Ταπώνουμε Αριστερούς και Νεοταξίτες! Είναι πρόσφυγες αυτοί; Ακούστε τι ομολογούν οι ίδιοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pak exo

Είναι πολλά τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με λ@θρομετανάστες λίγο πριν αυτοί αποβιβαστούν από τις βάρκες και πατήσουν ελληνικά εδάφη.

Το συγκεκριμένο που θα δείτε όμως, έχει κάτι ξεχωριστό. Αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτοί που μας έρχονται μόνο πρόσφυγες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Παρατηρήστε επίσης πόσοι βρίσκονται μέσα στο φουσκωτό, μιλάμε για ολόκληρο λόχο!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πρόσφυγες τάχα…νεότατοι κοπρίτες καλοζωισμένοι- η 5η φάλαγγα…ούτε γυναίκες, ούτε γέροι, ούτε παιδιά…Έχει πόλεμο το Πακιστάν για να είναι πρόσφυγες;

  2. Τα σωσίβια πρόσεξα είναι μαϊμού . Να τους στείλουμε στην τουρκιά γνήσια να τους δίνουν . Να επέμβει το ΣΔΟΕ

  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ………..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΝΟΜΑΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ ΕΜΕΙΣ…..

  4. Καλοζωισμενα καλοταισμενα αφγανοπακιστανικα ισλαμομογγολια πρακτορες του ΙΣΙΣ και της τουρκιας….Και εσυ ελληνα μ@λ@κ@ ετοιμασε να κατεβασεις το βρ@κι σου ….Ετσι πληροφοριακα σε κουβεντες που κανω με διαφορους, για να δω αντιδρασεις…οταν τους λεω πως τους φαινεται το γεγονος οτι συζητειται οχι μονο να τους φτιαξουν σπιτακια και να τους φερουν στην ενδοχωρα αλλα θα τους μαθουν να δουλευουν τη γη με σκοπο φυσικα να τους δωσουν γη δικη τους … ..η αντιδραση ειναι στους περισσοτερους ΘΕΤΙΚΗ…ναι θετικη δηλαδη ναι να τους δωσουν και σπιτια και γη…γιατι ο μαλακοελληνας νομιζει οτι ετσι θα ενσωματωθουν αχαχαχαχαχαχαχαχαχα…Οτι ποτε σε κανεναν ελληνα ανεργο αστεγο δεν εδωσαν ποτε τιποτα …δεν ιδρωνει το αυτι τους … Τελικα οτι γινει στο μελλον μας αξιζει ..πολλοι λιγοι ειμαστε που αντιδραμε….και ως γνωστων μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα…

Comments are closed.