“Διακοπές στην κόλαση!” – Βρετανοί τουρίστες περιγράφουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
corfu-768x472

Γενεές δεκατέσσερις περνούν και με αποδείξεις Βρετανοί τουρίστες ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα. Η είδηση μάλιστα κάνει τον γύρο του κόσμου και είναι πρώτο θέμα στην βρετανική Mirror και όχι μόνο. Οι Βρετανοί τουρίστες μιλούν για «τρύπα της κολάσεως» για ξενοδοχείο που μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη και άλλα πολλά.

Και έχουν και φωτογραφίες και βίντεο να αποδείξουν τα λεγόμενά τους.

Το ζευγάρι των Βρετανών τουριστών Mick Clarke και Jayney ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στο χωριό του Αγίου Γόρδιου στην Κέρκυρα χωρίς νερό και με σκουπίδια που απειλούν την υγεία τους!

corfu1

Μάλιστα ο Mick που είναι πρώην στρατιωτικός λέει ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα του θυμίζει την εποχή που υπηρέτησε στον πόλεμο της Βοσνίας!

«Ο Mick λέει ότι το μέρος του θυμίζει την ρημαγμένη από τον πόλεμο Βοσνία του 1994 όταν είχε υπηρετήσει εκεί», λέει η σύζυγός του. Η ίδια έχει και μια πάθηση του αίματος και ανησυχεί.

«Ζω με μια ωρολογιακή βόμβα μέσα μου και η πίεση και το άγχος από όλο αυτό που ζω έχει εντείνει τα συμπτώματα και αρρώστησα», λέει η ίδια και εξηγεί ότι πέρυσι λόγω της ασθένειάς της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά της.

Έκανε μάλιστα και αναρτήσεις σε facebook και twitter που δείχνουν την κατάσταση.

corfu2

«Όταν είδαμε στο Facebook μια ανάρτηση για διακοπές all inclusive με 499 λίρες και πτήση από το Έξετερ η πρώτη μας σκέψη ήταν «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό» και έτσι πήγαμε σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και ρωτήσαμε «που είναι η παγίδα; γιατί είναι τόσο φθηνό;» Μας είπαν ότι είναι η πρώτη εβδομάδα της καλοκαιρινής σεζόν και προσπαθούν να ενθαρρύνουν κόσμο να κάνει διακοπές εκεί», λέει η ίδια.

Δεν έχουν όπως καταγγέλλουν τρεχούμενο νερό στο στοιχειωμένο χωριό, όπως το περιγράφουν.

«Θέλω να φύγω από εδώ. Με αρρωσταίνει», λέει η Jayney. «Μπορώ να αντέξω χωρίς ζεστό νερό, δεν είμαι άνθρωπος δύσκολος. Αλλά το ξενοδοχείο είναι επί της ουσίας κλειστό. Όλοι οι ντόπιοι κάνουν επισκευές και βάφουν τα καταστήματά τους και λένε ότι η τουριστική σεζόν θα αρχίσει σε δυο εβδομάδες».

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι σκουπίδια με τους κάδους να ξεχειλίζουν οι παραλίες δεν είναι καθαρισμένες και η πρόσβαση στην παραλία είναι μέσω μιας μικρής αυτοσχέδιας γέφυρας φτιαγμένης από παλέτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οσοι γραφετε τις φανφαρες σας εδω μεσα, εισαστε τουλαχιστον πρωτοζωα εσεις οι ιδιοι πρωτα! Δηλαδη τι ακριβως δεν καταλαβατε απο αυτα που διαβασατε πιο πανω? Ηθελε ο βρετανος σκρουτζοπαπαρας να κανει διακοπες μονο με 499 λιρες, το δε ταξιδιωτικο γραφειο που προφανως ειναι βρετανικο, που συνεργαζεται με το εν λογω ξενοδοχειο και οχι μονο…τα γνωστα βρετανικα ταξιδιωτικα γραφεια που κλεινουν τα περιβοητα αυτα πακετα που μας ερχεται εδω ολη η σαρα και η μαρα…του ειπε δεν υπαρχει καμια παγιδα no problem τραβα απλα ειναι νωρις για αυτο ειναι και τοσο φθηνα…τα ρεστα πρεπει να τα ζητησει πρωτα απο το ταξιδιωτικο γραφειο με το οποιο εκλεισαν αυτη την ευκαιριαρα και μετα απο αλλου! Γιατι αυτοι ειναι οι πρωτοι που τον εξαπατησαν! Και οσο για το τι σημαινει βρετανος τουριστας αυτο το γνωριζουν πολυ καλα οσοι ειχαν την ατυχια να πανε διακοπες εκει που πανε και αυτοι…μπεκρουλιαζουν κανουν εμετους συνεχεια ,παιζουν μπουνιες κυκλοφορουν ξεβρακωτοι ,γ@μι^&ντε σαν τα σκυλια στους δρομους…ειναι αγενεστατοι ,(την δηθεν βρετανικη ευγενεια την χρησιμοποιουν μονο στη χωρα τους οταν ειναι ξεμεθυστοι , μονο για να μη βρουν κανα μπελα) και ειναι πασιγνωστο οτι εχουμε να κανουμε και με ενα λαο τρομερα τσιφουτη!!! Και φυσικα ο καταλογος δεν εχει τελειωμο…Και να μας πει επισης ο βρετανοπαπαρας οχι με 499 λιρες αλλα με πολυ περισσοτερες τι ειδους διακοπες θα κανει κανεις στη βρετανια…Θελετε να σας πω εγω??Θα σας διαφημισουν οι φιλοι μας οι βρετανοι καταλυμα που δεν υπαρχει καν… οταν θα το βρειτε , θα διαπιστωσετε οτι θελετε δεν θελετε οτι σε αυτη την “τρυπα του ινδου” που την εχετε πληρωσει ηδη χρυση και οχι μονο 499… θα μοιραζαστε ενα μπανιο ενας ολοκληρος οροφος και βαλε, επισης θα μοιραζεστε και μια κουζινα, την οποια να παρακαλατε να μη χρησιμοποιειτε απο αλλους βρετανους συγκατοικους,γιατι τοτε θα καταλαβετε το How clean is your house….Δεν θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου και δεν αμφιβαλλω οτι αυτα που ανεβασε δεν ειναι αληθινα, αλλα πρεπει να γραφετε και καμια αλλη αληθεια που και που και οχι μονο “νοντοφιλοσοφιες του κωλου” Γιατι σε αυτη τη χωρα το πραγματικο προβλημα ειναι ο” μητσαρας” ο “νοντας” ο κωτσος”και η παρεα τους που περνιουνται για ανωτεροι και βριζουν τους αλλους και οποιος καταλαβε καταλαβε.

  2. Οτι ειπε ο nontas 42 ειναι και πολυ λιγα …Εγω θελω να πω ακομη τοσα σε ολα αυτα ..ΛΑΜΟΓΙΑ …Μαλλον βαλε ακομη και αλλα τοσα στους ελλαδισταν

  3. Αποκλείεται …εχουμε νέο υπουργό Τουρισμού…δεν υπάρχουν σκουπίδια 😂😂😂

  4. Α ρε Παττακό που θελετε. Θυμάστε την ταινια με τον Κωνσταντάρα και τον χαλβά Φαρσάλων;;; Δεν τον πέταξε στον δρόμο γιατι φοβόταν τον Παττακό. Είπε ακριβως, οταν τον ρώτησε η Διαλυνά γιατι της τον έφερε και δεν τον πέταξε στον δρόμο
    ……τι λες;;να με δει ο Παττακός να με βάλει να ρο φάω επιτόπου;;; Και δεν μου αρεσει κιολας ο χαλβάς Φαρσάλων….. Εεεετσι λοιπον. Ενας Παττακός θα μας σώσει.
    Αλλα πέραν των αστείων, οταν αγαπάς την πατριδα σου δεν την βρωμιζεις. Δεν πετάς σκουπιδια οπου βρεις. Στο σπιτι τους ετςι κανουν;;;;

  5. η ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΑ ….εδώ κ αιώνες ,
    ειναι η ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , παντού σκουπίδια ,ειτε σε χωριά – ειτε σε πόλεις – ειτε σε βουνό – ειτε σε θάλασσα …απορώ γιατί ερχονται ακόμα τουρίστες ???
    καλά απο συμπεριφορά ανθρώπων ….χειρότεροι απο τούς γύφτους καταντήσαμε …
    αδιαφορία – εχθρα – κακία – μίσος – για τούς γύρω μας …αρκεί να κάνω εγω την δουλειά μου …να πάω αντίθετα σε μονόδρομο – να ανέβω σε πεζοδρόμια με μηχανακι αυτοκίνητο ποδήλατο κλπ ,να παρκάρω οπου γουστάρω π.χ. σε θέσεις αναπήρων – να περνάω τα κόκκινα τα stop αέρα πατέρα , να πηγαίνω στη ΛΕΑ στην εθνική ,να μπουκάρω με το ποδήλατο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΜ ???? να βάζουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ τα ποδήλατα μέσα στο ασανσέρ μαζί με επιβάτες στούς σταθμούς ΜΕΤΡΟ …με κίνδυνο να τούς τραυματίσουν αλλά δυστυχώς κανένα ΖΩΟ δεν μιλάει …αλλά ευτυχώς υπάρχω εγώ κ οπου τούς βρίσκω τούς μπινελικώνω ,ξυπνήστε ρε ΔΙΠΟΔΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ μιλήστε – φωνάξτε – βρίστε αυτούς που σάς ΕΝΟΧΛΟΥΝ πού δέν σάς υπολογίζουν ….
    ελλάδα η χειρότερη χώρα στον κόσμο ….με τούς χειρότερους ΑΝΑΓΩΓΟΥΣ κατοίκους της …

    1. Δεν φταίει η ΕΛΛΑΔΑ …. οι ΡΑΓΙΑΔΟΓΥΦΤΟΙ της σταίνε εδώ κ αιώνες !

    2. Δεν φταίει η ΕΛΛΑΔΑ …. οι ΡΑΓΙΑΔΟΓΥΦΤΟΙ της φταίνε εδώ κ αιώνες !

    3. τα ειπες ολα…τιποτα δεν θα αλλαξει ποτε σε αυτο το μπουρδελο αν δεν ψοφησει κι ο τελευταιος κατοικος της βαρβαρης αυτης φυλης που ζει και λυμαινεται τον τοπο αυτο

  6. Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δημιουργούν αυτά τα χάλια και όλοι περιμένουν από το κράτος σηκώσετε τα μανίκια και εθελοντισμός για τα παιδιά μας για ελάτε μια βόλτα Αυστραλία κράτος και πολίτες μαζί και ουρά έκανα σκουπιδι ούτε ένα αδέσποτο αχ πατρίδα μόνοι μας τρώμε τις σάρκες μας

  7. Κερκυρα το ιδανικο μερος για διακοπες με Αλβανους…… να ψοφησετε ολοι

  8. επιτελους ειχε καποιος ταρχιδια ν κανει μ σοβαρη καταγγελια τ κακο ειναι οτι ειναι ξενοι αλλα ο ελληνας δ βαζει μυαλο

  9. Γιναμε …… αλμπανια !!

    Ζητω ο χοτζα του μαξιμοιυ κι το ΜΟΥΛΙΚΟ στο προεδρικο μεγαρο .

Comments are closed.