Δολοφονία βιολόγου: «Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του», λέει γείτονας του 27χρονου

Κοινοποίηση:
MALEME

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη από τον 27χρονo αγρότη, ο οποίος αφού τη βίασε και τη σκότωσε την πέταξε σε σπηλιά στο Μάλεμε στα Χανιά.

«Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του»

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από γείτονα του 27χρονου αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα. Αλλωστε αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος στους αστυνομικούς. «Οταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την τηλεόραση του Aplha.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.
Συγγενής δράστη: «Η συμπεριφορά του ήταν κανονική μετά τη δολοφονία»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Εδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.

Δολοφονία βιολόγου: «Νομίζαμε ότι είναι κούκλα»

«Στην αρχή λέγαμε ότι είναι κούκλα. Μετά πλησίασα και είδα τα παπούτσια και είπα αποκλείεται αυτό να είναι κούκλα. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας ότι πρόκειται για πτώμα», περιγράφει την κάμερα του OPEN TV το ένα από τα δύο άτομα που εντόπισαν το άψυχο σώμα της 60χρονης βιολόγου, σημειώνοντας ότι η έντονη μυρωδιά τους έκανε να αναζητήσουν από που προέρχεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: