Διεστραμμένοι δολοφόνησαν λιοντάρι και στη συνέχεια πόζαραν μπροστά του και φιλήθηκαν

Κοινοποίηση:
lion1_0

Λένε πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο που πατάει επάνω στον πλανήτη. Δεν σκοτώνει για να φάει όπως τα άλλα ζώα, αλλά δολοφονεί για να διασκεδάσει. Όπως Ο Ντάρεν και η Καρολίν Κάρτερ από τον Καναδά, που πήγαν για σαφάρι στην Αφρική, δολοφόνησαν δυο λιοντάρια και στη συνέχεια πόζαραν και φιλιόντουσαν μπροστά από τα νεκρά ζώα.

Το ζευγάρι για να «απολαύσει» αυτή την άθλια πράξη του πλήρωσε στην εταιρία Legelela Safaris που διοργανώνει τις δολοφονίες, περισσότερα από 3.000 ευρώ το άτομο.

Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία έγραψαν για το υπέροχο, ζώο που δολοφόνησαν: «Σκληρή δουλειά κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλαχάρι. Όλα πήγαν καλά. Ένα λιοντάρι τέρας»

Με το που ανέβηκαν οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε ένας βομβαρδισμός μηνυμάτων που στην καλύτερη περίπτωση έβριζαν το ζευγάρι – και λογικό – μετά την πράξη του αυτή.

Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον της εταιρίας που διοργανώνει τα σαφάρι, εκπρόσωπος της οποίας αναγκάστηκε να δηλώσει ότι δεν πρόκειται για ελεύθερα λιοντάρια αλλά για λιοντάρια που εκτρέφονται από την εταιρία ειδικά για τους σκοπούς αυτούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τερατα εισαστε εσεις κοπροσκυλα, που δεν ειχατε αλλη δουλεια απο το να πατε στη Αφρικη και να σκοτωσετε δυο πανεμορφα ανυπερασπιστα ζωα!!!!!! Κατι τετοια παλιοτομαρα η τιμωρια τους ειναι να τους πεταξεις σε λιμνη με κροκοδειλους!!!!!!!!!

  2. Δυο σφαλιάρες θέλουν τα κακομαθημένα ανθρωπάρια αλλά που…… πολιτισμός σε λέει μετά ο Καναδάς ρε άι στο διάολο Ούνοι !

  3. καναδοι και αμερικανοι,μια ζωη δολοφονοι και καθαρματα με λεφτα.Τα ιδια εκαναν στους ιθαγενεις και στα ζωντανα στις χωρες τους που της κατεκτησαν πρωτα.

  4. Μερικά δίποδα θέλουν τουφεκισμα διότι από αυτά υπάρχουν μερικά δις ενώ από αυτά που σκοτώνουν για το “χομπι” τους οπως τα βαφτίζουν εχουν απονείμει πολυ λιγα.

  5. Διεστραμμένοι ψυχοπαθείς. Στην Αμερική υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ανώμαλοι που πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και να σκοτώνουν σπάνια και προστατευόμενα είδη. Μιλάμε για υπάνθρωπους και καλά θα κάνει η κοινωνία να τους απομονώνει όπου μένουν γιατί είναι ικανοί για όλα.

  6. Φαίνεται ότι και οι άνθρωποι της εταιριας Αυτής είναι προβληματικοι μπασταρδοι και το θέμα είναι γιατί να τους άδεια για τέτοιες υπηρεσίες στο παλιόμπουρδέλο τους. για τα λεφτά??? Σκοτώστε και τις μανάδες σας ρε βλάκες το ίδιο μέναν που σκοτώνει γιαγιάδες κ μανάδες για τα ευρουλακια είστε και έπρεπε να σας σύρουν στα κάγκελα με το που το ξεκινήσατε αυτό το πραμμα

  7. ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ΄΄ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΣΠΟΡ΄΄ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΙΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ……………. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΚΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΄΄ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΥΤΗΣ…………..

  8. Λυπήθηκα για τα καημένα και ανυπεράσπιστα λιονταράκια, αλλά ποιο πολύ λυπήθηκα που δεν βρέθηκαν 2-3 τιγράκια να τούς κάνουνε σουρωτήρη τα κορμιά τους.
    Βέβαια πρίν τους κατασπαράξουν να τούς έπαιζαν δύο τρία λεπτά, για να καταλάβουνε τι έπεται συνέχεια.
    Κάπου που δεν ζούνε ελεύθερα τι πάει να πει,άιντε να τα σκοτώνουμε?

Comments are closed.