ΕΜΕΤΟΣ! Ο Τρύφων Σαμαράς φόρεσε το μαγιό της… Σπυροπούλου και αναρωτιέται… [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
trifonas-samaras-18-8-2019

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει πολύ χιούμορ και δεν σταματά να το δείχνει ούτε στιγμή όσο και αν προκαλεί αηδία.

Ο γνωστός κομμωτής βρίσκεται αυτήν την περίοδο για διακοπές στη Μύκονο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα. Οι αναρτήσεις του, όμως, στο Instagram δεν σταματούν αφού ο ίδιος κρατά πάντα ζωντανή την επαφή του με τους followers του, που και εκείνοι με τη σειρά τους, του δείχνουν την αγάπη τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του. Σε αυτήν ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό, που είναι από τη συλλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την «κοντράρει στα ίσια» αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται ποιος το φόρεσε καλύτερα. Στη λεζάντα ο κομμωτής μεταξύ άλλων έγραψε: «@konstantinaspyropoulou είσαι μία θεά, μια Queen Dina. Τα μαγιό σου έχουν τέλεια εφαρμογή!!! Αλλά, όμως, ποιος το φόρεσε καλύτερα; Εσύ ή εγώ;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γκει μπρατσαρας μπατριωτη και η γλυκεια σου μανουλα τρωει ωμο κρεας

  2. Η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο…

  3. Ό Τρύφωνας είναι γυναίκα εγκλωβισμένη μέσα σε αντρικό σώμα.Είναι ντροπή να εμφανίζει αυτή την εικόνα.Λάθος μυνήματα κυρίως στο εξωτερικό.Κρίμα γιατί δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πούστηδες.

  4. ΓΚΕΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ, ΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ή ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΓΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ………..

  5. Οι χρυσαυγίτες φτιαχνόμαστε μόνο με τον Ηλία που κάνει και καλύτερη αποτρίχωση από τον Τρύφωνα αν και νομίζω πηγαίνουν στο ίδιο κέντρο αισθητικής.

  6. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΜΕΤΟΣ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΜΟΥ…………….

Comments are closed.