“Είσαι θεά” – Μαρέβα Μητσοτάκη: H εμφάνιση στο Παρίσι που δίχασε και η αποθέωση από διάσημο Έλληνα σχεδιαστή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
MAREVA20-768x544

Στο Παρίσι και στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte Macron βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη και η εμφάνισή της σχολιάστηκε έντονα.

Η πρώτη κυρία της Ελλάδος «δίχασε» με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στη συνάντηση αυτή και τα σχόλια ήταν πολλά.

Ωστόσο, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έσπευσε να υπερασπιστεί την Μαρέβα Μητσοτάκη, μιλώντας για μια γυναίκα με στυλ και φινέτσα, που πλησιάζει τη εμφάνιση της πιο κομψής πρώτης κυρίας της Ελλάδας, αυτήν της Αμαλίας Μεγαπάνου, της συζύγου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο σχεδιαστής τοποθετήθηκε δημόσια για το στυλ της Μαρέβας στο Παρίσι: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι η πρώτη… πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς… όλες οι πρώτες Κυρίες μετά απ’ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους… γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος… το έχεις η δεν το έχεις!

Αυτές οι δυο πρώτες κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ…

Έχουμε δει πολλά… μέσα στα σχεδόν 60 χρόνια από την Μεγαπάνου και μετά… μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρέβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό… and that’s her big credit…

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρέβας στην Γαλλία… αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε… η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον.. .αλλά σήμερα για αυτό μιλάμε εδώ… και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη ή όχι εμφάνιση… #αυταταολιγα #very2020firstlady».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το παντελονι με τις ριγες δεν ταιριαζει σε μια τετοιου ειδους επισημη επισκεψη!!!!!!!!!

  2. Είμαστε αντικειμενικοί αυτοί που γιουχαρουμε την μαρεγα για το ντυσιμο της.. Ήταν χαλια. Και σε κατι τετοιες περιπτωσεις, η γυναικα περισσοτερο, σκέφτεται για ωρες τι θα ταιριαζε σε μια τετοια περιπτωση να φορεσει. Ο μοδιστρος ζουλιας με αυτα που εγραψε δυο πραγματα δειχνουν, ή την θελει για καμια συνεργασια (*) ή ειναι τελειος γυφτος και αυτος..
    Η πρωτη εντυπωση μολις την ειδα ηταν πως.. εχει βγαλει κατι στο σωμα της και φοβοταν μην φανει. Δεν ντυνεσαι ετσι καλοκαιριατικα, και μια μοντελιστ κιολας, ουτε για καφε δεν βγαινεις ετσι εξω. Και το μαλλι, αισχος. Το δε πεδιλο με μαυρο χειμωνιατικο παντελονι… τι να πω..
    Τα λεφτα δεν αγοραζουν την κομψοτητα.
    ..και η μπριζιτ.. μια απο τα ιδια.. Ολο το ιδιο στυλλ. Οπως και η μερκελ. Διακοσια σακακια σε διαφορετικα χρωματα με ενα.. μαυρο πανταλονι(!)
    .
    Αυτο που θα κρατησω απο το αρθρο ειναι πως ο καραμανλακας ηταν παντρεμενος!!! Δεν το ειχα ξανακουσει ποτε! Και εχω διαβασει δεκαδες αρθρα εφημεριδων γι αυτον για την περιοδο 1945-1980… και ουτε σε ενα δεν εγραφαν για ..γυναίκα δίπλα του! Για.. άλλα πραγματακια εγραφαν.. Ο γαμος ήταν.. τυπικος?

  3. Που φτάσαμε να φαίνεται και μανουλομάνουλο η Μινέρβα !!
    Αν είναι δυνατον πια !

  4. Κατάρχάς η κοινή φωτογραφία του Ζούλια με την Μαρέβα δείχνει ότι δεν είναι καθόλου αντικειμενική η κριτική του.Αν ήταν ειλικρινής θα έπρεπε να πει ότι η Μαρα σε άλλες εμφανίσεις ήταν πιο καλή ενώ σε αυτή το πανταλόνι με τις ρίγες δεν ταίριαζε με επίσημη επίσκεψη αλλά για επίσκεψη σε καφέ με τις φίλες της. Από την άλλη η Μακρόν ήταν πιο σικάτη και το χτένισμά της ταιριάζει με την ηλικία της και της χαρίζει νεανικότητα γιατί μετά από μια ηλικία η γυναίκα δεν πρέπει να αφήνει μακριά τα μαλλιά της αν θέλει να κρύβει χρόνια. Μακάρι η Μαρέβα να εμφανιζόταν στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας με το ντύσιμο της άλλης εικόνας με το άσπρο σακάκι. Θα ήταν πραγματικά σικάτη. Ενώ τώρα….

  5. Οι δυο θειες κοντα-κοντα!..Οι κουλης και μακρης φαινονται σαν παιδια τους.

  6. Το’ χει η Μαρεβα , ασυζητητί … είναι fashion icon και κουκλάρα για την ηλικία της.

    1. μια ψωνάρα είναι και εσύ είσαι ένα πληρωμένο τρόλ. Ρε τι τραβάμε. Είχαμε τους γλείφτες της Περιστέρας και του Αλέξη και τώρα έχουμε τους γλείφτες των άλλων. Ε ΔΕ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Comments are closed.