Διαλύθηκε ο γάμος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Στη φόρα η παράνομη σχέση του με… (EIKONA)

Κοινοποίηση:
silviadivi92_71552048_2673665852671984_5717661373331894617_n-2

Με τον χειρότερο τρόπο έχει μπει το 2020 για τον νεαρό εξτρέμ. Από τη μία ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα αλλά βλέπει το deal να ναυαγεί και από την άλλη η γυναίκα του τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

Ο λόγος για τον Ματέο Πολιτάνο, ο οποίος έχει γίνει πρώτο θέμα λόγω του διαζυγίου που πήρε με την Σίλβια Ντι Βιντσέντσο.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό “Oggi” (κυκλοφόρησε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στα περίπτερα), ο Πολιτάνο είχε κρυφό ερωτικό δεσμό με την 22χρονη Τζινέβρα Σότσι, πρώην σύντροφο του Πάουλο Ντιμπάλα, σχέση όμως που την έμαθε η σύζυγός του.

Η Σίλβια Ντι Βιντσέντσο παντρεύτηκε τον 26χρονο άσο τον Ιούνιο του 2018, και ενάμιση χρόνο αργότερα ανακάλυψε την απιστία του έχοντας προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό “Oggi”, ο Πολιτάνο απαθανατίζεται σε έξοδό του με την Τζινέβρα Σότσι, με την αποκάλυψη αυτή να έρχεται μάλιστα τη χειρότερη δυνατή στιγμή για τον παίκτη που βρίσκεται “στον αέρα”, μεταξύ της Ίντερ και της Ρόμα.

M1

M2

M3

M4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ερώτηση είναι: Αφού μπορεί να έχει όποια θέλει (σχεδόν) για όσο διάστημα την θέλει, γιατί πάει και παντρεύεται;

  2. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

  3. η ζωή ειναι ΜΟΝΟ για αυτούς – ποδοσφαιριστές – μπασκεμπολίστες κλπ ,
    κάνουν το χόμπυ τους και βγάζουν εκατομμύρια – τζάμπα σπίτια – δωρεάν αυτοκίνητα -ΟΛΑ τα εξοδα σπιτιού – βενζίνες κλπ πληρωμένα – πανέμορφες γυναικάρες πάντα δίπλα τους ,
    οι υπόλοιποι ας πάμε για κρεμάλα καλύτερα …..

Comments are closed.