«Εδώ είναι Ελλάδα, δεν μιλάμε»: Τσάμπα μάγκας Ελληνάρας διαμαρτύρεται γιατί μωράκι μουσουλμάνας έκλαιγε στο τρένο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ilektrikos

Την αντίδραση ενός επιβάτη του ΗΣΑΠ προκάλεσε το κλάμα ενός μωρού με αποτέλεσμα να αρχίσει να διαμαρτύρεται στην μητέρα.

Μάλιστα επειδή η μητέρα φορούσε μαντήλα, πιθανόν μετανάστρια, ο επιβάτης που βρήκε την ευκαιρία να το παίξει μέγας πατριώτης σε μια γυναίκα, ζήτησε το λόγο.

«Εδώ είναι Ελλάδα, δεν μιλάμε», «είναι Ευρώπη» και συνέχισε δείχνοντας και τα υπόλοιπα παιδάκια της οικογένειας.

Ορισμένοι από τους επιβάτες αντέδρασαν και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, με πολλούς προς τιμήν τους να τον κατακεραυνώνουν και άλλους να τον υποστηρίζουν.

Ο πατριώτης του γλυκού νερού καλό θα είναι να δείχνει την αγάπη του στην πατρίδα με άλλους τρόπους παρά να επιτίθεται σε ένα μωράκι. Ίσως σε αυτούς που επέτρεψαν αυτή την κατάσταση και όχι σε ανυπεράσπιστους. Αυτοί είμαστε, αυτοί θα συνεχίσουμε να είμαστε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου
    προσκυνημένη γίδα.

  2. Αυτος ο ανθρωπος ειναι αγανακτησμενος και οταν εισαι αγανακτησμενος μπορει να ξεσπασεις ανα πασα στιγμη….και ισως και με λαθος τροπο. Αλλα δεν βλεπετε οτι μεσα στο τραινο ειναι ο μοναδικος ελληνας και πως τον κοιτανε οι αλλοι? Κυκλοφορειτε καθολου με τα ΜΜΜ να δειτε τι γινεται??Εκτος απο την μποχα τους, που νομιζεις οτι θα πεθανεις απο αναθυμιασεις …. στη καλυτερη περιπτωση σε αγριοκοιτανε σαν να τους εχεις σκοτωσει τη μανα. Συμπεριφερονται ασχημα σαν να ειμαστε εμεις οι λαθρομεταναστες και αυτοι να ειναι στο τσαρδι τους!! Οφειλει η λαθρομουσουλμανα να μαζεψει τα μουλικα της και να φροντισει να μην ενοχλουν τους συνεπιβατες…αλλα τι λεω ολοι αυτοι ειναι γουρουνια ουτε που καταλαβαινουν απο ανθρωπινη συμπεριφορα! Τελος παντων μεσα στα λεωφορεια και τραινα συμβαινουν καθε μερα τα αισχη και μονο αν κυκλοφορεις με αυτα καταλαβαινεις οτι ολοι αυτοι ειναι εκατομμυρια και οτι και αν κανουν δεν αντιδραει κανεις …ισως απο φοβο…Παντως και ελληνες να ηταν μεσα στο βαγονι παλι θα βλεπατε την μαλακια του αδρανη ελληνα…οποιος αντιδραει τον βριζουν οι αλλοι…Οχι απογονοι των αρχαιων δεν ειμαστε τετοιες κοτες λυρατες που ειναι η πλειοψηφια , αλλα ουτε καν απογονοι του παππου μας του μητσου!!! Και το ξερουν πολυ καλα ολοι αυτοι και για αυτο κανουν οτι κανουν!!

  3. Λοιπον σημερα δε ξερω αν το προσεξατε αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε.
    ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ!
    Γιατι κρινουμε τον ανθρωπο αυτο,και τη γυναικα με το μωρο δεν εχω καταλαβει ακομη.
    Αυτη ειναι ταλαιπωρη και το παιδι της.Δεν νομιζω να της αρεσει και πολυ που εγκατελειψε τη χωρα της.Θα εχει τραβηξει τα μυρια οσα προβληματα,το ιδιο φαινεται και ο αλλος να ειναι, που ξερω εγω τι προβληματα μπορει να εχει στη ζωη του,του εχουν κανει τη ζωη σκατα οι πολιτικοι μας μπορει να εχει κιαυτος κανα αρωστο σπιτι του χιλια δυο μπορει.Καπου καποια στιγμη θα σπασει και θα φωναξει.Ετυχε (πιστευω)να φωναξει και σε 2 ατομα που δεν ηταν σωστο να το πω.
    Εμενα αυτος απεναντι του ακριβως μου την εσπασε παρα πολυ επεσε να τον κραξει.Βουλγαροσκοπιανος μου φανηκε.Θα του ριχνα μια γερη στη μαπα να εχει να τη θυμαται.Μιλανε ολοι μιλανε και οι κ#λοι!

  4. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

  5. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τα κλάματα των μωρών τους, ούτε να βλέπουμε παντού μαντήλες.Τουλάχιστον την μαντήλα στην Ελλάδα την έχω για να σκουπίζομαι.

  6. Αναρωτώμαι ΤΙ θα γινότανε με μία Ελληνίδα Χριστιανή και το μωρό της
    στο αφγανιστάν ακισταν και τα λοιά σταν

    ΑΔΗΣ

    1. Ακριβώς επειδή είσαι πολιτισμένος και όχι μαο μαο δεν τα βάζεις με ένα μωρό απο όπου και αν έχει έρθει!

      1. Τα αναρχοκομμούνια έβαλαν την μάσκα του ανθρωπιστή!
        Αυτό φυσικά ΜΌΝΟ όταν είναι ΚΑΤΆ της Ελλάδας!
        Ρε ουστ αλεπουδοβγάλματα.

        1. Κομμουνισμός και αθεϊσμός είναι έννοιες ασύμβατες με τον Ελληνισμό. Οι ένδοξοι ήρωες προγονοί μας είπαν πρώτα υπέρ πίστεως και ύστερα υπέρ πατρίδος, οι επαναστατικές σημαίες είχαν ως συμβολό τους τον σταυρό του Χριστού, μέσα από τα απομνημονεύματα των ηρώων και την ιστορία της ελληνικής επανάστασης διακρίνουμε τη βαθιά πίστη των αγωνιστών του 21. Το ράσο έδωσε πολύ αίμα για τον αγώνα θυμίζω Διονύσιος φιλόσοφος, επίσκοπος Σαλώνων Ησαϊας , Αθ. Διάκος, Παπαφλέσσας, Πατριάρχης Γρηγόριος Ε και μαζί του πολλοί μητροπολίτες, Ρωγών Ιωσήφ, Καψάλης, Σαμουήλ στο Κούγκι ακόμα οι πρώτοι νεκροί στην Τριπολιτσά λίγο πριν την απελευθέρωση τον Σεπτέμβρη του 1821 ήταν κληρικοί. Η εκκλησία στα τραγικά χρόνια της σκλαβιάς κράτησε ζωντανή την ελληνική γλώσσα και την ορθόδοξη πίστη, όποιος έχανε αυτά τα δύο χανόταν και για τον ελληνισμό. Ο Μακρυγιάννης γράφει τα μοναστήρια ηταν τα κέντρα ανεφοδιασμού των Ελλήνων, οι παπάδες πολεμούσαν δίπλα μας με το καρυοφύλι, εκεί στα κρυφά σχολειά τα ελληνόπουλα μάθαιναν τα πρώτα γράμματα στις περιοχές όπου οι Τούρκοι απαγόρευαν την παιδεία. Ο εθνικός αγώνας δεν ήταν μόνο φυλετικός ήταν και θρησκευτικός Ορθόδοξοι εναντίων Μουσουλμάνων.Αλλά και στους μετέπειτα εθνικούς αγώνες μέχρι και το 1940 με το σύμβολο του Χριστού απελευθερώσαμε τα σκλαβωμένα χωματά μας, στο αλβανικό μέτωπο οι έλληνες φαντάροι την Παναγιά έβλεπαν να πηγαίνει μπροστά και έπαιρναν θάρρος και κουράγιο. Ύστερα βρήκαν την ευκαιρία οι άθεοι κουμμουνιστές και ξεκίνησαν απο το 1943 έναν αδυσώπητο εμφύλιο έσφαξαν έκαψαν βίασαν λεηλάτησαν σταύρωσαν ανθρώπους διέλυσαν όλες τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις για να μας κάνουν λαϊκή δημοκρατία αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν υπήρξαν και τότε ελληνόψυχοι που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους ενάντια στον άθεο κομμουνισμό. Τέτοιους Έλληνες πατριώτες χριστιανούς χρειαζόμαστε και σήμερα όχι ψευτοελληναράδες άθεους που βάλουν εκ των έσω τον ελληνισμό και προκαλούν κακό στην πατρίδα τους, πιόνια των μασωνικών κέντρων που τους κατευθύνουν.Ανθέλληνες με όλη τη σημασία της λέξης. Τα ψυτοεπιχειρηματά τους γνωστά, η εκκλησία και ο Πατριάρχης αφόρισαν την επανάσταση, τον αδελφό του Κολοκοτρώνη τον πρόδωσε ο καλόγερος στη μονή αιμυαλών, το ιερατείο αφόρισε τους Κολοκοτρωναίους, οι Πατριάρχες διορίζονταν με γρόσσια, ο χριστιανισμός δίωξε τον ελληνισμό, γκρέμισε τους αρχαίους ναούς, εδίωξε την φιλοσοφία και το αρχαίο πνέυμα, απαγόρευσε το όνομα Έλλην, διαβάζουν αναθέματα την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εξαιτίας των μοναχών έπεσε η Πόλη, ο Γεννάδιος ήταν ανθέλληνας και προτιμούσε τους Τούρκους, οι Βυζαντινοί δεν ήταν Έλληνες και άλλες παρόμοιες μπούρδες που δεν έχουν καμία επιστημονική ιστορική βάση και φυσικά έχουν αποδομηθεί όλα αυτά τα σαθρά ψευτοεπιχειρήματα.

  7. O συμπατριώτης μας μπορεί να εκφράστηκε με λάθος τρόπο σε αυτό που ήθελε να πει αλλά κοιτάξτε λίγο τι συνέβαινε μέσα στο βαγόνι. Ήταν ο μοναδικός Έλληνας και όλοι οι άλλοι λαθρομετανάστες. Στο τέλος μάλιστα απείλησαν τον Έλληνα και του λένε: “Κλείσε το στόμα σου γιατί…”.
    Σε λίγο καιρό θα είναι περισσότεροι από εμάς και τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα και πάνε σχολείο θεωρούν τη κατάσταση αυτή φυσιολογική και σε λένε και ρατσιστή αν πεις την αλήθεια, δυστυχώς η Ελλάδα τελείωσε σε λίγα χρόνια.

  8. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΔΩ???? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΙ !!!! ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΙ!!!!

  9. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Το ότι αυτή η μουσουλμάνα δεν πληρώνει εισιτήριο σε κανένα ΜΜΜ για αυτό ούτε λόγος αντίθετα αν ήταν Ελληνίδα με παιδί χωρίς εισιτήριο οι ελληνόφωνοι ραγιαδες θα την πέταγαν έξω

  10. Ο,τι θες θα δεις με την αγανακτηση που υπάρχει…

  11. ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ…….
    ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

  12. Ρε ειστε εσεις Ελληνες που εκφραζεστε με αυτον τον τροπο για μια μανα με μωρο. Κοπροσκυλα αληταραδες του διααδυκτιου. Κοτες που δεν φορατε παντελονια. Εσεις ειστε αυτοι που στην πρωτη ασχημη θα το σκασετε απεναντι σε οποιονδηποτε εχθρο της χωρας. Σκουληκια, υπανθρωποι, σποροι αποτηχημενης εκτρωσης.

    1. Να προσέχεις το στοματικό σεξ, μπορεί και να πνιγείς!
      Αναρχοσυμμοριτάκι.

      1. Zagklos σε λάθος θέμα είσαι. Το ρεπορτάζ δεν μιλάει για χριστιανούς.

    2. Η μάνα με το μωρο πρεπει να ειναι στην πατριδα της και οχι στην Ελλαδα. Ο άνθρωπος αυτος δεν είχε κατι με το μωρο που έκλαιγε. Ολα τα μωρά κλαίνε. Αλλα η αγανάκτηση όλων μας με την κατασταση που εχει δημιουργηθεί με τους λαθρο, μας φέρνουν σε ακραία, θα συμφωνήσω, σημεία και ακραίες συμπεριφορές. Οι ανθρωποι αυτοι πρεπει να βρίσκονται στις πατρίδες τους και εκει ευχαρίστως να τους βοηθηςουμε. Δεν σας πέρασε ποτε απο το μυαλό πως με τα εκατομμυρια που ξοδεύουν για τους λαθρο μεσα στην ΕΥρωπη, θα μπορούσαν να τα ξοδέψουν στις χωρες τους και να τους χτίσουν σχολεία, νοσοκομεία και αλλες υποδομες ωςτε να μην χρειάζεται να φεύγουν απο τις εστίες τους αυτοι οι ανθρωποι;;;; Γιατι να βρίσκονται εδω;;; Και εμενα με ενοχλεί οταν ενας λαθρο παίρνει την σειρα μου στον γιατρο η κάπου αλλου. Με ενοχλεί γιατι απλούστατα δεν επρεπε να ειναι εδω. Να τους βοηθηςουμε ευχαρίστως, αλλα οχι στην Ελλαδα. Τι δεν καταλαβαινεται;;;;

      1. Λοιπόν, θα τσιμπήσω γιατί αν δεν είσαι troll τότε είσαι τέρμα ηλίθιος, η ηλίθια.

        Οι ‘”λαθρο”‘ δεν μπορούν να πάνε στις χώρες τους και να βοηθηθούν από νοσοκομεία γιατί όσα νοσοκομεία χτίσαμε στη gaza, κτλ, τα βομβάρδισαν οι αμερικανοι, η το σύστημα τους είναι τόσο διεφθαρμένο που δεν μπορούν να έχουν βασικά δικαιώματα. Είναι ο ίδιος λόγος που πολλοί έλληνες έχουν φύγει από την ελλάδα. Και πριν πεις ότι οι ‘Έλληνες φεύγουν σωστά, θέλω να σου θυμίσω ότι φασιστόμουτρα σαν εσένα όταν βλέπουν κάποιον με σκούρο δέρμα, πχ όπως στο video παραπάνω, τον φωνάζουν ‘”λαθρο”‘ χωρίς καν να ξέρουν αν είναι.

        Επίσης, ένας ‘”λαθρο”‘ δεν μπορεί να σου φάει την θέση στον γιατρό γιατί απλούστατα δεν πάνε στον γιατρό οι λαθρομετανάστες. Δεν μπορούνε να πάνε γιατί όταν καταλάβει το νοσοκομείο ότι δεν έχουν χαρτιά φέρνουν την αστυνομία η οποια τους μαζεύει για εξακρίβωση και μετά για απέλαση.

        Για κάποιο λόγο, ζώα σαν εσένα νομίζετε ότι το σύστημα δεν δουλεύει επειδή διαβάζετε δυο γαμημένα άρθρα και νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Οποιος έχει σκούρο δέρμα είναι 100% “λαθρο”, οποιο έγκλημα γίνετε το έχει κάνει “λαθρο”, άσχετα με το γεγονός ότι αλβανοί και έλληνες έχουν μακράν τα πρωτιά σε βίαια εγκλήματα.

        Οι “αφρικανοασιατες” που έχουμε στη φυλακή είναι μέσα κύριος για συμμορίες που συσχετίζονται κύριος με ναρκωτικά. Για εσένα μπορεί να είναι το ίδιο αλλα εγώ προτιμώ να έχω διπλα μου ένα βαποράκι παρα έναν βιαστή η δολοφόνο.

  13. Να τα βαλει με κανεναν λαθρεο με παντελονια και οχι με γυναικοπαιδα ο κουφιομαγκας του κ/λου.

  14. ο μοναδικος ελληνας στο τραινο ηταν καταντια.εκει την καταντησαν τη χωρα τα κοπροσκυλα

  15. καλά εκανε κ μίλησε ο ΑΓΡΙΑ φορολογούμενος ελληνας ,οταν εισαι σε ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο ,λεωφορεία – μετρό κλπ ,ΑΠΑΙΤΕΙΣ να υπάρχει λογική ησυχία κ οχι να βλέπεις τον κάθε τσόγλανο να γλείφεται με την γκόμενά του η να μιλάει πολύ δυνατά στο κινητό η να κλαίει το μπάσταρδο δίπλα σου κ η μάνα του να κάνει την ανήξερη ….ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΜΙΛΗΣΕ Κ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ,οι υπόλοιποι περιμένετε να σάς @@ΜΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ …κ μετά θα φωνάζετε κ θα κλαίτε αλλά θα ειναι πολύ αργά πλέον ….

    1. ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ

      1. Δεν θα χρειαστεί να περιμενουμε πολυ μέχρι να δουμε τα αποτελεσματα της λαθρο εισβολής και στην Ελλαδα, μην ανησυχείς. Οταν τους φέρουν στην ενδοχώρα ολους οςους θελουν, τοτε αλίμονο μας. Αλλα που να καταλαβουν τα ζωα. Οταν θα δούνε την χατζάρα στον λαιμό των δικών τους παιδιων, τοτε θα καταλαβουν, μονο που τοτε θα ειναι πλεον αργα.

  16. ΤΙ ΄΄ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ;;;;;;;;;;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΄΄ΕΥΠΑΘΟΥΣ΄΄ , ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ΄΄. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ………..

  17. ότι πληρώνει με τους φόρους του και το μωρό και την διαμονή, σίτιση, περίθαλψη της μάνας και όλης της οικογένειας……βέβαια οι ραγιάδες του τραίνου δεν τα καταλαβαίνουν όλα αυτά, είναι φιλάνθρωποι και ευρωπαίοι, μέχρι τα ισλάμια να αρχίσουν να τους παίρνουν τα κεφάλια. Ενώ στην χώρα τους τα μωρά είναι για πέταμα, σκότωμα, πούλημα κλπ εδώ τα χρησιμοποιούν για να τους λυπάται ο κόσμος και να παίρνουν τζάμπα παροχές από τον φόρο του νεογραικύλου.

  18. Ο/Η ΑΝΤΙΦΑ-ΙΣΛΑΜ-ΛΟΑΤΚΙ-ΚΚΕ=ΚΚΚ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ λέει:

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ…ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑΝ ΜΝΜ ΑΠΤΟ ΚΑΤΑΡ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

    1. Μαλακα μέσα έπεσες, έγινε τρελό ντού, ρε γαμώ το κατάρ.

      Χωρίς πλακα όμως, 5 τύποι σαν εσένα ρίχνουν το γενικό IQ της Ελλάδας 50 πόντους.

