Εδώ η αλήθεια. Που αποσκοπεί το ερωτικό παιχνίδι της «Ντίνας» με τον Ατζούν

Κοινοποίηση:
11016086_10153127967559785_4338269380113067719_n

Κυκλοφορεί πράγματι σαν φήμη εδώ και πολλούς μήνες. Και σας γράφω για το … «φλερτ» του Τούρκου καναλάρχη με την QueenDina.

Λίγο λοιπόν πριν την ολοκλήρωση του «My style Rocks» η Ντίνα αντί να δώσει τέλος στις φήμες όταν ρωτήθηκε σχετικά όχι μόνο δεν το έκανε αλλά το αντίθετο…

Με τα όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες αναζωπύρωσε τις φήμες.

Όχι βέβαια αδικαιολόγητα… Μιας και οι δικές μου πληροφορίες λένε πως από τον Σκάϊ για το υπόλοιπο της σεζόν και ενώ θα πέσουν στον «αέρα» τα όπλα μεγατόνων («Survivor», Κανάκης κτλ) δεν βρέθηκε ούτε ένα χορηγημένο concept για να δοθεί στην Σπυροπούλου. Και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Σκάϊ.

Προς το παρόν βέβαια καθώς υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας ότι στην τουρκική εταιρία παραγωγής Acun Medya το Ντινάκι έχει πολλές συμπάθειες.

Και αρκετοί είναι οι … γείτονες που θέλουν να την δουν και του χρόνου παρουσιάστρια του «My style Rocks» σε αντίθεση με τα στελέχη του Σκάϊ.

Και επειδή πάντα σας τα γράφω όπως είναι στα project της Acun Medya αν όχι τον τελευταίο λόγο σίγουρα καθοριστικό έχει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Και αν θέλει την Ντίνα και για τον επόμενο κύκλο του «My style Rocks» μπορεί να την επιβάλει. Προς το παρόν όμως για την Σπυροπούλου ακολουθεί περίοδος ανάπαυσης και βλέπουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: