Διακοπή σε δρομολόγια του ΗΣΑΠ – Εισέβαλαν άτομα στις γραμμές

Κοινοποίηση:
isap_maketa01

Διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο γκραφιτάδες μπήκαν στις γραμμές του Ηλεκτρικού στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να διακοπή για λίγο η διέλευση των συρμών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα αυτά κυνηγήθηκαν και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Η κυκλοφορία των συρμών επανήλθε έπειτα από λίγα λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΤΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!!!! ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ !!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!

  2. Σε αυτη τη χωρα κανουν κουμαντο τα λαθροπιθικια και τα αναρχοαπλυτα που εχουν βαλθει να μουτζουρωσουν και να βρωμισουν το συμπαν ….Και την ωρα που δεν μουτζουρωνουν …πετανε πετρες σε αυτοκινητα λεωφορεια κτλ…για παραδειγμα την δευτερα που μας περασε το απογευμα , ημουν μεσα στη γραμμη 314 που κανει την διαδρομη ραφηνα -παληνη-δουκισης πλακεντιας…με το που στριβει την κλεισθενους και μπαινει στη κυβελης απεναντι απο το meteor(για οσους ξερουν) φυλαγαν καραουλι 2 κοπροσκυλα που αρχισαν να πετροβολανε το λεωφορειο, που ευτυχως δεν ειχαν ανοιχτα τα παραθυρα και ευτυχως που δεν εσπασε και κανενα τζαμι …απο απλη τυχη δηλαδη δεν ειχαμε “δραματα”, και δεν μας επαιξαν τα δελτια ειδησεων…Οταν ακουγαμε οτι αυτα γινονται σε γραμμες απο μενιδι και ζεφυρι, λεγαμε οτι μαλλον ειναι γυφταρια …Ομως το πραγμα φαινεται οτι ειναι πιο βαθυ και δεν εχει να κανει μονο με υποβαθμισμενες περιοχες αλλα εχει να κανει με το οτι καποιοι, μαλλον βαζουν καποιους σιγα σιγα να δημιουργησουν προβληματα σε ολους μα ολους τους τομεις, με αποτελεσμα σε πολυ λιγο καιρο να φοβασαι πραγματικα να κυκλοφορησεις οχι μονο εξω…αλλα ακομα και μεσα στο σπιτι σου….ΥΣ Και μαντεψτε δεν ηταν γυφτοι…

Comments are closed.