Εθνική Ελλάδος: Καμία απόφαση για Αναστασιάδη – Στον «αέρα» παραμένουν όλα

Κοινοποίηση:
aggelosanastasiadis

Εν αναμονή εξελίξεων βρισκόμαστε όλοι, όσον αφορά στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Η… σύναξη των συμβούλων της ΕΠΟ, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου μπορεί να επιβεβαίωσε ότι το ΔΣ είναι χωρισμένο στα δύο, ωστόσο δεν ελήφθη καμία απόφαση για το μέλλον της Εθνικής

Καζάνι που βράζει μοιάζει να είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα (και αν…).

«Αποφάσεις εν βρασμώ δεν παίρνουμε…», έλεγαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι άνθρωποι της ΕΠΟ μετά τις δηλώσεις Παπασταθόπουλου και την απάντηση Αναστασιάδη, ωστόσο αποφάσεις δεν πάρθηκαν ούτε και σήμερα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου είχε διάφορα τετ α τετ με άλλους συμβούλους, η πλειοψηφία των οποίων ζήτησαν την άμεση αποπομπή του Μακεδόνα τεχνικού θεωρώντας ότι πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική του αποτυχία, κινδυνεύει να τινάξει όλο το οικοδόμημα της Εθνικής στον αέρα.

Παρόλο που εντός της Ομοσπονδίας οι φωνές στήριξης προς τον Αναστασιάδη είναι ελάχιστες, ο κ. Γραμμένος απέφυγε να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση και αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη μεταθέτοντας τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα οπότε και συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Δεδομένου όμως ότι στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρείται σίγουρο ότι οι δύο άνδρες θα συναντηθούν εκεί, αν και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άλλος μ@λακας παρανοϊκός μουτζαχεντίν….έβαλε άκουσον άκουσον…την Παναγιά μας να παιζει φουτμπολ…την μια να ειναι ΠΑΟΚ..την αλλη ΠΑΟ την αλλη κουγιας την αλλη ξερω γω τι….χαχαχαχαχα ειμαστε ΡΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑ!! Τι αλλο ναπω..?.

  2. θερινη συναξη αφροφυλακων ηταν χτες το τσουρμο με το εθνοσημο ,.,.

    η παναγια να βαλει το χερι της

Comments are closed.