Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι ζευγάρι; Ολες οι πληροφορίες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη, εξωκοινοβουλευτική, ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας και ο βουλευτής Ρεθύμνου υφυπουργός Υποδομών.

Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει γνωστή απογευματινή εφημερίδα, η σχέση τους ήταν γνωστή στους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Τώρα, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δύο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δόμνα Μιχαληλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από τότε είναι μαζί αλλά κράτησαν μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους.

ϑʙ̏Ӊ`ԇӠͅS ʕ…эǓǓ// ʼnӏďӠՐϕуٍ ӔϠБυđɊϠ̅Áя (EUROKINISSI/ ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

Πέρα από κάποιες φορές που τους είχαν δει μαζί σε μπαράκια γύρω από την οδό Βουλής ή σε γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας από την Εφη Αχτσιόγλου, με μια δυναμική χειραψία όλο νόημα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: