Είναι οριστικό: Τέλος ο Λιάγκας από τον ΑΝΤ1 – Τα σενάρια της επόμενης μέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
56555555555555524

Εκτός ΑΝΤ1 οριστικά πλέον ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα ραντεβού των τελευταίων εβδομάδων με την διοίκηση του σταθμού.

Οι δύο πλευρές έκαναν συζητήσεις για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου διετούς συμβολαίου, έχοντας νωρίτερα καταλήξει στην συμφωνία να μην ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου μονομερώς από τον ΑΝΤ1.

Τελικά, ο δημοσιογράφος μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αποχωρεί οριστικά από το κανάλι. «Ο κύκλος έκλεισε. Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα λήγει τυπικά με τον ΑΝΤ1 στις 30 Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί», επιβεβαίωναν πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr συνεργάτες του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Φαίη Σκορδά είχαν πάρει μεταγραφή στον ΑΝΤ1 τον Αύγουστο του 2013. Για τρία χρόνια, ο δημοσιογράφος μαζί με την πρώην σύζυγό του (χώρισαν το 2016) παρουσίαζαν την εκπομπή «Το Πρω1νο». Την διετία 2013 – 2015, ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε τους δύο πρώτους κύκλους του «The Voice», ενώ τη σεζόν που ακολούθησε, 2016 – 2017 ήταν οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Lucky Room» και του talent show «Rising Star».

Την προηγούμενη χρονιά, παρουσίασε το «Late Night» το οποίο διακόπηκε αιφνιδιαστικά – κάτι που προκάλεσε την αρχή του τέλους στη σχέση του με τον ΑΝΤ1 – ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars». Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έτρεχε και φέτος δεν αξιοποιήθηκε σε κάποιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η επόμενη μέρα

Ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει προτάσεις από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο, οι πληροφορίες της δεδομένης στιγμής θέλουν τον ΣΚΑΪ να έχει προβάδισμα καθώς του έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση που αφορά στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής συνδυαστικά με κάποιο από τα νέα βραδινά ψυχαγωγικά projects του καναλιού.

Πάντως, συνομιλητές του Γιώργου Λιάγκα επισημαίνουν πως αυτή τη χρονική στιγμή υπογεγραμμένη συμφωνία δεν υπάρχει με κανένα κανάλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: