβλέπει τη διδασκαλία τουρκικών σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στη Θράκη, βάζοντας στην ουσία από το παράθυρο την τουρκική γλώσσα και προπαγάνδα στη δημόσια εκπαίδευση της χώρας.

Η απόφαση του υπουργείου να προχωρήσει στην επέκταση προγράμματος διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε μειονοτικά νηπιαγωγεία, στα οποία, εκτός από τον νηπιαγωγό που μιλάει ελληνικά θα υπάρχει και δεύτερος εκπαιδευτικός που θα μπορεί να υποστηρίξει τα τουρκικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Συμφωνα, με αποφαση, του ΣτΕ, τα μειονοτικα σχολεια, ειναι Αντισυνταγματικα. Ε και;;; Θα μου πειτε. Οι κονσερβοκουτοβγαλτες, αδιαφορουν. Μηπως, θα πρεπει, να τους … κονσερβοποιησουμε και εμεις;;; Τι λετε;;;

  2. ———Ξεπούλησε την Μακεδονία, υπέγραψε αιματηρά μέτρα μέχρι το 2060, τώρα θα πάρει και τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Ευρώπης.
    Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!
    ——-
    ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΔ,,,,,,,,,-ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΚ.

Comments are closed.