Εικόνα ντροπής: Ο δήμαρχος Τεργέστης έκανε άσεμνες χειρονομίες σε αγώνα μπάσκετ (EIKONA)

Κοινοποίηση:
111111111

Ο Ρομπέρτο Ντιπιάτσα ξέφυγε κατά τη διάρκεια του ματς της Τριέστε με την Κρεμόνα για τα ιταλικά πλέι οφ
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση της Τριέστε με την Κρεμόνα για τα πλέι οφ της ιταλικής λίγκας στο μπάσκετ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι και το τέλος, ενώ μεγάλη ένταση υπήρχε και στις εξέδρες. Οχι όμως από… χούλιγκαν αλλά από τον κουστουμαρισμένο δήμαρχο της Τεργέστης, ο οποίος «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τους παίκτες της Κρεμόνα!

Ο Ρομπέρτο Ντιπιάτσα, ο οποίος προέρχεται από τον συνδυασμό Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδειξε τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του στον Αυστραλό άσο της Κρεμόνα, Μανκόγκ Ματιάνγκ, ο οποίος όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο τον κοιτάζει απορημένος μαζί με τον Ιταλό συμπαίκτη του Τράβις Ντιένερ. Ακόμη όμως κι ο Λετονός παίκτης της Τριέστε, Αρτούρς Στράουτινς παρακολουθεί τον δήμαρχο με φανερή την απογοήτευση στο πρόσωπό του.

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος των φιλοξενούμενων Νταβίντε Μπορσάτι δήλωσε για την ενέργεια του δημάρχου: «Το κοινό της Τεργέστης ήταν πάντοτε πολύ αθλητικό και κόσμιο. Ομως στο πρώτο ημίχρονο είδα μια χειρονομία που δεν μου άρεσε καθόλου. Και μιλάω για τον δήμαρχο της πόλης Ρομπέρτο Ντιπιάτσα, ο οποίος σηκώθηκε από την πρώτη σειρά όπου καθόταν για να δείξει το μεσαίο δάχτυλο στον δικό μας Ματιάγνκ. Μια άσχημη χειρονομία, που σίγουρα δεν περιμένεις απ’ τον πρώτο πολίτη της πόλης».

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία που έχει γίνει viral:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: