Το ΕΣΡ κόβει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Καμπάνα ΣΟΚ – Επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο…

Κοινοποίηση:
liagkas-new

Σε απόφαση κατέληξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για όσα είχαν συμβεί στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ», επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο αλλά και προσωρινή διακοπή της εκπομπής.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση
«Το ΕΣΡ κατά τη σημερινή του διάσκεψη με θέμα την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της 7ης Νοεμβρίου 2019, αφού συζήτησε εκτενώς τα γεγονότα κατέληξε στην εξής απόφαση:
-Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
-Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.»

Έτσι λοιπόν η εκπομπή θα αναστείλει τη μετάδοσή της για μία βδομάδα, αν και εκτιμάται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου…!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φυσικά μόνο πέντε ημέρες και πολλές είναι. Λογικά καμία δεν θα έπρεπε μιας και αυτό το σκουπίδι είναι πό τους βασικούς εκπροσώπους της ΝΤΠ της εγχώριας νεοελληνικής υποκουλτούρας και τον παρακολουθούν πολλά γίδια, όπως άλλωστε και τους υπόλοιπους παπατζήδες και πουτάνες της υποτιθέμενης σοουμπίζ και καλά. Μυαλό ίχνος, φαί τίποτα, μέλλον κανένα, δουλειά ποτέ αλλά, η τηλεόραση με το πουσταριοπουταναριό πάντα στην πρώτη γραμμή. Και επιπλέον ψηφίζεται κιόλας!

  2. Μόνο για 5 μέρες μας απαλλάσουν από αυτό το σκυλομούρικο εμετικό πλάσμα και τη σαβουροεκπομπή με το γερο-Γκαγκάκη;;; Στείλτε τον σπίτι του και στην τηλεοπτική αφάνεια, να ξεβρωμίσει έστω και λίγο η οθόνη της TV μας!!! Δηλαδή, θα έχουν το θράσος να.τον ξαναβγάλουν δημόσια στον αέρα;;;;

Comments are closed.