ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ: Η προδοσία του «βουνού» με το κοντοβράκι του Γιωργάκη. Διεθνές Δικαστήριο Χάγης σημαίνει Αιγαίο “μισό-μισό” με τους Τούρκους. Μητσοτάκη δεν θα βγάλεις καλοκαίρι, κακομοίρη μου…

Κοινοποίηση:
BQoq8VV

Επέστρεψε, χθες, στην Αθήνα από το Μέτσοβο ο Κ. Μητσοτάκης χωρίς φυσικά να ανακοινώσει τον υποψήφιο που θα προτείνει σε μερικές εβδομάδες για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν αναμενόταν εξάλλου να κάνει κάτι τέτοιο τώρα αν και ο ίδιος είχε πει ότι «θα πάει στο βουνό δύο ημέρες τα Χριστούγεννα για να αποφασίσει».

Η δικαιολογία είναι βέβαια ότι «υπάρχει ακόμη χρόνος» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η τραγική πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη και -όπως μαθαίνουμε από πολύ σοβαρές και καλά ενημερωμένες πηγές- συνδέεται με το βρώμικο και ύπουλο παζάρι που κάνουν οι πολιτικάντηδές μας για τα εθνικά θέματα!

Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, θα μείνετε όλοι “άγαλμα”. Στο Μέτσοβο,  ενώ ο Ερντογάν τρέχει στα μήκη και τα πλάτη της γης κι έχει τα μισά του χρόνια. Καλοπερασάκηδες της προδοσίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οικτρή είναι η εικόνα του Ελληνα πρωθυπουργού με το κοντοβράκι…Σε ιδιωτικό κύκλο βγάλε όποια εικόνα θέλεις κα φρόντισε να μείνει εκεί κύρ Μητσοτάκη μας…Αυτή η δημόσια εικόνα είναι απαράδεκτη για πρωθυπουργό…

  2. οι Ρουφιάνοι, ρουφιάνους και προδότες ψηφίζουν.
    Όποιοι λαοί, τέτοιοι ηγέτες.

    Αχ και να μπορούσα νάβλεπα τις φάτσες των ρουφιανοψηφοφόρων , όταν θα τους ανακοινώνει ο ηλίθιος πρωθυπουργός (αυτός με το χαρακτηριστικό χαμόγελο βλάκα) ότι τα νησιά τους (που ήταν και υποψήφια νησιά για νόμπελ!!!!!!!) ότι τα συμφωνήσανε ” διεθνώς”, είναι πλέον τούρκικα και οι ίδιοι πλέον: Τούρκοι “πολίτες”.

    Ε ρε γέλια!!!!!

    Και ιδίως όταν θα βγαίνει ο ψυχασθενής ηλίθιος να τους λέει: Μην ανησυχείτε, οι τούρκοι είναι και καλοίοίοιοιοιο….άνθρωποι είμαστε φίλοι οικογενειακοί άλλωστε χρόοοονια τώωωωρα!!!
    ώωωωώωωώώΏώωωωω!!!!!!
    άσχετο:
    – Ο προηγούμενος πρωθυπουργός ξέρει άπταιστα τούρκικα
    – Ο τωρινός κα η οικογένειά του είναι φίλοι ……καρδιακοί με τους Τούρκους εδώ και γενεές.
    μα ψήφισαν όλοι με τέτοια ακρίβεια……τουρκμένους ;;
    τουλάχιστον ….διοριστήκατέεεεεεε!!!!!

    Αααα! Χα ! Χα! χά!! Χάααααα!! Χα χα χαχα χαχαχα χαχα χαχαχααάααααα!!

    1. Χααα χααααχαααχααααχααα από το πρωι πινεις τσιπουρα μαστορα εεε;;;

      1. άργησες αλλά…….πετάχτηκες; rouf rouf;
        μα ……… τι σας τάζουνε τελικα ρε ρουφιάνοι;

        Και οι μεν και οι δε, oi ρουφιάνοi και oi προδότες, ξέρουν τι παθαίνουν.

        με Αχ και βαχ θα κλαίτε.

  3. Μεγα λαθος του Πολυχρονεμενου Σουλτάνου Ρετζεπ του Α, να διεκδικήσει το μισό Αιγαίο. Επρεπε να το διεκδικήσει ολο. Η Χαγη τωρα θα του παραχωρήσει το 1/4 αντι του μισού. Γεια σου ρε Κουλη, ακόμα και στις διακοπές σου, καθαριζεις για παρτη μας. Το ελευθερο 1/4 του Αιγαίου που μας εξασφαλισες απο τον Αρπ-Αγα, διαβλεποντας το λαθος του, σου χρωσταει, αιωνια ευγνωμοσύνη! Καλή συνέχεια στις διακοπαρες κι αστους να λενε. Εχουσι γνωσιν οι φυλακες. Υ.Γ. Αργότερα θα δουμε που θα μπει ο τονος στο φυλακες.

  4. Γιαυτο το διασκεδαζει και δεν του καιγεται καρφι ,και δεν τον νοιαζει
    αν οι Τουρκοι κανουν καθημερινα σουροτηρη τον εναεριο χωρο
    και το αιγαιο πελαγος κυνηγοντας τους Ελληνες ψαραδες,
    γιατι θα παει στη Χαγη για να πεταξει το μισο Αιγαιο στο στομα του λυκου.
    Χαρουμενος ,ξενοιαστος απολαμβανει το γιογκα με την ησυχια του,
    εχοντας απο κατω εναν ηλιθιο Ελληνικο λαο που τον ανεχεται και θα χειροκτοτησει καθε του ενεργεια.
    Φατε στη μαπα Μητσοτακι ,ξεσπιτακι που ξεσπιτωνει τους Ελληνες απ το μισο Αιγαιο.
    Αρπαξτε τις μαγκουρες 8 εκατομυρια Ελληνες
    και καθιστε τα παρασιτα τους προδοτες πολιτιτικους στο σκαμνι,
    αλλιως μαυρη μερα ξημερωνει

  5. Καλα εκαναν και με την Μακεδονια καλα θα κανουν και με το αιγαιο,δεν μας παιρνει να τα βαλουμε με την Τουρκια ειμαστε μικρη ανισχυρη χωρα,παντα ετσι ηταν η Ελλαδα παρτε το αποφαση και δειτε την πραγματικοτητα,αν παμε σε πολεμο μας εχουν σε δυο ημερες χαλαρα αυτοι!!

    1. Οχι εαν χτυπησουμε πρωτοι με την αεροπορια μας. Σε καθε αλλη περιπτωση συμφωνω μαζι σου.

  6. στον ηλίθιο Ελληνικό λαό που ακόμα δεν ξέρει να ψηφίζει με γνώμονα την Δημοκρατια

  7. ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΤΌ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΤΡΕΛΟΒΕΓΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:”ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ…” ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΆΣΩ. ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΑΠΙΛΕΣ

  8. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

  9. Αυτό θέλει ο Ερντογάν,να τον καθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων,που πάει ο ηλίθιος τι να διαπραγματευτεί το σπίτι του?Αν θέλει ο Κούλακας να διαπραγματευτεί ,να διαπραγματευτεί την περιουσία και τα τσιφλίκια του πατέρα του και ώπου έχει ακίνητα. Τα δικά του να τα δώσει στον Ερντογάν,η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι του,δεν έχει καμία δικαιοδοσία να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΗ…..

    1. Σωστα τα λαισ σιναγονυστι ….το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του και η μακεδονια στης αρκούδες της!!

      1. Αντε ρε να κάνεις τούμπες(προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται κόσμιος)…

Comments are closed.