«Δόξα τώ Θεώ δεν μας αγγίξαν» – Η πρώτη αντίδραση του Σταμάτη Σπανουδάκη για την κλοπή στο σπίτι του – “Ξάφρισαν” κοσμήματα και χρήματα οι διαρρήκτες!

Κοινοποίηση:
spanoudakis_facebook-768x432

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά την αποκάλυψη πως έπεσε θύμα κλοπής έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του έζησαν στιγμές τρόμου όταν πριν από μερικές μέρες έπεσαν θύματα κλοπής μέσα στο σπίτι τους.
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης δοξάζει το Θεό που οι διαρρήκτες δεν πείραξαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, που την ώρα της διάρρηξης βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους αλλά ευτυχώς για εκείνους, κοιμόντουσαν.

Διαψεύδει πως οι κλέφτες πήραν ποσό ύψους 200.000 ευρώ. «Πήραν λίγα χρήματα που είχαμε στο σπίτι και ό,τι κοσμήματα, οικογενειακά και άλλα είχε η Ντόρη» έγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Αποκάλυψε ότι δεν μίλησε σε κανέναν για την κλοπή, ούτε στους φίλους του «για να μην τους απασχολώ με τα δικά μου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης


Πως έγινε η κλοπή στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη
Την κλοπή στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη έφερε την Τετάρτη (18.07.2018) στο φως δημοσίευμα εφημερίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, την ώρα που ο γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του κοιμούνταν!

Όπως αναφέρεται, οι δράστες της κλοπής κατάφεραν να μη γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι. Έψαξαν όλο το σπίτι, στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί και φεύγοντας πήραν μαζί τους δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά.

Βρήκαν το σπίτι άνω κάτω
Το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής το επόμενο πρωί, όταν έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι τους άνω κάτω. Και αμέσως κατήγγειλαν την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

Σε κατάσταση σοκ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι εξέφρασε στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως η διάρρηξη και η κλοπή έγιναν ξημερώματα. Εκείνο το βράδυ, κατέθεσαν, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι και όταν αποφάσισε να πάει για ύπνο, δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι για να κάνουν έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα!

Από εκεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και πήραν τις κοσμηματοθήκες με τα χρυσαφικά. Κατάφεραν, άγνωστο πως, να βρουν και το σημείο όπου το ζευγάρι κρατούσε τα μετρητά.

Εκείνο που κάνει εντύπωση στην αστυνομία είναι το γεγονός πως οι διαρρήκτες χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα στο σπίτι και μάλιστα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε την κλοπή ο Σταμάτης Σπανουδάκης, έγινε αναφορά και σε ένα άλλο περιστατικό κλοπής, και πάλι στο σπίτι του, πριν από τέσσερα χρόνια. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν αν τα δυο περιστατικά συνδέονται. Αν δηλαδή έχουν γίνει από τα ίδια πρόσωπα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει όλα τα άτομα που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι για λογαριασμό του ζευγαριού και άρα γνώριζαν πως να κινηθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: