ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ! Σκοπιανοί ζητούν τιμωρία του ΠΑΟΚ για το πανό για τη Μακεδονία στο ματς με την Τσέλσι

Κοινοποίηση:
1

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΟ
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ

Η προκλητικότητα των Σκοπιανών δεν έχει όρια. Αυτό είναι μόνο η αρχή…

ΟΙ «καλοί» μας γείτονες οι Σκοπιανοί απαιτούν μέσα από μία δημοσίευση την τιμωρία της ομάδας του ΠΑΟΚ για το πανό που σε κάθε αγώνα υπάρχει στην κερκίδα που αναγράφει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει :
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ξανά με μια σοβαρή πρόκληση προς όλους τους ‘Μακεδόνες’, λένε ότι η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και βρίσκεται στην Ελλάδα. Σήμερα, ο Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚ άνοιξε την ομαδική φάση του Γιουρόπα Λίνγκ στην έδρα του με τον αγγλικό γίγαντα Τσέλσι και χρησιμοποίησε αυτόν τον αγώνα για να στείλει προκλητικό μήνυμα στους ‘Μακεδόνες’ «Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ», λέει το πανό στο στάδιο της Τούμπας.Επειδή εμπεριέχει μια πολιτική πρόκληση, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει ποινή από την ΟΥΕΦΑ, επειδή απαγορεύονται αυστηρά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να εμπλέκεται ο αθλητισμός με την πολιτική».

Αυτό είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον κύριο Τσίπρα και στην πολιτική του που φαίνεται δυστυχώς να μην τον αγγίζει. Με την ανοχή, την υποχώρησή του και την συμβιβαστική πολιτική του ο κύριος Τσίπρας και τα πρωτοπαλίκαρά του παρέδωσαν στα Σκόπια στο βωμό των καλών σχέσεων τη Σύνθετη Ονομασία. Τόσα χρόνια διαπραγματεύσεων, τόσα ΟΧΙ από τον Ελληνικό Λαό και έρχεται ένας Τσίπρας να πει το μεγάλο ΝΑΙ που θα αλλοιώσει την Ιστορία της Ελλάδας και όχι μόνο… Μετά από αυτό το ΝΑΙ του Τσίπρα θα δούμε τους «καλούς» μας γείτονες να θέτουν και όρους και ζητήματα εδαφικών απαιτήσεων.
Και μετά και μη χειρότερα, θα ακολουθήσουν οι άλλοι «καλοί» μας γείτονες η Αλβανία με το όραμά της για τη Μεγάλη Αλβανία που περιέχει την Ήπειρο και την Κέρκυρα, αλλά και η Βουλγαρία που προπαγανδίζει το όραμά της για τη «Μεγάλη Βουλγαρία» που φτάνει μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα (την Ξάνθη, την Καβάλα, την Καστοριά, το Κιλκίς, τις Σέρρες ).

Η συμφωνία της ντροπής της κυβέρνησης Τσίπρα αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.

Ο ελληνικός λαός επιβάλλεται να σταθεί άξιος των περιστάσεων με δημοψήφισμα.

Μαρία Ιωαννίδου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τη Θεσσαλονίκη

——————————————————————

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή εβδομάδα, η Παναγιά να φωτίζει το δρόμο σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: