Έγινε έκρηξη στο ηφαίστειο της Αίτνας – Εκλεισε το αεροδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
etna333-08

Το ηφαίστειο της Αίτνας, το υψηλότερο και ενεργότερο ηφαίστειο της Ευρώπης, εξερράγη σήμερα, με αποτέλεσμα να υψωθεί μια τεράστια στήλη τέφρας στον ουρανό και οι αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνιας στις ανατολικές ακτές της Σικελίας.

Περί τις 130 μικρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν στο ηφαίστειο μετά την έκρηξη, γύρω στις 10.00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας της Ιταλίας, η μεγαλύτερη δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες. Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου, ύψους 3.330 μέτρων, σημειώθηκε το 1992.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. οπως τα λεει η Αποκαλυψη και η Αγια Γραφη και τα λεμε τοσο καιρο μπας και σωθει κανενας…ο Θεος οταν νευριαζει/νοιωθει αγανακτηση βγαζει καπνους απτα ρουθουνια του=εκρηξη ηφαιστειων…εχουμε τους σεισμους και τα τσουναμια που ειπαμε τοσο καιρο…ειμαστε ετοιμοι να ανοιξουν οι σφραγιδες μετα την εξοδο/διαφυγη/παραλαβη της Νυφης του Χριστου απτο Αγιο Πνευμα…ο Θεος,οπως λεει μεσα,εχει θυμωσει που ολα τα εθνη γιορταζουν και καθονται ησυχα στη βολεψια τους…εχει να πεσει κλαμα.οδυρμος το 2019…ας ευχηθουμε να ξυπνησει και το ηφαιστειο της σαντορινης μπας και προστατευτουμε απτις λαθροκατσαριδες που μας φερνουν οι αντιχριστοι φασιστεροι

    1. Αντε μουλέ απήγγειλε τωρα και μερικούς στίχους απο τα ποιήματα ύμνους του μιχαλολιακου στον εωσφόρο!

Comments are closed.