ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και στην Πάτρα: Μολότοφ και καδρόνια στην πορεία για το Πολυτεχνείο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
molotof1

Ένταση επικρατεί στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα με κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, ενώ κρατούν καδρόνια.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις και πορείες.

Η πρώτη ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας – επί της οδού Κολοκοτρώνη) και την διοργανώνει το ΠΑΜΕ με συμμετοχή του Δήμου.

Μετά τις ομιλίες ακολουθεί πορεία η οποία θα περάσει από το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα στα Υψηλά Αλώνια.

Μια ακόμη συγκέντρωση και πορεία ξεκίνησε από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου. Και αυτή η πορεία θα περάσει από το μνημείο του αγωνιστή καθηγητή Ν.Τεμπονέρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις συμμετέχουν περίπου 900 άτομα ενώ στο τέλος της πορείας βρίσκονται άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και έχει οργανώσει ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων από αντιεξουσιαστές οι οποίοι συνήθως παρεισφρέουν στην πορεία των φοιτητικών συλλόγων οι οποίοι ξεκινούν από το παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Μετά την συγκέντρωση και την πορεία το Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 8:00

patra μ.μ. θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά εκδήλωση του Δήμου Πατρέων στο θέατρο Μπάρυ (Σανταρόζα 7 και Καρόλου). Θα χαιρετήσει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και θα ακολουθήσει αφιέρωμα για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου από το Χορευτικό Τμήμα και τη Λαϊκή Ορχήστρα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

tempo24, patrastimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: