ΕΛΒΟ: Μια βιομηχανία που έχει δουλειές αλλά δεν… δουλεύει!

Κοινοποίηση:
SWbQLxjSxJNG9UX3G0bW

Τι συμβαίνει στην ΕΛΒΟ, στην οποία έχει τοποθετηθεί εκκαθαριστής; Στην ΕΛΒΟ έχουν μεταφερθεί εδώ και μήνες τεθωρακισμένα BMP-1 σύμφωνα με όσα προβλέπει η διακρατική σύμβαση μεταξύ των Ελλάδας και Αιγύπτου, για την ανακατασκευή 92 τεθωρακισμένων αυτού του τύπου.

Παρόλα αυτά τίποτα δεν φαίνεται να κινείται. Τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, προκαλούν εντύπωση. Όπως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ουδείς αντέδρασε!

Τι είπε ο Καμμένος;

“ Ο εκκαθαριστής της ΕΛΒΟ είναι προσωπικά υπεύθυνος για τη μη λειτουργία της εταιρείας. Λειτουργεί ως εργαλείο των Γερμανών για να κλείσει την εταιρεία, να μην δουλέψουν οι εργαζόμενοι, να απολυθούν οι εργαζόμενοι και σαμποτάρει οποιαδήποτε προσπάθεια λειτουργίας της εταιρείας. Σας το λέω ευθέως, τον κρίνω ευθέως και θεωρώ ότι πρέπει άμεσα είτε να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για αυτή του τη συμπεριφορά είτε να αποπεμφθεί με οποιονδήποτε τρόπο…Ο κ.Σπίρτζης έχει ένα τεράστιο έργο για τα νέα λεωφορεία και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει πάρα πολλές δουλειές για την ΕΛΒΟ και μπορεί αύριο να ξεκινήσει να δουλεύει… Είναι εθνική ανάγκη να λειτουργήσει η ΕΛΒΟ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: