Είναι επίσημο: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Σεφερλή για το «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς (βίντεο)

Κοινοποίηση:
]

Μετά από όλον τον… ντόρο που έφερε η είδηση ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς, βρέθηκε τελικά ο αντικαταστάτης του και η παράσταση θα ανέβει κανονικά.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο «Παλλάς και ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή θα είναι ο… Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος επιστρέφει στο θέατρο μετά από πέντε χρόνια!

Η είδηση έγινε γνωστή χθες, και ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day: «Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Και πρόσθεσε: « Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: