ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Το εντυπωσιακό high tech ταμπλό του πρώτου ηλεκτρικού Urban EV της Honda

Κοινοποίηση:
hona1

Eδώ και αρκετό καιρό η Honda ετοιμάζει την πρώτη παρουσία της στην ηλεκτρική εποχή, και όπως φαίνεται έφθασε η ώρα για την πρεμιέρα του μοντέλου της, η οποία θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

 

Η ίδια η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα από το ταμπλό του Urban EV απ’ όπου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το σημείο φόρτισης βρίσκεται εμπρός πάνω από την μάσκα και πιθανόν ο ηλεκτροκινητήρας να είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Το μινιμαλιστικό ταμπλό έχει λίγους διακόπτες και ένα κουμπί εκκίνησης του ηλεκτροκινητήρα.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα το ηλεκτρικό Honda θα δέχεται φωνητικές εντολές μέσα από ένα προηγμένο σύστημα infotainment ενώ ίσως και να περάσουν και στο μοντέλο παραγωγής οι κάμερες στην θέση των καθρεπτών που είχαμε δει στο αντίστοιχο concept.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε για το Urban EV είναι ότι θα πρόκειται για ένα μικρών διαστάσεων αυτοκίνητο, στα πρότυπα του Renault Zoe. Θα είναι μάλλον πεντάθυρο με ένα αρκετά μίνιμαλ σε σχεδίαση αμάξωμα και μήκος που δεν θα ξεπερνά το Jazz. H αυτονομία του υπολογίζεται στα 250 χιλιόμετρα, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι τα πλήρη αποκαλυπτήρια.

hona4 hona3 hona2

Πηγή: carzine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: