ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που απήγαγαν και κακοποίησαν ανήλικο στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_684714_44dbc7df1c-83fcfb6b77110c5e

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου.

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη. Συγκεκριμένα, για τον 24χρονο,ασκήθηκε δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, ενώ για τον 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.

Πρόκειται για τους:

HEDAR MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.

WAHAB ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 17χρονος ομοεθνής τους έζησε τη φρίκη των δύο ανδρών καθώς αφού τον απήγαγαν, ασέλγησαν σε βάρος του βιντεοσκοπώντας τις πράξεις του και ζητούσαν λύτρα από συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι δυο δράστες, κατάφεραν να παρασύρουν το 17χρονο αγόρι, σε κατάστημα ενδυμάτων όπου εργαζόταν ο ένας από τους απαγωγείς. Τηλεφώνησαν σε συγγενή του και ζήτησαν 10.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όσο περίμεναν για τα λύτρα, τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του ενώ τον βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια ο 24χρονος, ασέλγησε σε βάρος του, με τον 28χρονο να συνεχίζει να καταγράφει τις εικόνες φρίκης με το κινητό του τηλέφωνο.

Τον κράτησαν όμηρο για ένα ολόκληρο 24ωρο και τον άφησαν να φύγει, όταν παρέλαβαν από συγγενικό του πρόσωπο, μόλις 200 ευρώ.

Το αγόρι έκανε καταγγελία στην αστυνομία, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο με τα βίντεο που είχαν καταγράψει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μην σας παραξενεύουν οι χρονολογιες γέννησης ..είναι ψεύτικες… Ήρθαν εδώ γύρω στα 25 … και φυσικά δήλωσαν ανήλικοι τότε. Αυτά τα νεγροειδη είναι τουλάχιστον 35 χρόνων.

  2. να τους πάρει στο σπίτι του ο μπουμπουκος να παίζει και η ευγενία το βράδυ

  3. Λοιπον, αυτους τους δυο θα τους παρει σπιτι του ο εβραιομασωνος …μπουμπουκος της ευγενιας!!!!Θα περασουν καλααααα.

  4. Γεμισαν και εξακολουθουν να γεμιζουν την χωρα με τετοιες εγκληματικες σκατοφατσες οι λαθρολαγνοι Ανθελληνες!!!!!!!!!! Βαλτε τους μεσα και μετα αμεση απελαση μαζι με τους πορτοφολαδες Αλγερινουε, Μαροκινους και Πακιστανους που τους ειχαν συλλαβει διακοσιες φορες για κλεψιες και το μ@λακισμενο και ανεκδιηγητο κρατος δεν τους απελαυνει!!!!!!! Ειναι να απορει κανεις γιατι δεν τους απελαυνουν!!!!!!!!

  5. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ . ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΒΟΘΡΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ .

  6. Στείλτε από κει που ρθαν αυτούς τους σπλυτους μουσουλμάνους που μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και η αστυνομία τους καταγράφει με τα πλαστά τους στοιχεία,και οι δυο έχουν για ημερομηνία γέννησης την 1η Ιανουαρίου και σίγουρα οι περισσότεροι δηλώνουν την ίδια μερα

  7. δυο σφαιρες δεν θα πανε τελικα χαμενες θα πιασουν τοπο

Comments are closed.