ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ αυτό που κανείς δεν υπολόγισε και κυρίως ο Ερντογάν! Τώρα σουλτάνε έλα με την όπισθεν (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ragdaies-ekselikseis

Την πλήρη υποστήριξή του στην Ελλάδα για τις θαλάσσιες ζώνες της, καθώς και την αντίθεση του σε κάθε απόπειρα παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, εκφράζει το Ισραήλ, ύστερα από την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων και τα προειδοποιητικά μηνύματα Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Κρεμλίνου προς την Άγκυρα.

«Το Ισραήλ παρακολουθεί με ανησυχία τα πρόσφατα βήματα της Τουρκίας στη Μεσόγειο. Η αγνόηση του εθιμικού διεθνούς δικαίου της θάλασσας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή», τονίζει μέσω Twitter το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Οι τύποι Κούλης κ τσιπρον μπορεί και να αγνοήσουν κ το Ισραήλ ο λογος; Απλά δεν έχουν άντερα είναι κοτισιοι

  2. Η τρελή σουλτάνα με το ποντικομουστακι θέλει τρελλές. Πάρε μωρη ψυχασθενή σκύψε στα 4 παλιολινατσαα

  3. Η Τουρκία δεν αστειεύεται . Αυτό που λέει το κάνει στην πράξη. Και γρήγορα. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Είναι θέμα χρόνου να μπουκάρουν οπουδήποτε. Εμείς φυλάμε των κώλο της Αιγύπττου και του Ισραήλ. (Ο τράμπ είναι ανάξιος λόγου. Μισότρελος ψυχπαθείς . Φυσικά στην πρώτη γραμμμή όταν γίνει το μπάμ πρέπει να πάνε ο Τσίπρας και ο Κούλης μαζι με τους λαθρομετανάστες. Όπως φάγανε τα σκατά να τα φάνε κιόλας .
    Φάνηκε τι σκατά χρεοκοπημένο κρατήδιο είναι η Ελλάδα.

  4. Καλα ρουφα το Μιλκο σου σκληρε μου τιμωρε και νανι γιατι η μανουλα σου θα σε κανει νταντα.

  5. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑΡΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΧΑΠΑΤΟ
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΑ ΚΙ ΕΞΟΠΛΙΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ??

  6. Ξεκινάτε προμήθειες έρχεται πόλεμος με διαμελισμό Τουρκίας σε 3 μέρη. Είμαστε κοντά..

    1. Τρως πολύ σανο και αμασητο….. αυτά τα ακουω εδώ και πολλα χρονια ,τελευταια φορα που ειχε γινει σοβαρο επεισοδιο με την τουρκια ηταν το 74, αλλα από τοτε εχουν αλλαξει πολλα πραγματα και υπαρχουν πολλοι και σοβαροι λογοι οι πιο δυνατοι από εμας να μην αφησουν να γινει πολεμος ελλαδας τουκιας και φυσικα ουτε διαμελισμος …μην πιστευεις ότι λενε βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει ντεεε

  7. Μυριστήκανε πολλά λεφτά και ήρθανε να κονομήσουνε. Οι εβραίοι σταυρώσανε το Χριστό για το χρήμα. Που είναι το περίεργο που μας υπερασπίζονται ?

Comments are closed.