ΕΓΚΛΗΜΑ με το 14χρονο παιδί που θέρισε το Αλμπάνι. Συλλάβετε Γκλέτσο- Μπακογιάννη, εάν υπάρχει αστυνομία στον νομό. Ο αφώτιστος δρόμος καρμανιόλα και τα κρίματα των δύο τυχοδιωκτών

Κοινοποίηση:
gkletsos_mpakogiannis

Επειδή η περιοχή είναι γνωστή και ως δρόμος-καρμανιόλα, παρά το γεγονός ότι είναι μια ύπουλη ευθεία, θα πρέπει άμεσα και εάν υπάρχει εισαγγελική αρχή στο Νομό Φθιώτιδος που είναι ξύπνια αυτή την ώρα, να συλλάβει εκτός από τον Αλβανό μαλάκα που σκότωσε το παιδί, άλλους δύο: Τον μέχρι πρότινος εξυπνάκια δήμαρχο Γκλέτσο και τον πολιτικά πανίβλακα Μπακογιάννη, τέως περιφερειάρχη της Στερεάς Ελλάδος που έχουν αφήσει τον δρόμο αφώτιστο και εξαιρετικά επικίνδυνο. Είναι έργα δικά τους αυτά τα ανομήματα και μην αρχίσει κανένας τα αναμασήματα. Αυτοί φταίνε. Τόσα χρόνια, ένας κωλόδρομος έχει καταπιεί ζωές, χωρίς κανένας να δίνει σημασία, σε μια περιοχή που έχει κατακλυστεί από φονιάδες, κλέφτες και λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γής.

Ως γνωστόν μετά τις 10 το βράδυ, τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με ποδήλατα για τρία παιδιά, δυο αδέρφια δίδυμα και έναν φίλο τους. Στις 22.00 περίπου το βράδυ, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, που οδηγούσε αλλοδαπός Αλβανός, στο δρόμο Αχινού-Καραβομύλου, στο ύψος της γνωστής επιχείρησης Γκλαντζούνης.

Το ένα απο τα δίδυμα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τουΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όπου εργάζεται ως γιατρός ο πατέρας του. Δυστυχώς όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο 14χρονος, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί ο δίδυμος αδερφός του άτυχου14χρονου και ο φίλος τους, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Διενεργείται  προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου. Να προσέξουν οι αρχές μην σκίσουν κανένα καλσόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο ρατσισμός είναι αποτέλεσμα της άνισης αντιμετώπισης των πολιτών από το κρατος πχ Δεν γουστάρουμε τους Ρομά…για ποιο λόγο όμως αναρωτήθηκε το κράτος?Αν εγώ βάλω στην καρότσα του αγροτικού μου 5 ανθρώπους και οδηγώ λες και μεταφέρω γελάδια αν με δουν θα πάω αυτοφόρω θα χάσω άδεια δίπλωμα και θα πάω μέσα για έκθεση σε κίνδυνο ατόμων είτε ενηλίκων είτε ανηλίκων γιατί με ένα απότομο φρένο θα πετάξουν σαν τον σούπερμαν ..τους Ρομά όμως τους βλέπει το επίσημο κράτος στον δρόμο και δεν τους χώνει μέσα…οπότε σιγά σιγά αρχίζουν και δημιουργούνται ρατσιστικά φαινόμενα.και αυτό ισχύει για διάφορες κοινωνικές ομάδες ..οπως πχ αλλο παραδειγμα τοξικομανής που και 100 διαρρήξεις να κάνουν σε ένα βράδυ θα βγουν την άλλη μέρα γιατί είναι αρωστακια βρε….Αν τολμάς κάντο εσύ αυτό νομοταγή πολίτη το 1 εκατοστό από αυτά και θα δεις τη ζημιά θα πάθεις.

  2. Οι γονεις δεν ξερουν το δρόμο αυτο ; να συλληφθουν για αμελια ανηλίκου

  3. Ο συγκεκριμένος κωλόδρομος πρεπει να φωταγωγηθεί και δεν φθανει μονο αυτο..Ελλειπής αστυνομευση και σήμανση και ολα παρατημένα. Το καθε αλβανο πηγαινει και μεθα και μπεκροπινει στα μπαρ των διπλανων χωριων και οποιον παρει ο χαρος.Πιες βρε μαλακα οσο θελεις αλλα μην πιανεις τιμονι…Τι σου φταιει ο κοσμος? Τωρα για τον δρομο, ειδικα αν ερχεσαι απο Αχινο , εχει κατηφορα και γινεσαι αεροπλανο.Για να γινει ομως ατυχημα πρεπει να τρεχεις πολυ ή να εισαι εντελως απρόσεχτος.Για μια ακομη φορα ανυπεράσπιστοι οι ποδηλάτες και οι πεζοί σε καθε ασυνειδητο οδηγο.

    Για τους γονεις τι να πούμε.Αβάσταχτος ο πονος τους.Αλλα δεν επρεπε να αφησουν τα παιδια τους να κανουν ποδηλατο σε αυτους τους κωλοδρομους καρμανιολα.Κριμα για το παιδακι που εφυγε..

  4. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε…περισσότερο…Ότι βγήκαν με ποδήλατα έφηβοι σε αυτοκινητόδρομο…ή ότι έχουμε τιγκάρει από Αλβανά που τυγχάνουν και αυτοκινήτων και όποιον πάρει ο χάρος πλέον????

  5. Θα πρέπει να φωταγωγηθεί όλο το σύμπαν επειδή κάποιοι αδιάφοροι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν ποδήλατο βράδυ σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους; Μου έχουν συμβεί και μένα τέτοια περιστατικά στην επαρχία και από τύχη δεν συνέβη το μοιραίο. Στους δρόμους και ειδικά το βράδυ δεν μπορεί να κυκλοφορούν ποδήλατα με ανήλικα. Κατανοητόν;

  6. Ναι Στεφανε,η εισαγγελια θα συλλαβει το Μπακογιαννη με κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας !
    Που,στο ελλαδισταν; Θαθελες !
    Αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος,ο αλβανος θα φαει καμμια 15ρια χρονια οταν γινει το δικαστηριο και τελειωσε.
    Τεσσερα χρονια εχουνε να φανε δε θα αφησουνε ουτε λεπι.
    Χεστηκανε για τον κοσμο οπως ολοι οι πολιτικαντηδες.

    1. ο μονος ηλίθιος μεσα εδώ εισαι εσυ,δεν βλέπεις την πραγματικοτητα αλλα σε παρασυρουν εκει που θελουν οι δηθεν δημοσιογραφοι

      1. Εσύ όμως ανώνυμε τι δουλειά έχεις μέσα στις διαδικτυακές παλιοσελίδες των δήθεν δημοσιογράφων;
        ΕΕ;;

  7. Τώρα έχουμε γυρίσματα με τα κωλοφωτα θα ασχολουμαστε. Και ο γιατρός χωρίς Γκ θα θρηνεί το γιο του.

  8. Σιγά μην συλλάβουν τον ανιψιό τώρα που κυβερνά ο θείος. ΟΙΚΟΓΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ !

  9. Εισαγγελική αρχή;;; τι είναι αυτό;
    ΑΑΑΑΑΑ, αυτό που χώνει μέσα μόνο όποιο Έλληνα πει κανένα μαυριδερό κάθαρμα με τ’ όνομά του;
    Εντο ντεμοκρητικό εράχλειο πήγε σαγγιλέα πιάσει β-ρωμάδες που κλέψ κλέψ ρεύμα από ραντάρ αεροδρομίου κι έφυγε χεσμένος με την ουρά στα χεσμένα σκέλια.
    Μην ελπίζετε τίποτα.

Comments are closed.