Εδώ Τίρανα. Αυτή η χώρα, δεν σώζεται με τίποτα. Εκτός εάν βρεθεί κάποιος ωραίος «τρελός» με στενεμένο στρατιωτικό πηλίκιο…

Κοινοποίηση:
pilikio

Πως κατάντησαν την περήφανη Ελλάδα, τα καθίκια παντός καιρούς και πάσης φύσεως. 

Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη. Ριπές ανέμου, θερίζουν την πρωτεύουσα του πολιτισμού. Του Περικλή, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη.

Χαράς ευαγγέλια για τον παπατζή Καλλιάνο, ο οποίος στον βωμό της γελοίας φιλοδοξίας του να κατέλθει και να αναδειχτεί βουλευτής του Μητσοτάκη (τι τιμή κι αυτή… να είσαι βουλευτής του Κούλη και του Τσίπρα όταν όλα γύρω μας διαλύονται) έφερε την καταστροφή για τον πιο… «ιστορικό χειμώνα όλων των εποχών και πασών των κυρίαρχων Κρατών».

Αλλά δυστυχώς τα μαύρα σύννεφα, τον διέψευσαν. Ο καιρός είναι χειμωνιάτικος αλλά η χαμένη Ατλαντίδα, δεν αναδύθηκε λόγω της ψευδούς «Ωκεανίδος», που επαγγέλλονταν όλο χαρά τα κανάλια των νταβάδων της λευκής τηλεοπτικής σαρκός, σαν τα ριάλιτυ που στεγάζονται οι εκπορνευόμενες νύφες της Καγιά.

Έξω, κάποια καλώδια της ΔΕΗ, κομμένα, με γειτονιές βυθισμένες στο σκοτάδι, αναποδογυρισμένοι κάδοι σκουπιδιών (σώπα όπου να’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες του Μπακογιαννέϊκου και του Κουλέϊκου, με τον Κυριάκο πρωθυπουργό, τον Τσατσόπουλο, υπουργό, την Μπακογιάννη στην Ε.Ε και τον γιόκα τον λεβέντη εραστή, δημαρχάρα), η Πολιτική Προστασία στην καρακοσμάρα της, η Δούρου ακόμα να πάει στον εισαγγελέα και να λογοδοτήσει για τα κρίματα και τα εγκλήματα που διέπραξε σε ένα σιχαμένο καθεστώς ατιμωρησίας και ο Ψινάκης να έχει κόψει το νερό στους καταυλισμούς του Μαραθώνα.

Κράτος μπουρδέλο με την Μις Κιλότα, Αχτσιόγλου, να παλεύει κατ’ εντολή της τρόικας να κόψει τα αναδρομικά των γερόντων και των δημοσιοϋπαλληλικών αρχόντων και με τον πρωθυπουργό και τον Κουϊκάρα να κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό για να ξεπουλήσουν ότι άφησε απούλητο ο σταλίνας Κοτζιάς.

Ελλάς το μεγαλείο σου, με μια χώρα που μακάρι να θύμιζε Τίρανα αλλά είναι χειρότερη και από τα Τίρανα και με τους τραπεζίτες να έχουν δώσει θαλασσοδάνεια σε όλη τη Βουλή και το συγγενολόι της.

Αυτή η χώρα, δεν σώζεται πια με τίποτα.

Γιατί όλο και περισσότεροι πιστεύουν ότι με ένα στενεμένο πηλίκιο, θα δούμε προκοπή; Και την κοπάνησε κι ο Καμμένος για να παίρναμε την Ίλη των αρμάτων να κάναμε εκδρομή στην Κατεχόμενη Ελληνική Βόρεια Μακεδονία του Παύλου Μελά και του Τέλλου Άγρα. 

Ρωτήστε τους. Ο Λαός αργεί, καταστρέφει αλλά κάποτε ξυπνάει. 

Καληνύχτα κλαίουσα πατρίδα. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ωπα,αρχισαμε τα “ενας λοχιας ρε παιδια”;Αντ να δουμε ποτε θα ξυπνησει κι ο λαος και ο λοχιας (η συνταγματαρχης)…

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ………………… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ………………..

    1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ …Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ

Comments are closed.