ΕΚΤΑΚΤΟ!! Σκοτώθηκε γνωστός οδηγός αγώνων ταχύτητας

Κοινοποίηση:
william_dunlop_872018

Δυστυχώς, μία από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες των αγώνων στην Βρετανία,

ο William Dunlop, δεν βρίσκεται πια στην ζωη. Ο αγωνιζόμενος, μέλος της θρυλικής οικογένειας των Dunlops με τις τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες, σκοτώθηκε χθές, κατά την διάρκεια δοκιμών.

Ο William Dunlop ήταν μόλις 32 ετών. Το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια δοκιμαστικών, στον αγώνα Skerries 100, στον οποίο θα συμμετείχε. Ο William, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, οδηγούσε την Yamaha R1 του, όταν είχε το μοιραίο ατύχημα στο τμήμα Sams Tunnel, στην πίστα του Skerries.

Ο Dunlop έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο το 2000 και έχει αγωνιστεί κυρίως στους αγώνες δρόμων της Αγγλίας, ενώ έχει στο ενεργητικό του και συμμετοχές στον θρυλικό αγώνα του TT. Ήταν μέλος της ιστορικής οικογένειας των Dunlops, γιος του Robert Dunlop και ανιψιός του τεράστιου Joey Dunlop με τις 26 νίκες στο Isle of Man. Ήταν μεγάλος αδερφός του Michael Dunlop, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον πετυχημένου αναβάτες στο Tourist Trophy. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του, έχασαν την ζωή τους σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα…

Ο William είχε ανακοινώσει ότι αποσύρθηκε από το φετινό ΤΤ, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην σύντροφό του, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της. Είναι τραγική λοιπόν, η κατάληξη αυτή, καθώς ο Willam αφήνει πίσω του τα δύο αυτά αγαπημένα του πρόσωπα, ελάχιστο καιρό αφού εγκατέλειψε τον αγώνα του ΤΤ, για να είναι κοντά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: