Είσαι μάγκας ρε φίλε! Δείτε το άγριο «χουνέρι» που έκανε στην Τζάκρη του Τσίπρα. Πήρε τον χάρτη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και της τον….. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
50886394_10210777260466126_9004913279872532480_n

Με τον χάρτη της Μακεδονίας όπου επάνω έγραψε ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ο γνωστός στην Πέλλα εκπαιδευτικός από τα Γιαννιτσά, Ηλίας Πλιόγκας αποδοκίμασε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.
“Σήμερα ,ξεκίνησα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου ολίγον…ακτιβιστικά. Το χάρτη που
βλέπετε να κρατώ με την υποσημείωση ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ είχα την χαρά να τον κολλήσω στην γυάλινη προθήκη της καφετερίας ακριβώς μπροστά στην κ.Τζάκρη. Ήταν μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης καθώς προσωπικά το χρωστούσα από το καλοκαίρι όταν έπεσα θύμα άθλιας κατασυκοφάντησης από την ίδια.Σε άλλα νέα της ημέρας σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας.Είστε απίθανοι!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ηλίας Πλιόγκας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει τον χάρτη άλλα και ένα βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που εκείνος κολλάει στο τζάμι της καφετέριας τον χάρτη.
Πριν λίγους μήνες και ενώ η κ. Τζάκρη συνόδευε τον υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή στο Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών προπηλακίστηκαν από περαστικούς που σταμάτησαν μόλις τους είδαν και η κ. Τζάκρη είχε κατηγορήσει τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ως διοργανωτή των προπηλακισμών και τον ταύτιζε με την Χ.Α ενώ ο ίδιος ως στέλεχος της ΝΔ ήταν και παραμένει φανατικός αντίπαλος του ακραίου κόμματος.Η αποπειρα της κ.Τζάκρη να του “φορτώσει” τέτοια ιδιότητα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ηλία Πλιόγκα ο οποίος προχώρησε σε μια σκληρή και καυστική διάψευση με τον χαρακτηριστικό τίτλο που έκανε αίσθηση “Θα σας φτύνουν ακόμη και τ’αγάλματα!

pelladothe.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉΣ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΡΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ν Α ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕ

  2. Συγχαρητηρια στον συμπατριωτη μου απο τα γιαννιτσα! Τετοιους δασκαλους θελουμε για τα ελληνοπουλα!!!

Comments are closed.