ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΑΡΧΗΓΕΙΟ των ΜΑΤ στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ με βροχή από ΜΟΛΟΤΟΦ! Απάντησαν με ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ και ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ!Δεν άφησαν τίποτα όρθιο! Έκαψαν μέχρι και μηχανάκια πολιτών! ΟΛΟ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
mat

Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με δεκάδες βόμβες μολότοφ στη βάση των ΜΑΤ, στην Καισαριανή. Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έκαψαν μέχρι και μηχανάκια πολιτών που ήταν παρκαρισμένα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ. (Λίγο αργότερα μας επιβεβαίωσε ο ΣΚΑΙ με το βίντεο που βλέπετε παρακάτω – Όταν όλοι έλεγαν ότι δεν υπήρξαν φθορές).  Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ακριβώς η ίδια βάρδια αστυνομικών με την προηγούμενη επίθεση πριν λίγες μέρες.

mat1mat2

 Πρόκειται για ένα από τα κεντρικά κτίρια της αστυνομίας, το οποίο φρουρείται, καθώς σε αυτό στεγάζονται πολλές αστυνομικές υπηρεσίες, ανάμεσά τους η ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης) και τα ΜΑΤ.
Το θέμα είναι ότι στο κτίριο δεν υπάρχει η απαραίτητη φύλαξη από αστυνομικούς, αφού οι περισσότεροι απασχολούνται σε πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ μετά την προηγούμενη επίθεση, τα “μεγάλια κεφάλια” έδωσαν εντολή να αυξηθούν οι βάρδιες κατά ΔΥΟ αστυνομικούς περισσότερο.
mat3
Τι περιμένει το υπουργείο δημοσίας τάξης; Να τους κάψουν όλους μαζί σαν τα ποντίκια εκεί στα ΜΑΤ; Και να μην ξεχνάμε ότι ο δρόμος ειναι πολυσύχναστος. Περιμένουν πρώτα να θρηνήσουμε θύματα και μετά; Γιατί είχαμε τονίσει και σε προηγούμενο άρθρο ότι υπάρχουν φόβοι για επιθέσεις στην έδρα της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας που υπολειτουργεί.

To «MAKEΛΕΙΟ» είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το «ΝΤΟΥ» στα ΜΑΤ στην Καισαριανή! Πήγαν να τους κάψουν! «ΓΥΜΝΟ» το κτήριο από Αστυνομικούς! Φυλάνε κόμματα και επισήμους! «Ποια σύλληψη να γίνει; Πλάκα κάνετε;» ΟΛΟ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Μπέττυ Γιάννα 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σαμπος δεν τους ξερουν αλλα οι αναρχες κυβερνανε……………………

Comments are closed.