Εθνική Ελλάδος: Θα ανοίξει το σκορ ο Μήτρογλου κόντρα στη Φινλανδία;

Κοινοποίηση:
1

To νέο Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στο Nations League

Νέο ξεκίνημα κάνει απόψε η Εθνική Ομάδα. Στον πρώτο αγώνα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο της, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία, για να ελπίζει να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Μετά την ήττα της με 2-0 στο Ελσίνκι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Nations League, αφού απέχει έξι πόντους από τη Φινλανδία, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του ομίλου.

Στο σημερινό παιχνίδι (21:45), στο ΟΑΚΑ, με τη Φινλανδία, θέλει όχι μόνο τη νίκη, αλλά να καλύψει και το σκορ 2-0 της ήττας της στο πρώτο ματς, για το ενδεχόμενο της τελικής ισοβαθμίας τους. Αν τα καταφέρει τότε η πρώτη θέση θα κριθεί την Κυριακή, στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής. Η Εθνική Ομάδα θα χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην Εσθονία, στο ΟΑΚΑ, αλλά και την ήττα της Φινλανδίας, από την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη.

Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της, η Εθνική Ομάδα κέρδισε με 1-0 την Ουγγαρία, με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ ο διεθνής επιθετικός της Μαρσέιγ και στο σημερινό παιχνίδι με τη Φινλανδία;

Το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να πετύχει ο Κώστας Μήτρογλου το πρώτο γκολ στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: