Εικόνα ΣΟΚ για Πάγκαλο! Τριγυρνάει σαν τον τρελό του χωριού με μπουρνούζι και παντόφλες στο κέντρο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Dim Mar


Απίστευτο! Ο πρώην υπουργός που κυκλοφορεί με μπουρνούζι και παντόφλες στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ)
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εως το 2012, ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας την ίδια περίοδο, αιφνιδίασε με την χειμερινή του βόλτα στο Κολωνάκι
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε το πρωί 7/12 στο Κολωνάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Φιλικής Εταιρίας μπροστά από το βρετανικό συμβούλιο με μία αμφίεση που πόρρω απέχει από την εικόνα του κραταιού υπουργού επί σειρά ετών.

.


Με γαλάζια ρόμπα ή μπουρνούζι και θερινές σαγιονάρες έκανε την βόλτα του Δεκέμβριο μήνα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. μια και εγραψες κολωνακι, ο δαραβιγκας αυτη η ψυχη τι γινεται;

  2. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. ΟΜΩΣ εδω, ΤΩΡΑ υπαρχει προβλημα υγιειας.

  3. Να κάνει αναροφηση κ να πνιγείς από τις κουραδες σου γουρούνι

  4. Τα στερνά τιμουν τα πρωτα

  5. Του κύριου η αρχίζει και εξασθενεί το μυαλό του η μένει κάπου εκεί δίπλα και κατέβηκε έτσι επίτηδες. Πάγκαλος είναι αυτός.

  6. Πως δεν τον εχουν πεταξει σε κανα καδο απορριματων το ανθελληνικο σκουπιδι?????

  7. Ζω για να τον δω να τον τυλίγουν με ζουρλομανδύα…

  8. Ρε γελοιε, πρεπει να κυκλοφορει χυμαδιο;;;; Τελικα εσεις στην “πρωτευουσα” ειστε πιο καραβλαχοι κ χωριαταραιοι απο τους επαρχιωτες!!! Ντεμεκ αθηναιοι αξεστοι υποαναπτυκτοι αιλιναις!

    1. Είναι fashion icon και απλά ζηλεύεις βλάχο.

  9. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ-ΑΡΚΟΥΔΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ….MANBEARPIG IN A ROBE!

    1. ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΟΠΡΕ;

      1. ΤΟ ΜΟΥΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΟΥΛΕ…ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!SOUTHPARK ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΟΝ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΡΘΡΟΥΣ ΗΧΟΥΣ!

  10. Ετσι και στη Νεα Υορκη ενας Αρχιμαφιοζος το παιζε ετσι για να μη τον κλεισουν μεσα,
    o Βινσεντ Τσιγαντε.

  11. Βρε αμα δεν ξερεται μην βγάζετεσυμπεράσματα.Εκει μένειδίπλαστην ΒιβλιοθήκηΚαιπάεικάθεμέραστην λίμνητηςΒουλιαγμένηςγια μπάνιο. Ανίδεοι….

  12. παει το εχασε ο βιοχλαπατσας!!Βρε ουστ παλιοσιχαμα βρωμοπουστα!!

  13. 200000 ψηφιζανε αυτον τον ελεεινο.
    200000 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ….

    ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ

  14. αυτο ας τον δωσουμε στους κουρδους εδω οπως αυτος εδωσε τον οτσαλαν στους τουρκους αφου ειναι και με την ρομπα ο κλανιαρης θα περασει πολυ καλα

  15. Μάλλον κάνετε λάθος, αυτός είναι ο πρωταγωνιστής Daddy Pig απο την παιδική σειρά Peppa Pig, νομίζω.

  16. Μια εικονα χιλιες λεξεις! Και να φανταστεις οτι αυτο το παχυδερμο το ψηφιζαν για να ασκει εξουσια στη δημοκρατικη Ελλαδα! Καταντια!

  17. Δεν είναι ο Πάγκαλος αυτος αν και εχει φοβερη ομοιοτητα !!!!

  18. Ηταν που ηταν ρομπα ξεκουμπωτη, τωρα το επιβεβαιωνει και στα γεραματα.

  19. Να τον βαλουν εξω απο τα χοτ σποτ να σκιαζονται τα λαθρομουσουλμανια.

  20. απ’ότι είχε πει τα κιλά οφείλονται στις ντοματοσαλάτες με πολύ ψωμί που τρώγει.

  21. στην τελευταια συνεντευξη που ειχε δωσει ελεγε αλλα αντι αλλων….εχει χαζεψει τελειως….μαλλον για αλτσχαιμερ τον κοβω…παντως τετοιο κυτος δε τον κοβει αλλους ξερεις να τους παιρνει απο 40 και 50 ετων!!!οτι να’νε….

  22. Όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Εδώ η κόλαση εδώ και ο παράδεισος. Σε όποιον ξεπούλησε την Ελλάδα και έζησε αδικοντας ανθρώπους για να πλουτίσει αυτός απλά ψόφος.

  23. ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΓΕ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΕΜΙΑ ΛΟΙΠΏΝ ΤΑ ΣΟΣΙΒΙΑ ΚΑΠΟΤΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΏΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ Ε? ΟΧΙ ΡΕ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΌΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 😭😝😁😬😵😛

  24. Καλά, συγγενείς, γυναικα, παιδιά δεν εχει που ανησυχουν για την υγεία του; Να παρουν Εισαγγελική παραγγελια να τον κλεισουν μεσα σε κανενα τρελαδικο; Δεν ανησυχουν με αυτες τις συμπεριφορες πως δεν στεκει καλά στα μυαλά του; Δεν φοβουνται μηπως υπαρχει κινδυνος για την υγεια του ή να προκαλεσει κατι κακό σε καποιον άλλον; Τόσα λεφτα τούς εδωσε.. Μαζι δεν τα φαγανε; Για τα παιδια του δεν εκανε οτι εκανε; δεν συνυσφερε στο ξεπουλημα τής Ελλαδας για να μαζεψει οσα περισσοτερα μπορουσε; Και αυτα τα αχαριστα να τον εχουν να γυριζει έτσι, σαν τρελος ρακενδυτος επαίτης, στους δρομους;

    1. γιατί ανησύχησε ποτέ αυτό το σουπεργουμάρ για κάποιον άλλο;;;;

    2. γιατί ρε σύντροφε σε πήρε ο πόνος για το σουπεργουμάρ; Ή ανησύχησε ποτέ αυτός για κάποιον άλλο;;;;

      1. Οχι, κυριοι! Εγω θλιβομαιν που τον βλεπω να γυριζει ετσι σαν ζητιανος στους δρομους της πολης! Μπορει να βρισκεται σε αμεσο κινδυνον η ζωη του! Τα παιδια του δεν ανησυχουν γι αυτον τον μεγαλο αντρα της ιστοριας της χωρας που εβαλε το σημαδι του με ανεξιτηλα γραμματα στην καταστροφή της! Δεν ντρεπονται που ο πατερας τους καταντησε να περιδιαβαινει ετσι, ημιγυμνος, ρακοσυλεκτης, χαμενος στους δρομους? Εδω ανησυχουμε για τους κακομηρους λαθρομεταναστες μηπως δεν εχουν φαγακι και ζεστες κουβερτουλες για να ζεσταθουν. Μεχρι και nova πληρωνουμε για την ψυχαγωγεια τους και δεν θα ανησυχυσουμε σαν εθνος για τουτον τον μεγαλο μας πολιτικο που εβγαινε στις τηλεορασεις και εκρινε με χλευαστικό και χυδαιο τροπο τους Έλληνες πολιτες? Τοσα λεφτα φαγανε τα παιδια του, δεν τους εμεινε τιποτα για να τον φροντισουν? Ολα τα λεφτα στο εξωτερικό και σε πολυτελη ζωή τα εξόδευσαν? Να πανε να του αγορασουν παπουτσακια να φορεσει, ενα κασμιρενιο πανωφόρι, μαλλινες καλτσουλες για να μην κρυωνει, γαντάκια για τα χερακια του!
        Δεν υπαρχει ενας Εισαγγελεας να ανησυχησει μην παθει τιποτα αυτος ο σπουδαιος αντρας της πολιτικης, ο ρητορας του λογου, ο χλευαστης της ιστοριας του τόπου, ο κριτης του Μεγα Αλεξανδρου, που εχοντας μελετησει εις βαθος την Ελληνική ιστορια εδήλωσε πως η Ολυμπιαδα ηταν προσφυγας απο την αλβανία… και να δωσει διαταγή να τον περιθαλψουν σε καποιο ιδρυμα? Να ζητησουν γνωματευση απο καποιον ψυχιατρο, μπορεί να κινδυνευει η σωματικη του ακεραιοτητα και η ψυχικη του υγεια! Δεν ειναι ευθυνη των Εισαγγελεων η ασφαλεια των πολιτων?
        Δια τουτον ενίσταμαι. Μπορεί να μην ημουν απο εκεινους που τα εφαγαν μαζι τους, (πασοκ- νδ- συριζα- ανελ- κκε..) αλλά σαν ανθρωπος νοιαζομαι για το καλο τους και ανησυχώ μηπως καταληξουν ολοι αυτοί οι μεγαλοι πολιτικοί της χωρας, να ψαχνουν στα σκουπιδια για να βρουν φαγακι να φανε και να σκεπαζονται με χαρτοκουτες για να προφυλακτουν απο το δρυμι ψυχος τού χειμωνα..

  25. πιατσα κανει κ αυτος…?? φιλελε της πισω οψης… ρομπες ξεκουμπωτες..

  26. Ου γάρ έρχεται μόνον…Πάντως παραμένει ”ποπόταμος” που έλεγε ο μέγας Αυλωνίτης…

Comments are closed.