ΕΚΤΑΚΤΟ! Στα μουλωχτά και κατεπειγόντως ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας! Βγήκε και το ΦΕΚ

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς καμία καθυστέρηση ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Το Πάκη; Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μας δείξει (σαν τα άλογα) την νέα του οδοντοστοιχία περιφέροντας το σαρκίον του από κάθε μουσείο σε κάθε άλλη εκδήλωση, σαν ρετάλι της πωλητικής. Είχε φορέσει και το πλαστικό χαμόγελο….μιά χαρά!!! ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΔΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ………
    Θα μπορούσε να πει ότι «ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΒΑΝΩΦ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ. ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ». Υπήρχε η δικαιολογία αλλά «Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής»!!!!!

  2. Ο Πάκης που στέλνει ηχηρά διαβήματα .προδότης με τη βούλα……

  3. του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δεκαετίες, ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, μετά όλοι οι άλλοι.

  4. Καρκίνο να βγάλεις κι εσυ και ολη σου η σπορά. Να ζητάτε την λύτρωση του θανάτου και να μην ερχεται. Νέμεσις.

  5. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 154 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…. ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΜΑΤ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΚΤΛ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ………….

    1. Το 70% και πλέον του ελληνικού λαού (που αν βγάλεις και τους λαθροεισβολείς που ψηφίζουν είναι πάνω από 80%) είναι μειοψηφία;
      Απλά οι προδότες φρόντισαν να καταλάβουν τις περισσότερες θέσεις εξουσίας με τη βοήθεια του βρωμερού και τρισάθλιου μασονικού συστήματος.

  6. Μια φορά πακις πάντα πακις. Ο πακι-μπόυ έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του την ώρα που ο κατσαπλιάς ζαεφ μιλούσε για σκέτο Μακεδονία. Όχι ότι αποδέχομαι το βόρεια Μακεδονία αλλά έτσι για τιυς τύπους λέμε τώρα. Όταν θα πέφτει το κλάμα και το παρακάλεμα θα είναι αργά. Ούτε ένας δε θα ανέβει ε ελικόπτερο και όποιος προδότης ένστολος πάει να το πετάξει θα έχει πρώτος την τιμή της τιμωρίας. Στα πλαίσια του νόμου βέβαια μιλάω.

  7. Αμφιβάλλετε ακόμη ότι όλοι όσοι διαχρονικά βρίσκονται στην -τύποις- ηγεσία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας είναι ότι χειρώτερο έχει να επιδείξει το ανθρώπινο (;;;) είδος;;;

    Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν ελάχιστοι που τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα και “πέθαναν” ή φυλακίσθηκαν. Όσοι κυκλοφορούν άνετοι, πλούσιοι και με τιμές, είναι εφιάλτες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Μιά ματιά να ρίξετε γύρω σας, θα δείτε ποιούς “επιλέξατε” να σας εκπροσωπήσουν. Ανώμαλοι, παιδόφιλοι, πρεζόνια, αλογομούρηδες, επαγγελματίες ψεύτες κλπ. Στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ θα κώλωναν;;;

    Ποιός σας είπε ότι μας υπολογίζουν ή μας φοβούνται ως λαό; Είναι αλήθεια ότι έχουμε βγάλει μεγάλους ΗΡΩΕΣ, αλλά βγάζουμε συνεχώς και πάρα πολλούς εφιάλτες. Το χειρώτερο όλων είναι ότι αγνοούμε, απαξιώνουμε και προσβάλουμε τους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και θεοποιούμε αυτά τα τομάρια. Γι’ αυτό, όλοι εμείς, όλος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είμασθε άξιοι της τύχης μας.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  8. KAI NEOΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ

    1. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.
      ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΉΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ¨¨ΠΛΑΚΩΣΕΙ¨¨
      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ, ΕΡΤΕΞΕ ΝΑ ΥΠΟΓΑΨΕΙ.
      ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Comments are closed.