Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Σε πλειστηριασμό βγαίνει η μονοκατοικία του στο Ψυχικό για χρέος 450.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
1

Ο Πέτρος Φιλιππίδης χάνει το εντυπωσιακό σπίτι του στο Ψυχικό, που βγαίνει σε πλειστηριασμό την ερχόμενη Τετάρτη.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους και καλοπληρωμένους ηθοποιούς της γενιάς του που πρωταγωνίστησε στα χρυσά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Τότε το κασέ είχε εκτοξευτεί στα ύψη. Για παράδειγμα, στο σίριαλ «50-50» οι πρωταγωνιστές έπαιρναν από 8.000 έως και 12.000 ευρώ ανά ένα επεισόδιο.

Πλέον αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί λόγω κρίσης με τα ελληνικά σίριαλ να έχουνε μειωθεί, όπως και τα έσοδα των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το YouWeekly, την ερχόμενη Τετάρτη ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της κατοικίας του στο Ψυχικό, εξαιτίας ενός δανείου που είχε συνάψει μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, που δεν εξυπηρετείται πλέον.

Το μη εξυπηρετούμενο υπόλοιπο του δανείου είναι 450.000 ευρώ και η τιμή της πρώτης προσφοράς για την κατοικία του ηθοποιού (πρόκειται για μεζονέτα σε τρία επίπεδα) είναι 605.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ρίξτε δηλητήριο ρίξτε. Ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του κύριοι. Εσείς που το παίζεται οσίες δηλαδή δεν έχετε κάνει κανένα λάθος; Είστε αμέμπτοι; Αντί να κάθεστε σαν τον Αρφυ και Μαρφυ να βρίζετε βγάζοντας τα απωθημένα σας σε ότι κινείται δεν ξυπνάτε μπας και σωθεί κάτι απο αυτην την Πατρίδα που στηντελική πάλι ΕΣΕΙΣ/ΕΜΕΙΣ όλοι ευθυνόμαστε με τις επιλογές στις γαμημένες κάλπες; Ή μονο καναπές και μάτι στο κουτί;
    Ήμαρτον δλδ.

  2. 8000-12000 ανα επεισόδιο. Έβγαζαν τρελά λεφτά, με θαλασοδάνεια που έπαιρναν τα κανάλια.Και εμείς πληρώνουμε τις ανακεφαλαιοποιήσεις. Μετά μας φταίνε οι ξένοι που χρεοκοπήσαμε.

  3. Συμφωνω με απαντες τους γράφοντες!!!!

  4. Αριστερη θεωρια και δεξια τσεπη γνωστο εργο!

  5. Συμφωνώ απόλυτα…
    Συστημικός, ατάλαντος…
    Και σ’ όποιον θέλει το εξηγώ με επιχειρήματα.
    Μα καθόλου δεν στενοχωρήθηκα…

  6. Από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Χορν στον Μπέzο και τον Φιλιπιίδη…

  7. ….η αλαζονεία και η έπαρση πάντα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα ….

  8. Άλλος ενας συστημικος ,ατάλαντος σαλιαρης που το ειδε πλουσιος

Comments are closed.