«Είπα πως η ζωή εδώ τελειώνει» – Συγκλονιστική μαρτυρία του βοσκού που δέχτηκε επίθεση από αρκούδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
voskos_arkouda-768x574

Με ένα μικρό τραυματισμό στο πόδι, γλίτωσε ο βοσκός, που δέχτηκε επίθεση από αρξούδα στην Βέργα της Καστοριάς. Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (12-10-2019).

Ο βοσκός βρισκόταν στο σημείο με τα 8 σκυλιά του, όταν κάποια στιγμή αντιλήφτηκε την παρουσία της αρκούδας στην περιοχή. Όταν τα σκυλιά γάβγισαν προς την αρκούδα εκείνη τρόμαξε και πήρε στο κυνήγι τον τρομαγμένο βοσκό.

«Η αρκούδα μου έκοψε το δρόμο και άρχισε να με κυνηγάει. Μπροστά ήμουν εγώ, πίσω η αρκούδα και πίσω της τα σκυλιά που της γάβγιζαν. Εκείνη συνέχιζε προς εμένα» λέει ο βοσκός και συνεχίζει:

«Κάποια στιγμή είδα ένα σημείο με αγκάθια και ξάπλωσα. Έβαλα τα χέρια πάνω από το κεφάλι και είπα «Στέφανε η ζωή εδώ τελειώνει». Τελικά η αρκούδα έφυγε και έτσι κατάφερα να ζήσω».

Δείτε πως περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. το ποδι το δαγκωσε η αρκουδα και ειναι στη θεση του? πλακα κανεις? προκα πατησε μετα τα 10 τσιπουρα και φωναξε τα καναλια για να γινει φιρμα….Η αρκουδα που ειναι να μας οπει σε αποκλυστικο αυριο στα πρωιναδικα…την δικια της θεωρια…..ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ! ΕΔΩΜΕΣΑ

  2. Η αρκούδα είναι ίσως το εξυπνότερο ζώο, δεν σε πειράζει αν
    δεν την ενοχλήσεις, συνήθως τα σκυλιά την εξαγριώνουν,
    επιτίθεται σε ανθρώπους αλλά σπάνια τους σκοτώνει.
    Ο γράφων είναι έμπειρος κυνηγός με αρχές.

Comments are closed.