ΕΡΧΕΤΑΙ το DVD του πιο φοβερού θρίλερ

Κοινοποίηση:
satanistes-banner-intro

Την Πέμπτη 4 Απριλίου το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο


Τον Δεκέμβριο του 1993 αποκαλύφθηκε μια από τις πιο σοκαριστικές αστυνομικές υποθέσεις που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. Η συμμορία των σατανιστών της Παλλήνης. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις νέους, τον Ασημάκη Κατσούλα, τον Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία, ήταν υπεύθυνοι για δύο δολοφονίες. Της Δώρας Συροπούλου, τον Αύγουστο του 1992 και της Γαρυφαλλιάς Γιούργα τον Απρίλιο του 1993. Η τριμελής ομάδα είχε μυηθεί στον σατανισμό και έκανε τελετές μαύρης μαγείας οι οποίες κατέληξαν στους φόνους. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο νεαροί ήταν παιδικοί φίλοι, ενώ η κοπέλα γνώριζε από μικρή τον Κατσούλα. Όλοι έμεναν στην Παλλήνη….

26 χρόνια μετά, μια άλλη νεαρή κοπέλα, η Αρετή Ζαχαροπούλου, βρίσκεται νεκρή υπό συνθήκες που ερευνώνται απο την αστυνομία. Λέγεται ότι είχε μπλέξει με σατανιστές.

Η δίκη των βρυκολάκων, όπως ονομάστηκε από τον Τύπο , έγινε το καλοκαίρι του 1995. Ήταν μία από τις τελευταίες δίκες οι οποίες καλύφθηκαν ζωντανά από την τηλεόραση.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ την Πέμπτη το πρωί, ξαναθυμίζει εκείνες τις φοβερές στιγμές μιας από τις πιο πολύκροτες δίκες στα δικαστικά χρονικά σε ένα DVD 120 λεπτών.

satanistes-opisthofilo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και να τους πιάσουν σε λίγα χρόνια πάλι έξω θα είναι όπως οι προηγούμενοι άλοιμονο στα θύματα και τις οικογένειές τους ντροπή στους υθηνοντες…

Comments are closed.