  19. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

    1. πεστα…….. πεστα………… και ξαναπεστα……………… σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. πρεπει να ειναι ο μοναδικος Ελληνας στο τραινο

  21. Τι θα πει ειναι μωρο δλδ δεν καταλαβα? Η μανα του τι κανει? Γιατι δεν το ηρεμει? Πρωτα απ ολα σαν μανα που ειναι ωστε να μην πλανταξει το παιδι στο κλαμα και μετα ως “ανθρωπος” που σέβεται τους αλλους επιβατες του τρενου που δεν χρωστανε τιποτα να ακουνε την κλαουρα και τις τσιριδες ενω την ιδια στιγμη βλεπουν την μανα του να παραμενει σε νιρβανα….πληρως αδιαφορη.
    Ολα τα μωρα κλαινε αλλα οι μαναδες τους τα ηρεμουν, ακομη και στο ζωικό βασίλειο!
    Εχετε μπει ποτε στο τρενο να δειτε τι γίνετε με ολους αυτους τους λαθρομεταναστες, τους γυφτους και τα πρεζακια?
    Εμενα προσφατα χεστηκε διπλα μου ενα μωρο και η γύφτισσα άρχισε να το αλλαζει μεσα στο τρενο…ωραιο ε, τι να κανουμε, μωρο ειναι!!!
    Ρε αει στο δι@ολο ολοι οι βαρεμενοι αλλληλεγγυοι μας εχετε πρηξει επιτελους….και επειδη εδω ειναι “μακελειο” αλλαξτε τιτλο στο αρθρο και μην γραφεται μ@λ@κιες στο μοναδικο ισως πατριωτικο σαιτ που υπαρχει…η μουσουλμανα να μαθει πρωτα να ειναι σωστη μανα και μετα σωστος “ανθρωπος” ωστε να μετεχει στο κοινωνικό συνολο χωρις να δημιουργεί προβλημα στους αλλους…αειντε εδω που τους κουβαλήσατε ολους!

    1. σωστος ανθρωπος δεν θα γινει ποτε, διοτι το ισλαμ βλεπει τις γυναικες διαφορετικα απο οτι ο χριστιανισμος. με αυτα που φοραει εγω θα φοβομουν να κατσο διπλα της. δεν ξερεις τι ειναι απο κατω. σε αεροδρομιο που δουλευα ειδαν τα ματια μου πολλα με αυτες….. τα κουδουνια δεν σταματαγαν επειδη κατω απο τις μπουρκες κρυβουν πραγματα ιδιως απο τους ανδρες τους……. ειναι απαισιο. στην πατριδα της οτι θελει, στην ευρωπη οπως οι νορμαλ ευρωπαιες. Στην Ρωμη κανεις οτι κανουν οι Ρωμαιοι. Αι σιχτιρ επιτελους.

  22. Καλησπέρα Στέφανε,

    Πάρα Πολύ Σωστή η Αντίδραση του Κόσμου στο Τρένο !!! Τι Φταίει δηλαδή η Γυναίκα και το Μωράκι; Αλλοίμονο. Ας τα Βάλει με Εκείνους που Επέστρεψαν Αυτή την Κατάσταση στη Χώρα.

    Αγαπητέ Στέφανε, Τώρα θα Καταλάβει ο Κόσμος το Πρόβλημα του Λαθρο-Μεταναστευτικού, και τις Συνέπειες που θα Έχει για την Ελλάδα αν δεν Ξεσηκωθεί και Αντιδράσει Δυναμικά.

    Τα Καθημερινά Κρούσματα Βίας Οποιασδήποτε Μορφής από Λαθρο-Μετανάστες, όπως τα 2 Τελευταία Χθεσινά που Διαβάσαμε, το Ένα με τον Παρολίγο Βιασμό της Κοπέλας στη Λέσβο και την Περιπέτεια του Οδηγού Ταξί με το Μαροκινό, Θέλω να Πιστεύω ότι θα Αφυπνήσουν τον Κόσμο να Αντιδράσει Δυναμικά και να μην Αποδεχθεί τη Μεταφορά Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Δεν μας παρατάς εσύ ρε νούμερο από την πρωτεύουσα της μόδας,που γράφεις δημόσια και απευθύνεσαι προσωπικά σε έναν; Εύχομαι αυτό το μπασταρδακι όταν μεγαλώσει να πάρει πολλά κεφάλια “απίστων”

  23. εικονική εκδίκηση ήθελε ο εν λόγω.μην τον χτυπάτε.μπαφιασμένος είναι..

Comments are closed.