Εικόνα εξευτελισμού: Ζευγάρι λευκών φιλάει τα πόδια μελαμψού εξτρεμιστή

Κοινοποίηση:
ANTRAS_LEUKOS-670x400

Κυρίες και κύριοι, ο πλανήτης ξεφεύγει…

Αυτό που θα εντοπίσαμε στο διαδίκτυο, δεν έχει προηγούμενο.

Βίντεο δείχνει λευκό ζευγάρι να γονατίζει και να φιλάει τις μπότες μελών εξτρεμιστικής ομάδας «μαύρης δύναμης», προκειμένου να απολογηθούν για τις εποχές σκλαβιάς των μελαμψών από τους λευκούς.

Τα μέλη των ακτιβιστών φαίνεται πως προέρχονται από συγκεκριμένη οργάνωση, η οποία χαρακτηρίζεται από αντισημιτικές θέσεις και ρατσισμό έναντι των λευκών.

Η εικόνα δείχνει έναν επικεφαλής της ομάδας να βάζει το πόδι του πάνω σε ένα ηχείο και εν συνεχεία να καλεί τον άντρα και την γυναίκα να του φιλήσουν την μπότα ως «ιστορική επανόρθωση».

Το ζευγάρι των λευκών πείθεται μάλιστα και συμφωνεί με τον «ακτιβιστή», γονατίζοντας και φιλώντας του το πόδι

Τα λόγια του ήταν τα εξής, καθώς οι λευκοί πλησίασαν για να του φιλήσουν το πόδι.

«Φέρε εδώ αυτές τι λευκές γυναίκες και αυτούς τους λευκούς ανθρώπους. Ελάτε! Ελάτε κ. Λευκέ άντρα. Δείχνουν τι σημαίνει να χαιρετάς έναν προφήτη και ιερέα. Αυτό είναι ένα λευκό ζευγάρι που δείχνει πόσο λυπούνται για όσα έκαναν οι πρόγονοι του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έφυγαν από την Αφρική μπήκαν σε οργανωμένη χώρα και νόμισαν απέκτησαν δικαιώματα περισσότερα από τους κατοίκους της χώρας υποδοχής τους . Βρήκαν και μερικούς μαλάκες ντόπιους που ήταν ραμολιμέντα στον τόπο τους και δεν τους έδινε κανένας σημασία με ιδέες στο μυαλό που έχει ρόχαλα αντί ουσία και κάνουν ότι τους καπνίσει τα πιθήκια . Έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα σε λίγο καιρό . Γαμώ τις ΜΚΟ και τις εκάστοτε κυβερνήσεις που ψηφίζουν και ανέχονται να γίνει ζούγκλα η χώρα μου .

Comments are closed.