Εικόνες ΣΟΚ: Έπαθε εγκεφαλικό η ιδιοκτήτρια όταν αντίκρισε το σπίτι της μετά από πλιάτσικο λ@θρομεταναστών στην Σάμο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
7

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους μετανάστες να αυξάνεται  όλο και περισσότερο στο Βαθύ.


Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν.

Δείτε επίσης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΥΣΤΙ@ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ, OYTE O ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΣ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!!! KAI META ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε ΕΔΩ τι ψήφισε η Σάμος στις τελευταίες εθνικές εκλογές, τον Ιούλιο του 2019!

Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στο εξωτερικό, από δημοσίευση στο f/b:

Έφυγε το πάτωμα με αλυσοπρίονο και από διώροφο έγινε ισόγειο. Τις φωτογραφίες τράβηξα με fisheye για να χωρέσει όλη η καταστροφή σε ένα καρέ.

 

 

Αυτό ήταν το μπάνιο.. Όπως φαίνεται τα ξήλωσαν όλα και μεταφέρθηκαν στις παράγκες γύρω από το ΚΥΤ…

Eδώ βλέπετε την κουζίνα. Ξηλώθηκαν και τα ντουλάπια της και ο νεροχύτης.
Εκλάπη η πόρτα της και μόλις προ διημέρου εκλάπησαν και τα μπροστινά στόρια, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

 

 

 

 

Σ’ αυτή τη σειρά φωτογραφιών βλέπετε την αποθήκη, στην οποία – μεταξύ άλλων- υπήρχε πίνακας και εξοπλισμός φωτοβολταϊκού συστήματος.
Από την όλη αποθήκη απέμειναν κουρέλια και λίγα καλώδια.Καταστράφηκαν ακόμα και τα κάτοπτρα.
Όλα αυτά σε δόσεις…..

 

 

Και λίγα πευκάκια….Οικολογική καταστροφή…

 

Άνοιξε και ο χώρος…..Αυτό απέμεινε….Οι φιλοξενούμενοι στην πόλη μας που τους παρέχουμε πλήρη ασυλία παράνομων πράξεων, πρώτα έκλεβαν φρούτα και αυγά, έπειτα έσφαξαν το κοτέτσι μας, βρήκαμε τα κεφάλια των πουλερικών παλουκωμένα στους φράχτες, μετά έκλεβαν εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, δεξαμενές και βρύσες, και τέλος γκρέμισαν τα κτίσματα συθέμελα! Για το λάδι μας ούτε λόγος, έκλεψαν και τις ελιές, άσε που είναι αδύνατον πλέον να μεταφέρεις ελιές στον περιφερειακό του ΚΥΤ! Μόνο οι μετανάστες και οι ΜΚΟ μπορούν ανενόχλητοι να μεταφέρουν τα πάντα!

 

 

Η ξυλεία για να χτιστεί αυτό το καλύβι είχε εισαχθεί από τη Σμύρνη και χρονολογούνταν από το 1930 περίπου, ήταν δε χτισμένο με την τεχνοτροπία μπαγδαντί. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που το έφτιαξαν!

 

 

και η συνέχεια της καταστροφής και λεηλασίας με τις αποθήκες που υπήρχαν στον χώρο:
Τεράστια η οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που υπέστη η άτυχη ιδιοκτήτρια της εξοχικής οικίας, ενώ  γειτονικά κτήματα του ΚΥΤ έχουν καταληφθεί από τους μετανάστες, είτε μένοντας μέσα, είτε καταστρέφοντας ότι υπάρχει μέσα σε αυτά.

Σε διαφορετική ανάρτηση  στο f/b αναγνώστης μας κτηνοτρόφος που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στον δρόμο προς τον Π. Ηλίας πάνω από το ΚΥΤ αναφέρει:

”Πριν από λίγο καιρό στην περιοχή του προφήτη Ηλία πάνω από το ΚΥΤ μου έλειπαν ανά διαστήματα ζώα όταν χάθηκε το πρώτο νόμιζα ότι κάτι έπαθε κ δεν το είχα καταλάβει σε λίγες μέρες τα ίδια(είχαν χαθεί είδη 3.
Στο τέταρτο που χάθηκε βρήκα αυτά τα αίματα τότε κατάλαβα ότι τα κλέβουν οι μετανάστες. Τα πήρα τα ζώα από εκεί κ πήγα αλλού.
Σήμερα το βράδυ μπήκαν μέσα στο στάβλο του πατέρα μου και πήραν κι άλλο”
πηγή: samiakienimerosi.blogspot.com
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Ενταξει τωρα εκαναν πλιατσικο οι μετανάστες σε αυτό το σπιτι και πηραν μεχρι και το πατωμα και αφησαν καρεκλες και τηλεωρασεις;;;;; αυτά μονο κατι ουγκανα χρυσαυγιτακια νυν και πριν τα πιστευουν χαχαχαχαχαχαχ

  2. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΟΙ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ !!!! ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ !!!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΙΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΩΛΟΣ ΒΡΑΚΙ !!!ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ!!!! ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΔΩ????ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΡΙΖΟΝΔ?????ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !!!!

    1. ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΥΛΕ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑς ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!

  3. Αυτά τα καθάρματα στους Ισλαμιστές λαθρομεταναστες έφερε στην Ελλάδα ο Τσίπρας και συνεχίζει επάξια να τους φιλοξενεί, να τους χρηματοδοτεί και να τους σιτίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Την άτυχη γυναίκα που της ρήμαξαν το σπίτι, ποιός θα την αποζημιώσει ο φιλάργυρος Μητσοτάκης η ο τσιγκούνης Τσίπρας; Αυτά τα άθλια μουνόπ@να οι Ισλαμιστές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Δεν έχουν αφήσει όρθιο τίποτα.Ακόμα και τις εκκλησίες, τα εικονοστάσια, ακόμα και τα νεκροταφεία, Δρόμο από την Ελλάδα τώρα τα λαθροπιθήκια.

  4. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…..ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ!!!!

  5. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ?

    1. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΤΗΣ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΚΟ

  6. “””Δεν σας αξίζει ενα τετοιο νησί. Τελικα σε κανεναν μας δεν αξίζει μια χώρα σαν την Ελλαδα. Δεν την παρέδωσαν οι προδοτες πολιτικοι, αυτοι την δουλεια τους κανουν,
    “””””ε μ ε ι ς τ η ν π α ρ α δ ώ σ α μ ε “””” ρεεεε!!

    AYTO ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΠΟΔΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΨΗΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥς ΚΑΙ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΤΟΥς…… ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥς…… ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ….

  7. Θα σας κάνουν και χειρότερα. Τα σύνορα προς Ευρώπη δεν ξανανοίγουν.

  8. ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΥΡΙΩΣ….
    ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ -ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ (ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ)

    ΕΡΕ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ)- ΕΝΩΣΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) (ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ)

    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΜΗΔΕΝ)

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ….ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)

    ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ σΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛ6 ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΛΗ,…
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ),…..
    ΚΑΙ Η ΝΔ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…..
    ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;
    ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΙΑ!!!!
    ΑΦΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ (ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ”;=ΨΕΥΤΙΚΟ)
    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΑ …ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟ 90% ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ)…ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ…ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ;
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΥΜΙΝ.

  9. Κρίμα Έλληνες εναντίον Ελλήνων στα σχόλια πάρτε το χαμπάρι διχασμένοι δεν κάνετε τίποτα,κι αν είναι τώρα στα νησιά θα εγκατασταθούν κι αλλού ,αλλά θέλει τολμηρούς πατριώτες κι όχι φοβιτσιαριδες,και δυστυχώς πρέπει να ανοίξει και κάνα ρουθούνι αλλιώς αντίο Πατρίδα,και για να ξέρετε κάποιοι Σύριοι μετανάστες τα ίδια κάνουν και σε καταυλισμούς στην Τουρκία παρακαλώ,μέχρι κουταβάκια τυρανουσα ζωντανά αυτά τα αισχη…..

    1. Έχεις Απόλυτο Δίκιο, Όμως Αυτό το ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ με την ΕΜΜΟΝΗ τους στους Λαθρο-Μετανάστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για Αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ που Συμβαίνει στην Ελλάδα με το Λαθρο-Μεταναστευτικό.

      Τέτοιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ Υπάρχει Όχι Μόνο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Αλλά στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Χρονικά.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΤΕ Η ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

        1. Τι Δουλειά Έχουν τα 200.000.000 που Χρωστούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, Πρώτα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, και το Κυριότερο με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, που ο Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ Είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Μάθετε επί τέλους να Ξεχωρίζετε τα Πράγματα και να Σταθμίζετε τις Καταστάσεις.

          Βεβαιως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ Έχουν Κάνει Λάθος Επιλογές και Εγκλήματα θα Έλεγα, Όπως η Χρεωκοπία της Ελλάδος, Διότι η Ελλάδα ΔΕΝ Χρεωκόπησε το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ. Η Κριση του 2010, και τα Μνημόνια που Ακολούθησαν, Ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΧΝΗΤΗ, και Εξυπηρετούσε Άλλους Σκοπούς ( να Διασωθούν οι ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Τράπεζες από τη Χρεωκοπία ), ΔΕΝ Είχε Καμία Σχέση με τα Δημοσιονομικά. Ασφαλώς το ΠΑΣΟΚ Διέπραξε ΠΡΟΔΟΣΙΑ με το 1ο Μνημόνιο και ο Σαμαράς με το 2ο Μνημόνιο. Ο Τσίπρας που Έλεγε Ότι ΔΕΝ θα Υπογράψει Κανένα Μνημόνιο ( για να Κερδίσει τις Εκλογές ) και Έφερε το 3ο Μνημόνιο και Αυτό Είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ Έλεγε για να Δικαιολογήσει την Υπογραφή του 3ου Μνημονίου, Ότι Αναγκάσθηκε να Υπογράψει, μα και οι Προηγούμενοι το Ίδιο Έλεγαν, Ότι Αναγκάσθηκαν και Εκείνοι να Υπογράψουν.

          Όμως στο Θέμα της Διαχείρισης του Λαθρο-Μεταναστευτικού, ΔΕΝ Πρόκειται Έτσι Απλά για Μία Προδοσία, Αλλά για ΕΘΝΙΚΟ ΈΓΚΛΗΜΑ, Διότι με την Επικείμενη ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αλλοιώνεται η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και Όπως Πάει η Κατάσταση, αν ΔΕΝ Ξεσηκωθεί ο Κόσμος ,σε 4 ή 5 Χρόνια, η Ελλάδα θα Εχει Μετατραπεί σε Μία ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ και Τότε Πραγματικά η Ευρώπη θα Ζητήσει από την Ελλάδα να Αποχωρήσει από την Ευρωπαική Ένωση, Δηλαδή το GREXIT.

          Ο ΣΥΡΙΖΑ Άνοιξε τα Σύνορα και Έφερε τους Λαθρο-Μετανάστες, γιατί με την Αλλαγή Στάσης στο Δημοψήφισμα τον Ιούνιο 2015, που το ΌΧΙ του 62% του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, το Έκανε ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΝΑΙ και Πήγε και Έφερε Πρώτα το 3ο Μνημόνιο, και Μετά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ Υπήρχε Περίπτωση να Κερδίσει Εκλογές από τους ΈΛΛΗΝΕΣ και Έτσι Προσπάθησε να Δημιουργήσει τη Σταθερή Εκλογική του Πελατεία με τους Λαθρο-Μετανάστες και με τους ΡΟΜΑ, Όπου Όμως το Εγχείρημα Αυτό ΔΕΝ Είχε Επιτυχία και το Αποτέλεσμα το Είδαμε στις Εκλογές του Ιουλίου 2019.

          Στις Εκλογές του ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, Σχεδόν Όλη η Ελλάδα Έγινε ΓΑΛΑΖΙΑ και στο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Έχουν Καταλάβει για Ποιο Συνέβη Αυτό. Καμία Αυτοκριτική.

          Εσύ Πολύ τη Λέξη Μούλος Χρησιμοποιείς, για Κοίταξέ το Λίγο, Διότι Έχεις Πρόβλημα. Έτσι Μιλάτε στις Συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ;

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. Περαστικά φίλε. Το κόλλημα σου είναι κορυφαίο. Παρωπίδες (αν γνωρίζεις την λέξη) έχουν μόνο οι ηλίθιοι και οι αγράμματοι. Μάλλον ένας από αυτούς είσαι.

        1. Τώρα το Ποιός Έχει Παρωπίδες, Άφησέ το Καλύτερα, Διότι ΔΕΝ σε Συμφέρει.

          Εσύ που Υποστηρίζεις τα ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χώρα ( Προδοσία της Μακεδονίας και Λαθρο-Μεταναστευτικό ) και Παρόλα Αυτά ΔΕΝ Ασκείς Καμία Κριτική, Όλα τα Βλέπεις Ωραία. Βλέπεις να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η ΠΑΤΡΙΔΑ σου ( αν Θεωρείς Πατρίδα σου την Ελλάδα, Διότι στο ΣΥΡΙΖΑ Προφανώς και ΔΕΝ τη Θεωρούν ) και ΔΕΝ σε Ενοχλεί Όλο Αυτό και να Αντιδράσεις.

          Εγώ, Όπως και Πολύς Κόσμος, αν και Είμαστε με τη ΝΔ ( και για να Ακριβολογούμε με τη Λαική Δεξιά του Κων/νου Καραμανλή, που η Σημερινή ΝΔ Απέχει από Αυτό ), ΔΕΝ Είμαστε Κολλημένοι και να Λέμε Ότι η ΝΔ Κέρδισε τις Εκλογές, Έφυγε ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ και Όλα Είναι Τέλεια.

          Η ΝΔ, Μπορεί να Κάνει ΣΩΣΤΕΣ Κινήσεις σε Θέματα που Αφορούν την Οικονομία, σε Θέματα που Αφορούν την Πάταξη της Εγκληματικοτητας, σε Θέματα που Αφορούν την Ασφάλεια και την Καθημερινότητα του Πολίτη, ΌΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

          ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

          ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΌΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, Η ΝΔ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ:

          1. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ), ΌΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

          2. ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΌ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΌΣΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΆΣΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

          Άγγελος από Μιλάνο

        2. Και Επειδή ΔΕΝ Πρόσεξα Προηγουμένως Παρακάτω Ένα Σχόλιό σου, που Αναφέρεσαι σε ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Παίρνω Πίσω Ότι Υποστηρίζεις το ΣΥΡΙΖΑ.

          Όπως και να Έχει Όμως, ΔΕΝ Αλλάζει Κάτι. Εγώ Εξήγησα Προηγουμένως Ότι αν και Είμαι με τη ΝΔ ( τη Λαική Δεξιά ), Όπως και οι Περισσότεροι που Υποστηρίζουν τη ΝΔ, Εγώ Ασκώ Κριτική στη ΝΔ για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

          Πάνω από Όλα η Πατρίδα Φίλε. Η Πατρίδα Είναι Πάνω από Κόμματα και Πολιτικές Ιδεολογίες.

          Άγγελος από Μιλάνο

  10. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!!! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ…ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΤΕ

  11. ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΡΣΥΑ. Κάτι από αυτά ψήφισαν οι νεοέλληνες που σκούζουν τώρα για την λαθρομετανάστευση. Δεν πειράζει, περαστικά σας ψευτοέλληνες, όσοι μπορούμε θα φύγουμε και θα σας αφήσουμε να σας φάνε οι τούρκοι, οι πακιστανοί, οι αφγανοί. Θα πάμε κι εμείς με την σειρά μας να δηλώσουμε πρόσφυγες σε καμία δυτική χώρα.

    1. Μπράβο ΜΕΓΑΛΕ καλά τα λες είσαι ωραίος ,Αντρακλας με κακαλα!!!!Και μόλις μας φάνε οι Τούρκοι και οι Πακιστανοί να έρθεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου και να το παίζετε ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ!!! Εύγε!!!!! Και για να σε προλάβω προτού με βρίσεις γιατί αυτή είναι μόνο η δύναμή σου δεν ψηφίζω κανένα κέρατα.

    2. Να πας στο καλο!!!και αερα στα πανια σου δεν θα λειψεις σε κανεναν λεμε!!!

  12. ΗΘΕΛΕ Η ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΝΔΟΥΛΙΚΟ.

  13. Τα νησιά αυτά δεν αποτελούν ελληνικό έδαφος πλέον. Έχουν ήδη κατακτηθεί και απλά έχει μείνει μια μικρή ελληνική μειοψηφία να τα κατοικεί. Για πολύ λίγο καιρό γιατί κι αυτοί θα εκδιωχθούν πολύ σύντομα από εκεί, με υπερβολικά βίαιο τρόπο.

    Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει τώρα για τα νησιά αυτά. Η κατάσταση ανατρέπεται μόνο με στρατιωτικά μέσα και βία. Κι επειδή και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν έχουν καμία διάθεση να χειριστούν τέτοια μέσα, τα νησιά αυτά πλέον είναι μια εν δυνάμει νέα Σομαλία, δηλαδή ένας γεωγραφικός χώρος χωρίς νόμο και κράτος. Όσοι Έλληνες κατοικείτε εκεί, θα ξυπνήσετε πολύ απότομα σύντομα.

    Προσωπικά, κρατώ στάση αναμονής για 2-3 χρόνια. Αν δω πως η κατάσταση με το λαθροεισβολευτικό δεν αλλάζει, θα σηκωθώ να φύγω από τη χώρα. Γιατί η Σάμος ναι μεν είναι η αρχή αλλά με τις πολιτικές του Κούλη που τους φέρνει όλους μαζικά στην ενδοχώρα σε 4-5 χρόνια το πολύ τέτοιες εικόνες θα είναι ΠΑΝΤΟΥ στην επικράτεια.

    1. Ακριβως ετσι είναι εμεις τα νησια του αιγαιου θελουμε ολικη αποσχιση με την υπολοιπη ελλαδα,καντε ότι θελετε κοφ τε τους λαιμουσ σας εμεις θα παμε ένα βημα μπροστα με τουρισμο και ναυτιλια θα αλλαξουμε και σημαια !!!

    2. Αγαπητέ Φίλε,

      ΔΕΝ Έχεις Άδικο σε Αυτά που Λες.

      Όπως Επίσης και Ότι Κρατάς Στάση Αναμονής για 2-3 Χρόνια, και αν Δεις ΠΩΣ η Κατάσταση με το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ Αλλάζει, θα Σηκωθείς και Φύγεις από τη Χώρα. Και Εγώ που Μιλώ με Κόσμο από Ελλάδα, και Όταν Είμαι Ελλάδα για Σαββατοκύριακο, Μιλώντας με Φίλους, Συγγενείς, Γείτονες, το Ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ Σκέφτονται, Όμως ΠΡΙΝ Εγακαταλείψουν τη Χώρα, Προτείνουν να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ο Κόσμος και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, με Ότι Μπορεί να Συμαίνει Αυτό.

      Διότι ΜΗΝ Ξεχνάς, Ότι ΔΕΝ Είναι κσι το πιο Εύκολο Πράγμα για Κάποιον στα 40 ή τα 50 Χρόνια του, ΠΟΥ ΔΕΝ Έχει Φύγει ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, είτε για Σπουδές, είτε για Εργασία, να ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ σε Άλλη Χώρα. Θα Χρειασθεί Σίγουρα Ένα Διάστημα Προσαρμογής στην Χώρα που θα Θελήσει να Μεταβεί για να Κάνει Μία Νέα Αρχή, Όπως Λέγεται. Βέβαια, να Πούμε Ότι σε Οποιαδήποτε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ και να Πάει ο ΈΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ Θεωρείται Μετανάστης, υπό την Ευρεία Έννοια του Όρου, από τη Στιγμή που Είναι ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

      Στην Ευρώπη Σήμερα ως ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Λογίζονται ΜΟΝΟ οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ). Ο Έλληνας, Όπως ο Ιταλός, ο Γάλλος, ο Ισπανός, ο Γερμανός, ο Ολλανδός, …, που θα Θελήσει να Αφήσει τη Χώρα του και να Εγκατασταθεί σε Μία Άλλη Χώρα, για Οποιονδήποτε Λόγο, Έχει τα Ίδια ΆΚΡΙΒΩΣ Δικαιώματα με τους ΓΗΓΕΝΕΙΣ Πολίτες της Χώρας Αυτής.

      Επομένως Πολύ Καλά Κάνεις και Κρατάς Μία Στάση Αναμονής, για να Δεις τις Εξελίξεις και Ανάλογα να Αποφασίσεις. ΔΕΝ Μιλάς Καθόλου Παράλογα.

      Η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στη Μετανάστευση Μουσουλμάνων, ΔΕΝ τους Θέλει Καμία Χώρα, Διότι Δημιουργούν Τεράστια Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες, ΔΕΝ Επιθυμουν Μία Ομαλή Ένταξη, ΔΕΝ Σέβονται τις Αξίες, τις Συνήθειες, τα Ήθη, τα Έθιμα, την Κουλτούρα της Χώρας που τους Φιλοξενεί και Επιθυμούν να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ στην Ευρώπη, που Αυτό Ασφαλώς και ΔΕΝ Μπορεί να Γίνει Αποδεκτό σε Καμία Περίπτωση.

      Και από τη Στιγμή που η Ευρώπη ΔΕΝ τους Δέχεται, για Ποιό Λόγο ΠΡΕΠΕΙ να τους Δέχεται η Ελλάδα; Θα Διαβάζεις και Εσύ Προφανώς τα Καθημερινά Περιστατικά Βίας στα Οποία Εμπλέκονται Λαθρο-Μετανάστες, και Μέχρι Στιγμής το Ελληνικό Κράτος ΔΕΝ Κάνει Απολύτως Τίποτε. Αντιθέτως τους Δίνει Επιδόματα, Κάρτες, Σπίτια, ΔΩΡΕΑΝ Παροχές σε Ρεύμα, Νερό, Τηλέφωνο. Ποιός ΈΛΛΗΝΑΣ θα Μπορεί να Αποδεχθεί Αυτή την Κατάσταση στο Διηνεκές;

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Αγγελικούλα πάλι εδώ; Τράβα στο λαγούμι σου φασιστάκο και ηρέμησε λίγο.

        1. γιατι μωρη μιχουλα,δεν τα λεη καλα??αλλα εσυ τους θελης τους λαθρο..γιατι τα ελληνοπουλα γιανα σε λουκαρουν θελουνε 100+ ευρω…..ομως οι λιγδιδες με 5 ευρωπουλακια στον φορανε τον λουκουμο.ουστ λεχριτη

        2. Αφού Λες Φασιστάκο, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Είσαι, ή Αριστερός Γενικότερα. Εσείς Έχετε Μπερδέψει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ με το ΦΑΣΙΣΜΟ. Όποιος ΔΕΝ Συμφωνεί με Εσάς, τον Λέτε Φασίστα. Μόνο που ΔΕΝ Πείθετε Κανένα, Εκτός Φυσικά από τους ΡΟΜΑ και τους Λαθρο-Μετανάστες.

          Κι αν Είσαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, που Είναι Πολύ Πιθανό, Διότι Αυτοί Υπερασπίζονται Τόσο Προκλητικά τους Λαθρο-Μετανάστες ( Ούτε το ΚΚΕ Τόσο Προκλητική Υποστήριξη στους Λαθραίους ), με τα ΔΥΟ Μεγάλα Εγκλήματα που Κάνατε στη Χώρα, τη Συμφωνία των Πρεσπών και το Λαθρο-Μεταναστευτικό, στις Επόμενες Εκλογές οι Οποίες θα Γίνουν Πολύ Σύντομα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα Φθάσει στα Κανονικά Ποσοστά του 3% που Είχε ΠΡΙΝ το 2015.

          Όλα τα ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κόμματα στην Ευρώπη Γελούν με το ΣΥΡΙΖΑ ( ο Περίγελος της Ευρώπης ), με την ΕΜΜΟΝΗ του να Υποστηρίζει τους Λαθρο-Μετανάστες, Θεωρώντας τους Όλους Πρόσφυγες.

          Κοίταξε τι σου Είπε ο Θανάσης και Έχει Δίκιο !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

        1. ΜΠΟΧΑ Είναι τα Κόμματα της Αριστεράς στην Ελλάδα, τα Οποία Έχουν Ξεφτιλίσει Κάθε Έννοια της Αριστεράς στην Ελλάδα.

          Ότι και να Πει Κανεις για το ΣΥΡΙΖΑ και Λίγα Είναι.
          Τι να Πει Κανείς Επίσης για το ΚΚΕ, που Νομίζει Ότι Βρίσκεται Ακόμη στην Εποχή της Κομμουνιστικής Ρωσίας.

          Όταν ο Κόσμος θα Πετάει τους Λαθρο-Μετανάστες στην Θάλασσα, Πρόσεξε να ΜΗΝ Είσαι και Εσύ Μαζί τους.

          Γελάει Όλη η Ευρώπη με το ΣΥΡΙΖΑ, με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, και Κάνουν σαν να ΜΗΝ Συμβαίνει Τίποτα.

          Στις Επόμενες Εκλογές, που θα Γίνουν Λίαν Συντόμως, και θα Ξαναγυρίσει στο 3% ο ΣΥΡΙΖΑ, Ίσως να Καταλάβει, αν και Πολύ Αμφιβάλλω, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που Έκανε στην Ελλάδα.

          Άγγελος από Μιλάνο

      3. Αντε μωρη τρελη απ το μιλανο να βρεις τον βλακα τον σαλβινι να ξεφωνησετε ολες εκει οι ακροδεξιες κοτες εβιβα ντουτσε!!

        1. Ο Σαλβίνι Είναι Ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, σε Αντίθεση με τον Τσίπρα που Είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αλλά Μήπως Έχει Μάθει η Αριστερά στην Ελλάδα τη Διαφορά που Υπάρχει Ανάμεσα στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και το ΦΑΣΙΣΜΟ; Ότι ΔΕΝ Συμφωνεί με την Αριστερά στην Ελλάδα Είναι Φασιστικό. Για Αυτό θα Είναι ΠΑΝΤΑ η Μειοψηφία.

          Αυτά σας Μαθαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ότι ο Σαλβίνι Είναι Ακροδεξιός; Συνεχίστε Έτσι για να Γελάει Όλος ο Κόσμος Μαζί σας.

          Τη Συνέντευξη που Έδωσε ο Τσίπρας στο OPEN στο Δελτίο Ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη την Είδες; Τον Έκανε Ρεζίλι σε Παγκόσμια Εμβέλεια, ΔΕΝ Ήξερε που να Κρυφθεί ο Αρχηγός σας.

          Άγγελος από Μιλάνο

          1. ναι, κανει τον αγωνα της νουτελας, χα χα χα…

          2. Να δεις εσυ κλαμα που θα ριχνεις όταν μια μερα ο Σαλβινι σε διωξει απ την Ιταλια γιατι εισαι αλλοδαπος και να δεις γελια μετα αμα αρχισει και αυτος και ζηταει πισω επτανησα και δωδεκανησα αντζελο ντι κατσοοοοοο

          3. Τι Λες ρε CAZZO;

            Αυτές τις Ηλιθιότητες σας Μαθαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ.

            Αυτό Όμως που ΔΕΝ σας Μαθαίνουν Είναι Ότι στη Σημερινή Ευρώπη, Αλλοδαποί ή Μετανάστες Θεωρούνται ΜΟΝΟ οι Πολίτες ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ).

            Ακόμη και Έτσι να Ήταν Όπως Λες, Εγώ Είμαι 30 Χρόνια στην Ιταλία, Οπότε Εκτός από Έλληνας Πολίτης, Είμαι και Ιταλός Πολίτης, Οπότε ΔΕΝ θα Υπήρχε Πρόβλημα.

            Αυτό που Επίσης ΔΕΝ σας Μαθαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ, Είναι Ότι το Πρόβλημα του ΣΑΛΒΙΝΙ, ΔΕΝ Είναι οι Ευρωπαίοι Πολίτες, Αλλά οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Πολίτες που Δημιουργούν Τεράστια Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες.

            Αλλά η Αριστερά στην Ελλάδα Πάντα Αρ’εσκεται στη ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ των Θεμάτων.

            ΔΕΝ Βλέπεις τις Διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, για την Αστυνομική Βία στις Διαδηλώσεις και το Ξύλο που Πέφτει στους Μπαχαλάκηδες; Ενώ η Αστυνομία Επιτίθεται σε Αυτούς που Προκαλούν Ζημιές σε Καταστήματα, Αυτοκίνητα Πολιτών, και στις Ιδιες τις Αστυνομικές Δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ Εκδίδει Ανακοινώσεις Ότι η Αστυνομία Επιτίθεται σε Απλούς Πολίτες, Γενικεύοντας, για να Συγκινήσει το Λαικό Αίσθημα. Μόνο που Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ Γίνεται Πιστευτός από τον Κόσμο.

            Άγγελος από Μιλάνο

  14. Τη ψηφισε η Μανταμ;;;
    Μηπως συριζοπασοκαρα για να εχει καβαντζωμενα λαθροπιθηκια να την ξεκαυλωνουν; Χαχα… χορτασε τουλαχιστον λαθροπιθηκοσκισιμο απο λαθρολουτσους βρωμικους η βρωμοσυριζαια?

  15. Ρε νουμερα ξυπνατε εκει στα νησια κοιμοσαστε ορθιοι και δεν πληρωνετε ξενοδοχειο μια ζωη δημαρχους κουκουδια,και Συριζαιους καλα να παθετε ,σε λιγο ρε πανιβλακες θα ειστε μειοψηφια στο μερο σας,καποτε σας ειχε πει ενας δημοσιογραφος οτι αυτα τα λ@θροπιθηκια θα μπουν στα σπιτια σας οχι μονο θα σας κλεβουν αλλα θα σας γ@μ@νε κι ολας,και βριζατε τον δημοσιογραφο να ομως που βγηκε σωστος,δεν το εχετε παρει χαμπαρι οτι σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει ουτε δειγμα Ελληνα στα νησια οχι στα νησια σας,αλλα στα …….νησια τους!!!!!! Ξυπνατε γιατι ηδη ειναι αργα,,,ως αναφορα για καποιους ηλιθιους που υποστηριζουν τετοιες καταστασεις ασ κοιταξουν καλυτερα στον καθρεφτη και να τον φτυσουν!!!!!!!!!! γιατι για φτυσιμο ειναι……………

  16. Καλά να πάθετε, και τα κουφώματα να σας ξηλώσουν, απαλλοτρίωση για το καλό της ανθρωπότητας, να το πιείτε όλο το αριστερό ποτήρι συριζάκια του αιγαίου. NO BORDERS τα σπίτια σας φωλιές της οικουμένης!!

  17. Σε ωραια μερος το εκτισε η μανταμ παρανομο μηπως?????

    1. Ναι ρε…Το εντόπισε η πολεοδομία των λαθροέποικων,συντάχθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης και εφαρμόστηκε χωρίς καθυστερήσεις…Ολα νόμιμα…Ομως αν το σπίτι ήταν δικό σου θα έγραφες αυτές τις παπαριές,έξω από τον χορό;

  18. Καλα να παθετε προδοτες του κερατα…κολοαριστεροι δημοκρατες του κολου…παρτε τα οπλα και σκοπια και ολους τιυς πολιτικους που βγαλατε τους αριστερους ισιαξε τους την γουνα…εδω που φτασαμε ενα πρεοει να γινη ..η θα τους φατε η θα σας φανε…αν εψετε τα κοτσια ριξτε τους στη θαλασα….η παρτε το νομπελ βλακειας…..

  19. Π Α Ρ Τ Ε Τ Α Ο Π Λ Α Σ Α Μ Ι Ω Τ Ε Σ οι κυβερνησεις μας ειναι ανθρωποειδη κουρδισμενα

  20. Τα κεφάλια των κοτών που βρήκαν οι κάτοικοι παλουκωμένα σε φράχτες προφανώς είναι προειδοποίηση από τους λάθρο ότι θα σας σφάξουν και εσάς και θα βάλουν τα κεφάλια σας σε παλούκια. Έτσι κάνουν οι τζιχαντιστές.

  21. ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ……Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…..????ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΒΟΛΙ……..

    1. Μάθε ρε ηλιθιε χρυσαυγιτη λίγη ορθογραφία επιτέλους!!!!το παίζεις και Ελληναρας τρομάρα σου και Ελληνικά ακόμα δεν εμαθες να γραφείς!

      1. Έχει σημασία ως προς τον πατριωτισμό, αν κάποιος κάνει ορθογραφικά λάθη; Απάντησέ μου με ειλικρίνεια σε παρακαλώ, για να δούμε με τί στόκους έχουμε να κάνουμε…

        1. oι ανορθογραφοι πορωμενοι νεοναζηδες ειναι επικινδυνοι για τη χωρα οσο είναι και οι κουκουέδες, μπορει και παραπανω

      1. Έχε υπ’όψιν σου κοπελιά, ότι άλλο πράγμα είναι ο εγγραμματος κι άλλο ο καλλιεργημένος και ο ευγενής. Και μπορεί κάλλιστα κάποιος να κάνει ορθογραφικά λάθη αλλά να είναι μια χαρά καλλιεργημένος, όπως μπορεί και κάποια Ελεαννα να γράφει σωστή ορθογραφία, αλλά να είναι ηλίθια και αγενής. Πιάνεις τη διαφορά, ή μόνο τα μακριά πιάνεις;

  22. Όχι δα! Δεν κάνουν τέτοιες λεηλασίες οι ΛαθροΚουράδες.. Μόνο η αστυνομία αυθαιρετεί, δέρνει κ κοπανάει τους άμεμπτους φιλήσυχους λαθρολάγνους ΑναρχοΜπινέδες!
    Πείτε γρήγορα στην μανταμ που της διέλυσαν το σπίτι, να ζητήσει αποζημίωση από τις ΜΚΟ..
    Α, ρε μεγάλε Παπαδόπουλε, Έλληνα Πατριώτη, που είσαι;;;;;;;

    1. Δυστυχώς σύντροφε, ο μεγάλος Έλληνας Πατριώτης Παπαδόπουλος είναι εκει που τον έστειλαν το 1974 και μετά τα ελληνόφωνα ραγιαδοψηφοφόρια, τα ίδια που τώρα σκούζουν για την εγκληματικότητα στο ελλαδιστάν!!!

      1. Κι αυτός μισή δουλεια εκανε. Αντι να τους εκτελέσει ολους τους σπάει στείρους, τους έστελνε διακοπές στην Μακρόνησο.
        Τωρα Οςο για τους λαθρο, καλα να παθουν οι Σαμιώτες, δεν τους λυπάμαι. Το νησί λυπάμαι μονο, γιατι ειναι Ελληνικό έδαφος που εχουμε ηδη χάσει. Κρίμα. Αυτα τα όρθια ζωα, οι Σαμιώτες,μοπως και στα αλλα νησιά, ας ειχαν πάρει είδηση τι συμβαίνει πιο νωρίς. Τωρα ειναι αργα. Και να πεις δεν τους τα λέγαμε!! Φωνάζαμε διωξτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους και πάρτε ολα τα κινητά απο τους λαθροεισβολεις. Αλλα πουουου αυτοι. Τα καφενεια και οι καφετέριες γεματες. Τωρα ας ετοιμαστούν να αφήσουν πίσω την γη τους και τις περιουσίες τους και να φύγουν. Οι λαθρο ερχονται δασκαλεμένοι. Θα κανουν οτι εκαναν οι Τούρκοι στους Ελληνες της Πόλης και της Σμύρνης. Θα τους τρομοκρατουν, αναγκάζοντας τους να φεύγουν. Οτι εκαναν και στην Τενεδο. Άνοιξαν τις φυλακές οι Τούρκοι και ξαμολυσανε τους βαρυποινίτες. Ετςι άδειασαν αυτα τα νησιά. Τωρα ήρθε και η ωρα των άλλων δικών μας νησιών. Γιατι και η Ίμβρος και η Τενεδος, Ελληνικά νησιά ηταν. Σε λιγο θα λέμε το ιδιο για την Σάμο, την Λέσβο, την Κω κλπ. Ηηηηταν Ελληνικά νησιά. Ηλίθιοι, συνεχίζετε να πέφτετε στην θαλαςςα να βγάζετε τους δολοφονους σας και των παιδιων σας;;; Αντε μου στα τσακιδια τωρα. Καλα σας κανουν. Να σας διώξουν ρε!!! Δεν σας αξίζει ενα τετοιο νησί. Τελικα σε κανεναν μας δεν αξίζει μια χώρα σαν την Ελλαδα. Δεν την παρέδωσαν οι προδοτες πολιτικοι, αυτοι την δουλεια τους κανουν, εμεις την παραδώσαμε ρεεεε!!

        1. Ααααχ έτσι να σε ακούω μωρή χουνταρα να βογγας και να σκουζεις μίζερο ανθρωπάκι!

          1. Πολύ Καλά τα Λέει ο Αααχ, και αν ΔΕΝ σου Αρέσει Ξύδι. Θα Έλθει Κάποια Στιγμή η Ώρα του ΣΥΡΙΖΑ, που Προφανώς Υποστηρίζεις, να Λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για το ΈΓΚΛΗΜΑ που Έκανε στη Χώρα, να Είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ Βέβαιος για Αυτό..

            Πολλοί Ελληνες με Όλα Αυτά που Γίνονται, και με την Δεκαετή Ελληνική Κρίση της Ελλάδος, 2008-2018, και με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, Λένε: “Που Είσαι ρε Παπαδόπουλε;”

            Ο Παπαδόπουλος Ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Παρέδωσε στην Ελλάδα Εξωτερικό ΜΗΔΕΝΙΚΟ Χρέος και Εσωτερικό Χρέος ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Τι Χρέος Άφησε η Μεταπολίτευση; Περίπου 350 ΔΙΣ, Όπου Μετά από Μία ΔΕΚΑΕΤΗ Οικονομική Κρίση, με 3 Μνημόνια, τους ΈΛΛΗΝΕΣ να Έχουν Χάσει Σχεδόν το 50% του Εισοδήμαατός τους, και Γενικά την Οικονομική Καταστροφή που Υπέσθη η Ελλάδα, το Ελληνικό Χρέος να Ανέρχεται Σήμερα Περίπου στα 325 ΔΙΣ.

            Και αν Υπήρχε ο Παπαδόπουλος, Σήμερα ΔΕΝ θα Γινόταν Αυτό το Έγκλημα με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, και Όλους Αυτούς τους Εγκληματίες ( το 90% Αυτών Έτσι Είναι ) που Έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, με την Πολιτική των Ανοικτών Συνόρων ( Ανοίξαμε και Σας Περιμένουμε ) και που ΔΥΣΤΥΧΩΣ Αυτή η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεχίζεται και επί της Σημερινής Κυβερνήσεως της ΝΔ.

            Όμως ΜΗΝ Αγχώνεσαι, η ΝΔ, Μπροστα στις Αντιδράσεις που Έχουν Ξεκινήσει από τις Τοπικές Κοινωνίες, και θα Μεγαλώνουν Καθημερινά, θα Αναγκασθεί να Αλλάξει Γραμμή Πλεύσης και θα Βάλει Μπροστά το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Μπροστά στον ΚΙΝΔΥΝΟ του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ στην Ελλάδα.

            Άγγελος από Μιλάνο

      2. ΜΟΥΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΜΟΥΛΕ.

        1. Τον Στάλιν τον Λένιν κι όλη την συμμορία που προσκυνάς να δεις τι τους κατατρώει ακόμα εκεί που είναι. Και πρόσεχε γιατί ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι, για το μούλος λέω που έμαθες να λες, προφανώς απ’το σπίτι σου ή σε κανένα επαναστατικό στέκι. Ουστ κοπρίτες, στο τέλος αυτοί που υποστηρίζεται μανιωδως, οι εισβολείς λέω ναι, αυτοί ρε θα σας παλουκώσουν όπως τα κοτόπουλα της δύστυχης οικογένειας στην ανάρτηση.

        2. Τιμη και δοξα στα ψηλα δενδρα στο Γραμμο και στο Βιτσι, που ακομα τρεφονται με το λιπασμα των κατσαπλιαδων…

Comments are closed.