Άνοιξε και έπεσε με το… καλησπέρα η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 – Ποιοι το δικαιούνται

Κοινοποίηση:
koinoniko-merisma

Στον διαδικτυακό «αέρα» βρέθηκε η πλατφόρμα του Κοινωνικού Μερίσματος (www.koinonikomerisma.gr)  για  λίγα λεπτά. 

Ωστόσο, εδω και αρκετή ώρα  «έπεσε» πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει.

Η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα, μετά από αναβολές, επρόκειτο να ανοίξει στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

Οσοι προσπαθούν να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις δεν τα καταφέρνουν, καθώς τους εμφανίζεται μήνυμα ότι η σελίδα δεν λειτουργεί.

Πάντως εκτιμάται ότι θα είναι περιορισμένα τα προβλήματα που αφορούν τα ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, καθώς αυτά έχουν ήδη δηλωθεί στις φορολογικές δηλώσεις για το έτος 2017.

Την ίδια στιγμή πέντε κατηγορίες νοικοκυριών που πέρσι “κόπηκαν” από το μέρισμα λόγω αξίας ακίνητης περιουσίας συμπεριλαμβάνονται φέτος στους δικαιούχους. Η αλλαγή αυτή προκύπτει επειδή βελτιώθηκαν ελαφρώς τα περιουσιακά κριτήρια στην φετινή Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής των αιτήσεων, στη διεύθυνση www.koinonikomerisma.gr αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες και η πρώτη πληρωμή έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. στεφανια στο μνημα σας να σας αγοραζουν ρεεεεε με τα 100+200 ευρω ΣΑΣ οταν μου βαζεις ανεργο ΑΠΟ ΤΟ 2011 να ΣΑΣ πληρωσω 600 ευρω εφορια ΑΧΡΗΣΤΟΙ μας τελειωσατε τις ζωες ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΡΕ ………

  2. παιρνω και με καταντησαν να παιρνω κεα και με φορολογουν κιολας???μου δινουν 200 ευρω μερισμα??
    ελεος…φωτια και τσεκουρι

Comments are closed.