Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ΤΩΡΑ στα Προπύλαια ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δάσκαλοι και καθηγητές διαμηνύουν ότι το εν λόγω σύστημα διορισμών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας υποβαθμίζει το πτυχίο τους
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εκπαιδευτικοι ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι εκπαιδευτικοι διαμαρτύρονται καθως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έως τώρα για το νέο σύστημα διορισμών προκύπτει ότι το 50% της μοριοδότησης θα είναι το πτυχίο τους και η προϋπηρεσία και το άλλο 50% η κατοχή ακαδημαϊκών τίτλων ( διδακτορικό, μεταπτυχιακό, ειδικά σεμινάρια κ.α.).

Δάσκαλοι και καθηγητές διαμηνύουν ότι το εν λόγω σύστημα διορισμών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας υποβαθμίζει το πτυχίο τους και παράλληλα τους «αναγκάζει σε περαιτέρω τίτλους σπουδών και κατά συνέπεια σε επιπλέον έξοδα».

Οι εκπαιδευτικοι αναμένεται σε λίγη ώρα να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Πριν από λίγο καποιοι εκπαιδευτικοι παρουσίασαν ένα δρωμενο σατιρίζοντας τον υπουργό Παιδείας: Ένας από αυτούς σε ρόλο Γαβρόγλου «έδιωχνε» τους αναπληρωτές από κοντά του.

gav-dromeno05
gav-dromeno04
gav-dromeno03
gav-dromeno02
gav-dromeno01
katalipsi02
katalipsi03
katalipsi04
katalipsi05

Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: