Εδώ θα χτυπήσει ο Τούρκος! Βόμβες Κασιδιάρη. Μεγάλη ανησυχία από τον σκληρό της Χ.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasi

Βόμβες από τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή Ανεξάρτητος Παρατηρητής και τον Μάκη Βραχιολίδη

• Οι τούρκοι θα στείλουν ωκεανογραφικό νότια της Κρήτης, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Ερντογάν. Εκεί αν δεν στείλουμε υποβρύχια και φρεγάτες, πολεμικά σκάφη να στοχεύουν τα τουρκικά ωκεανογραφικά για να τα απομακρύνουν άμεσα, τότε έχει τελειώσει το παιχνίδι για την Ελλάδα.

• Έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουμε οριοθετήσει ΑΟΖ με την Κύπρο, θα είχαμε κλείσει τον δρόμο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά αρνούνται να το πράξουν οι εγχώριοι προδότες. Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να πει λέξη στον Ερντογάν για τις παρανομίες του. Δεν είπε στον τούρκο τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθήκη του Μοντέγκο Μπέϊ του 1982: όλες οι κατοικημένες νήσοι έχουν δικαίωμα σε ΑΟΖ. Η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Κρήτη και φυσικά η Κύπρος. Επομένως ο Ερντογάν διαπράττει πειρατεία σε βάρος της Ελλάδος, αλλά δεν τόλμησε να το του πει αυτό ο Μητσοτάκης και αυτό συνιστά εθνική προδοσία. Ομοίως και ο Δένδιας. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια, ένας απλός καρπαζοεισπράκτορας.

• Ο Δήμος Αθηναίων έχει υπογράψει μνημόνιο με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τη δημιουργία δομής με 3 πισίνες, 5 γεύματα την ημέρα, διατροφολόγο να επιβλέπει και 24ωρη φύλαξη. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι θεία του Μπακογιάννη μετέχει ως γενική διευθύντρια στη ΜΚΟ Solidarity Now που χρηματοδοτείται απευθείας από το Open Society Foundation του Τζορτζ Σορος.

• Καταθέσαμε νόμο για την πάταξη του λαθραίου εποικισμού της χώρας, ο οποίος αν εφαρμοστεί, αύριο κιόλας λύνει το πρόβλημα. Προβλέπουμε: 1. Αυτό που έκανε η Ουγγαρία, όλες οι ΜΚΟ να τεθούν εκτός νόμου-στην παρανομία και να συλλαμβάνονται τα μέλη τους αν συνεχίζουν αυτή τη δολιοφθορά σε βάρος της Πατρίδας μας. 2. Ισόβια στους διακινητές –δουλεμπόρους και 3. Ιδιώνυμο αδίκημα το να εισβάλλεις παράνομα στην Ελλάδα. Την πρώτη μέρα που θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος θα κοπούν-μαχαίρι όλες οι παράνομες ροές.

• Η ΧΑ δέχθηκε έναν πόλεμο που αντίστοιχο δεν δέχτηκε κανένα κόμμα στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά έμεινα ένα χρόνο φυλακισμένος και μετά από τον ένα χρόνο μου ήρθε ένα χαρτί από το Συμβούλιο Εφετών που έλεγε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία δεν δικαιολογούν την προφυλάκισή σας. Το ΕΣΡ σε απόλυτη σύμπνοια με όλα τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας έδινε πουθενά βήμα.

• Θεωρώ δεδομένη την αθώωση της ΧΑ από την ελληνική Δικαιοσύνη. Το βίντεο Μπαλτάκου προβλήθηκε κανονικά και θεωρήθηκε νόμιμο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Το τι άρθρα έγραφες ή τι τατουάζ έκανες στην ηλικία των 16 χρονών , δεν αποτελούν κατηγορητήριο. Περιμένετε σύντομα την εισαγγελική πρόταση και σε μερικούς μήνες την απόφαση του δικαστηρίου και θα δείτε ποιος έχει δίκιο.

• Η ΧΑ έχει νεκρούς, έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δίκη, και μετά θα προχωρήσουμε σε συνέδριο και εκεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το κόμμα να πάει μπροστά. Ο ιδρυτής είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και αυτός θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες. Όλα αυτά που λέγονται να φύγω ή να διασπάσω το κόμμα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ό,τι χρειάζεται για να ανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή η ΧΑ και για να διορθώσει τα λάθη της –γιατί λάθη γίνανε-θα το κάνει και δεσμεύομαι ότι θα γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό, εθνικό κόμμα.

• Η ΧΑ δεν είναι συγκεντρωτικό κόμμα, όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν συζητήσεως και από κοινού. Σε αντίθεση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Σύριζα ή τους σταλινικούς του KKE. Σε καιρούς δύσκολους για την Πατρίδα θα είμαστε και πάλι στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. «Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε με βήμα γοργό, στιβαρό
    σημαίες στα χέρια κρατάνε για ένα σκοπό ιερό, εν δυο
    για ένα σκοπό ιερό,για μια Ελλάδα μεγάλη,για μια Πατρίδα τρανή
    τον αγώνα του Έθνους μας δίνουν, αγώνα για Ελλάδα και Τιμή
    Χρυσαυγίτες στο δρόμο περνάνε με βήμα γοργό, στιβαρό
    σημαίες στα χέρια κρατάνε για ένα σκοπό ιερό, εν δυο
    για ένα σκοπό ιερό, για μια Ελλάδα μεγάλη
    για μια Πατρίδα τρανή τον αγώνα του Έθνους μας δίνουν, αγώνα για Ελλάδα και Τιμή
    στο διάβα της φάλαγγας φεύγουν όλοι του Έθνους οι εχθροί
    από προδότες η πόλη αδειάζει σαν περνάει η Χρυσή Αυγή, εν δυο σαν περνάει η Χρυσή Αυγή»

  2. Ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΝΔ ουτε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ουτε Χ.Α ουτε κανεναν αποσχιση τωρα απ το υδροκεφαλο στατικο κρατος αθηνων -θεσσαλονικης. Εχουμε γωση εχουμε ναυτιλια και τουρισμο δεν πληρωνουμε άλλο φορους στο συγκεντρωτικο και μονιλιθικο απαρχαιωμενο ελληνικο κρατος ,δεν πεταμε αλλα χρηματα στην σκατοτρυπα που λεγετε ελλαδα ,ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Εμεις φευγουμε βγαλτε τα περα μονοι σας με το κωλοκρατος που εσεις εχετε δημιουργησει τερμα τα νταβατζιλικια κυριοι διαπλεκωμενοι της Αθηνας και της Θεσσαλονικης !!!!

    1. Ανεξαρτητε κοινοπολιτα εχεις χαζεψει τελειως,κοιταξε τα πρωτα αν ειναι ληγμενα κ μετα βουρ στον γιατρο.

    2. Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γράφεις ρε πειραγμένε ? Χωρίς στρατό οι Τούρκοι με μια κλανιά θα σας πεθάνουνε. Μάλλον τα χασίσια των λάθρο αποβλακώσανε τον εγκέφαλό σου.

  3. H ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” !
    ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΙ(Χ)ΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ : “H ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ”
    “ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! “ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ” ! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !

  4. ΕΠΕΝ.

    ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

  5. Καταντημα και ντροπη!!
    Μοιραζουν εκατομμυρια ευρω σε κομματα που οχι μονο διαλυθηκαν αλλα δεν εχουν..ουτε σφραγιδα!(ΛΑ.Ο.Σ.-ΑΝ.ΕΛ.-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΛΙΑ-ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ)
    Περιπου 7 εκατ.ευρω θα λαβουν συνολικα για το 2019!!!
    Στη Χρυση Αυγη αντιστοιχουν 530.194.11 ευρω και 106.038.84 ευρω αντιστοιχα,αλλα δεν θα τηs καταβληθουν καθωs εχει ανασταλει καθε κρατικη χρηματοδοτηση προs αυτην!

    Ανεβληθη την δευτερα η δικη του εφετειου οπου ο Γιωργοs Καρατζαφερηs ηταν κατηγορουμενοs για συκοφαντικη δυσφημηση!Συμφωνα με την Πρωτοδικη ποινη εχει καταδικαστει σε διετεs φυλακισηs με αναστολη και χρηματικο προστιμο 5.000 ευρω,για το αδικημα τηs συκοφαντικηs δυσφημησηs κατ’εξακολουθηση εναντιον τηs Μαριναs Χρυσοβελωνη!
    Προκειται για αδικημα που ο προεδροs του ΛΑΟΣ διεπραξε πριν απο 6 χρονια!Ο Γιωργοs ειναι πονηροs οπωs λεει και το τραγουδι και μια…παραγραφη δεν θα του επεφτε ασχημα!

  6. ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ , ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ , ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ
    ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ , ΜΟΝΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

  7. Αν δεν παραιτηθει ο Μιχαλολιακος (να γινει επιτιμος)…και δεν αναλαβει ο Κασιδιαρης…δεν βλεπω να ανεβαινει η ΧΑ.

  8. ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;; ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ…

    1. Περιανδρε, εχεις κατι να μας πεις για την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ?? Ποια η γνωμη σου?

      1. Το εδεσες εσυ ότι είναι ο Περίανδρος ο γνωστός .. χωρίς να ξέρει πως γράφεται το «μήνυμα»

  9. Τελικά είδατε εκεί στο μακελειό ότι μόνο που κάτι σχετικά με τον εθνικιστικό χώρο(Χ. Α. – ΕΛΑΣΥΝ) ξεσηκώνει πάντα όλα τα συνηθισμένα και εξαφανισμένα τρολ αμέσως μετά τις εκλογές; Είδατε ότι μόνος εχθρός του αφελληνισμου είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ;;;;;;θα το ανεβάσετε;;;;;

  10. Δια τον κον Αλλα αντι αλλων εχω να πω οτι καλλιτερα να σιωπαει κανεις οταν δεν γνωριζει ,,ΤΑ ΝΗΣΙΑ κυριε μου εχουν και αυατ τα ιδια δικαιωματα για ΕΟΖ οπως και οι ηπειρωτικες μαζες και αυτο το απεδεχθει το δικαιον της θαλασης το 1982 ,,,επισης για επιβεβαιωσιν ..ιslands possess the same maritime zones as other landmasses, including a territorial sea, contiguous zone, EEZ, and continental shelf. Islands do not need to be inhabited to create those maritime zones; they only need to be capable of sustaining human habitation or economic life.

    Τωρα σχετικα με το κον Κασιδιαρην απλα μου προκαλει λυπην το να εχει μπερδεψει το εθνικον του καθηκον απεναντι στην Πατριδα και το Εθνος με την αδικαιολογητην του προσκολησιν στο οικογενειακον μαγαζι του νικολα και ζαρουφιας ..Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟς ΕΧΘΡΟς ΤΗς ΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗς και δεν βλαπτει η αυτοκριτικη ποτε .Τα ελεγα αυτα απο 4 ετη ηδη πριν. …απο μια μερια καλυτερα που ηλθαν ετσι τα πραγματα .Μονον μετα απο αυτα τα αποτελεσματα ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ θα μπορεσει να ξαναοργανωθει το κομμα με νεο ονομα ,νεον αρχηγον και καινουργια νοοτροπια αποβαλοντας ολα τα βαριδια του παρελθοντος ..Και το μεγαλυτερο βαριδι απο ολους ειναι ο κ”λογερος νικολας το σο’ι’ του και οι κολλητοι του.Πρεπει προσωρινα να εκλεγει σαν αρχηγος ο Κασιδιαρης ΑΜΕΣΑ και στην πορεια να ανοιξουν τις πορτες σε νεους μορφωμενους ανθρωπους που μεχρι τωρα κραταει θεοκλειστες ο νικολας μπας και χασει την καρεκλα αυτος και η οικογενεια του ,οπως και εγινε τελικα σε πρωτον βημα.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ,ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑς ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ,ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟς το μονον που τους αξιζει ειναι ενα φτυσιμο καταφατσα γιατι για την καρεκλα ΚΑΝΕΝΑς ΜΑΚΑΚΑς απο δαυτους δεν σηκωθηκε να πει στο παλιοαληταρα ”αιωνιον ασχηγον΄΄ οτι μεχρι εδω και οχι παρα εκει .Θελει καινουργιο κομμα με νεα ονομασια που να ηγειται ο Κασιδιαρης και να εχει τριγυρω τους μορφωμενους ανθρωπους ΧΩΡΙς ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟς ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς με το Μιχαλολιακο το σο’ι’ του και τα τσιρακια του εκτος του νεου κομματος..Εδω και 4 ετη τα λεω και τα γραφω οτι ο ”αρχηγος” ανηκει στα απολιθωματα του παρελθοντος αλλα μου την επεφταν με χιλιες δυο δικαιολογιες ολοι οι γλυψηματιες του ”αρχηγου” για να με βγαλουν παλαβον η οτι ηθελα το κακον της χα.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ γαι τους εθνικιστες το ρεμαλι ο αχρειστος που με τα αψυχολογητα του σχολια χαντακωσε την ελπιδα για ανοδον του κομματος .Φυσικα αν επαιρναν εστω και ενα 3% θα ειχαμε παλι μια απο τα ιδια με τον αλητηριο ΄΄αρχηγον΄΄κολλημενο οικογενειακα στην καρεκλα και την μασα..αν δεν θελεις Ηλια να ηγεθεις τοτε καλλιτερα τοτε να το βουλωσεις και εσυ και να αφησεις αλλους να αναλαβουν πρωτοβουλια που εχουν το θαρρος και γνωσιν…

  11. Λίβυος ή Αιγύπτιος είναι ο Κλανιδιάρης?

  12. Αλήθειες που κάνουνε τα τρολ να σκούζουνε εδώ μέσα.

  13. Έλεος ρε Ηλία με τον χοντρό. Φύγε και κάνε κίνηση μόνος σου ρε φίλε. Έλεος πια.

    1. Καλύτερα να κάνει κίνηση με τον χοντρό λιγνό. Καλύτερα θα του βγει το Κλασιδιάρη.

  14. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΛΥΑΡΟ ΝΕΡΟ!! ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ..

  15. η χα θα επανελθει , γιατι τα χαλια του μεταναστευτικου και το ξεβρακωμα μας απο τους τουρκους στο αιγαιο δεν εχουν τελειωμο, για τον ηλια θα ηθελα ομως να κανει κατι δικο του γιατι ειναι ο καλυτερος νεος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος! πιστευω οτι μετα τη δικη, οπου θα αθωωθουν ολοι, θα εχουμε εκπληξεις απο την χα η τον ηλια

    1. Τελειωσαναι αυτοι μονοι τους βαλανε την ταφοπλακα………….κρημα για τα δυο παιδια που φαγανε στο Ηρακλειο για να τα οικονιομησει ο χοντρος και η φαμηλια του

      1. Μάθε ορθογραφία και ελληνικά λούγκρα και μετά να σχολιάζεις σε πατριωτικές σελίδες. Αλβανέ βόθρε.

        1. ΧΑΧΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΒΡΩΜΟΠ..ΥΣΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΔΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑ.???…ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΤΥΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

          1. Τι είναι το σιτύρ καλέ; Μην μου αγχώνεσαι γιατί από το πολύ πήδημα σε έχουν ξεχυλώσει τα Πάκια. Έναν έναν να τους παίρνεις και όχι όλους μαζί.

        2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ????ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΗΤΑΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ……….ΑΜΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΥΣΑΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑΜΑΣΑΝ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ….

          1. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ.

    2. η μονη επανοδος που μπορει να κανει το μαγαζακι του μιχαλολιακου ειναι ως καφενειο στην Μανη.. ενα ωραιοτατο καφενειο με ονομα η χρυση αυγη,… ο μιχαλολιακος θα σερβιρει καφεδες η ζαρουλια θα τους φτιαχνει κ τα σαββατοκυριακα ο παππας με την ορχηστρα του θα εχουν κ χωντανο προγραμμα… ζητω η νικη ζητω ο αρχηγος.. α ρε Ηλια Κασιδιαρη δεν ξερεις με ποιον κ που εχεις μπλεξει.. η θα σε πουλησει κ εσενα η θα σε κρατησει μια ζωη νουμερο 2 να του φερνεις πελατεια…..

  16. ΟΡΜΑ ΗΛΙΑ ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ! ΜΗΝ ΛΙΓΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ! ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ! ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ! Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΥΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ , ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !

  17. Ηλία, ο χώρος σου είναι εκεί, με τον Λαγό και τον Ηλιόπουλο, το ίδιο και του Πετρόπουλου.
    Το ότι συμφωνεί σ’ αυτό και η παλιά καραβάνα, ο Πλεύρης, έχει την βαρύνουσα σημασία του.
    Η Χ.Α., εάν δεν ήταν εξ αρχής ¨στημένη¨ από το κρατούν σύστημα
    για να στοχοποιήση τον εθνοπατριωτικό χώρο, με τις ασυγχώρητες ελληναράδικες εξαλλοσύνες της,
    με τέτοια επιδειχθείσα ηγεσία και ηττοπάθεια είναι ήδη καμμένο πολιτικό χαρτί. Κρίμα.
    Η ταπεινή μου γνώμη: Ανασυνταχθήτε, ανανεωθήτε και ενωθήτε, ¨Η ισχύς εν τη ενώσει¨ προς το εθνοπατριωτικό καλό όλων.
    Εκτός κι αν ο ρόλος της Χ.Α. όπως και ο δικός σου, – εκβιαζόμενοι και δεσμευόμενοι ή μη – είναι όπως ο μέχρι σήμερα, του ενοχοποιεί και αδρανοποιεί το πατριωτικό κίνημα. Οπότε άξιος ο μισθός και εσού και της λοιπής Μιχαλοπαρέας.

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ.

      1. Ιδεα μπα απο ποτε οι ιδιες ειναι μπασμενες στο χρημα και στιν προδοσια στις βουλευτικες εδρες συζηγων συγγενων κολλητων αγαπητε φιλε?????απο ποτε οι ιδιες ειναι πριβε μαγαζακη αυτονων γι αυτο ο εθνικισμος καταντησαι με αυτους ποινικο αδικημα?????100 χρονια και πηγαν το κινημα αυτοι…………….και περειμανε εσυ απο ψωφημια νεκρανασταση……

        1. ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ “ΜΠΟΥΡΔΕΣ” ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

      2. έχετε μείνει 5-6 στην Μηχαλο-παρέα και μιλάτε κιόλας; Απο εδώ και πέρα θα κυνηγάτε φανταστικούς προδότες. Ο εθνικισμός είναι ιδέα. Η ΧΑ είναι μια παρέα που τρέχει πίσω απο τον αρχηγό της. Η μόνη ιδέα που έχετε ειναι η “μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας”

    2. Πλευρης καλο πρακτορι εδω ο ιδιος του ο γιος δεν τον ακολουθει ειναι στιν νδουλα γιατι να τον ακολουθησουμαι εμεις???ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ……ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΦΘΑΡΤΑ ΥΛΟΙΚΑ………ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΠΟΛΟΥ……

  18. Απ τον σκληρο της χ.α. χαχαχαχαχαχαχαχαχα κοντευει 40 χρονων και μενει με την μαμα του ακομα ο Κλασιδιαρης ΝΑΖΙαρης , οξω ρε πατριδοκαπληλε ναζι και εσυ και ο αρχηγος με την οικογενεια,ας παει να βγαλει της σβαστιγκες απ το μπρατσο η Λιλι μαρλεν της χ.α. πρωτα και μετα να το παιξει πατριωτης

    1. εδω υπαρχουν αλλες κουραδες, αυτος τουλαχιστον δε σε πειραξε ουτε στο πορτοφολι ουτε στην περηφανεια σου

    2. ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ.

        1. ΠΙΤ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΞΕΣΧΙΖΩ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ. ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    3. Αν τον είχες μπροστά σου θα έκανες τσισα απλυτε

  19. εσυ καλα τα λες φιλε μου το θεμα ειναι οτι την χωρα απο 1821 και μετ; την κυβερνανε προδοτες εκτος απο την επταετια τι να πεις και τι να κανεις ηλια αφου κανουν τουμπεκι ψιλοκομενο οι κυβερνωντες ο ενας πουλησε την μακεδονια μας ο αλλος τωρα ετοιμαζετε για τα υπολοιπα πηγε στην μαμα να κανει ντα τους τουρκους και αυτοι τωρα τρομαξαν .

  20. Λιάκο,εξελίσσεσαι σε κομματοσκυλο! Και σφουγγοκωλαριος του Μιχαλολιάκου.
    Ξέχασες την πρώτη συνάντηση με την γεροντομπασμενη αριστερή μαϊμού Παπούλια του αρχηγού σας;
    Αντί να του πει ότι ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αρχισε τις υποκλίσεις και τα:ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!
    Γι’αυτό σε ψηφίσαμε ρε παλιομαλακα Μιχαλολιάκο; Για να κάνεις υποκλίσεις σε αυτόν που σκυλοβριζες από την εφημερίδα σου;

  21. Φιλελεδες μασονοδεξιοι και μπολσεβικοι αναρχοαριστεροι ειναι το ιδιο μαγαζι και δουλευουνε μαζι!!
    Δωσε πονο Ηλια στα ανθελληνικα σιχαμενα αντιχριστα παρταλια!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    1. 0,3% ναζιστρουλες πισω στα λαγούμια σας, ντροπη σου ρε να λερωνεις τον ΠΑΟΚ!!!

  22. ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!ΗΛΙΑ ΑΛΑΝΙ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  23. Λιά είναι μεγάλη ζημιά πού δέν είσαι στό Κυνοβούλειο τής Αλητοκρατείας γιά νά ξευτελίζεις τούς
    κλωτσοσκούφηδες τούς μειοδότες τούς εθνοπροδότες τόν Κούλη τόν Μουτζουρό καί τό γελοίο
    ανδρείκελο τόν Δένδια.Είναι καί οι δύο κιοτήδες.Ακούν τούρκο καί χέζονται.Η Μητοταίκη φάρα είναι μία κλίκα κλεπτοκρατών.Ο σκατοψύχης Γέρο Μητσοτάκης ένας αρχαίοκάπηλος.
    Γιός καί κόρη υπάλληλοι καί υποτακτικοί τού εβραίου Σόρος.Τήν προδοσία τήν έχουν στά γονιδιά
    τους.
    Γιάννης Λάκων

  24. Bρε καλως τον… εβαλες μπουγαδα σημερα στην οικογενεια του…αρχηγου?? Οταν οι ψηφοφοροι σου ελεγαν φυγε κανε κομμα δικο σου δεν ακουγες… Καθιστε τωρα εκει να παιζετε μπιριμπα με τη χοντρη. Δεν ηθελες να ακολουθησεις τον Γιαννη Λαγο και τον Ηλιοπουλο που αφουγκραστηκαν τη φωνη των ψηφοφορων και εφυγαν και εκαναν ενα νεο πατριωτικο κομμα και με την στηριξη του Κ.Πλευρη.

  25. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ….

  26. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ” ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ”
    ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ! ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ !
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !

  27. Δεν σας αρεσε ο Κασιδιαρης να χαιρεστε τον Κουλη και τις οικογενειακες ΜΚΟ βρε τι μαλακιση εχει παθει ο μικρουλης εγκεφαλος σας Ηλια σε σενα ελπιζουμε

    1. Εσυ εισαι η μαμα του κλασιδιαρη; ε αντε κυρα μου πλυνε της σημαιουλες των ςς και τα κοκκινα λαβαρα των ναζι που εχει ο γιοκας σου στο δωματιο του και μην μιλας λεμε!!!!!!!!!!

      1. ΛΟΛΑ,ΛΟΛΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ.

        1. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ Ε; ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  28. Αιντε ρε κόψτε όλοι τις φιλοσοφίες !!! Έχετε κατατρομάξει τον κόσμο !! Υπάρχει κυβέρνηση και όταν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει !! Όλα τα κωλοκάναλα δεν χορταίνουν με τον κάθε ειδικό να λέει βλακείες !!!Σταμάτησε η αγορά !! Δεν το καταλαβαίνετε ;;

  29. Μιλάει …για τους λαθρομετανάστες , αλλά την ώρα που μιλάει ,τα σιχαμενα υποκείμενα του δημοτικού συμβουλίου αναχωρούν όλα μαζί , κάνοντας φασαρία σαν παρέλαση με αρχηγό τον άθλιο Κωσταντίνου του Ανταρσύα… αποχωρούν ΚΑΙ οι δημοσιογράφοι…
    Πρώτα να ενημερώνεσαι Νεκ , και μετά να μιλάς , ηλίθια ορνιθα….

  30. Σωστος ο Λιακος Ομως τα συμφεροντα λιγων ειναι μεγαλα για να βαλουν την Ελλαδα υπερανω ολων

  31. Ο κλασιδιαρης δεν είναι γνωστής των διεθνών κανονισμών. Τα νησιά δεν οριοθετούν αοζ. Αυτό το ξέρουν οι πολιτικοί μας για αυτό δεν πάνε στα διεθνή δικαστήρια. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αοζ συμφωνείτε μεταξύ των δύο χωρών.

  32. Σωστα τα λεει αλλα ποιος τον ακουει.Το παιχνιδι της κονομας ειναι στημενο.

Comments are closed.