“Διαθέτει” 600 δισ. δολάρια και δεν έχει ΦΡΑΓΚΟ ούτε για τυρόπιτα! Ο ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ κρίθηκε ένοχος για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Κοινοποίηση:
sorras-500-1

Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και άλλα έξι άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ ενώ  οι άλλοι έξι καταδικάστηκαν σε 18 μήνες και χρηματική ποινή 1000 ευρώ με αναστολή. να σημειωθεί ότι ένας μόνο αθωώθηκε και η ποινή του γίνεται εξαγοράσιμη.

Ο Σώρρας στο απολογητικό υπόμνημά του είχε επιμείνει ότι διαθέτει τα 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη της στις ανακριτικές αρχές! Σημειώνεται ότι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα και ατή την φορά συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στον ηγέτη τους και αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της ετυμηγορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μετά απο δύο δικαστικές αποφάσεις υπέρ του, η Βουλή ορίζει ότι πλέον οι δικαστές μπορούν να κρίνουν κατα συνείδηση και χωρίς την απαραίτητη προσκόμιση στοιχείων.(άρθρο 176) το μεσημέρι που έγινε η δική, ο εισαγγελέας, απεφάνθη κατα συνείδηση, ότι ολοι ψεύδονται! Αναιρώντας τους προηγούμενους δικαστές! (Έτσι ήταν η εντολή.) Και το ίδιο απόγευμα αυτα τα ανύπαρκτα 600 δις μπαίνουν και πάλι στον προϋπολογισμό του κράτους! Αναθεωρήστε πάλι απο ποιους πρέπει να απαγορευτεί να ψηφίσουν…. Μάθετε για να έχετε άποψη.

  2. Η τραπεζα της Ανατολης εχει σκοτωσει πολυ κοσμο……Ενα νεο θυμα ειναι και αυτη η σκατοφατσα…

    Ελληνικε λαε μονο με παραγωγη και ιδρωτα στην δουλεια θα κανουμε προκοπη….

    ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  3. Ετσι ηταν απο μικρος τον γνωριζω, ειναι του γιατρου! Το χειροτερο στην υποθεση ειναι αυτοι που πιστεψαν τετοιο ατομο! Με τετοιο λαο δε σωζομαστε με τη καμια!

  4. Δεν μπορει να τον σερνουν στις φυλακες ετσι χωρις λογο , κατι τους κανει να τον φοβουνται…. τι ομως ; ; ο ιδιος ειναι ενας αμορφωτος λαικαντζας , αποκρουστικος χυδαιος και γενικως κινειται στα επιπεδα αισθητικης του αστειου αποτυχημενου απατεωνισκου που βρωμαει απλυτιλα . Καποιος πιο σπουδαιος πρεπει να ειναι ο αφεντης του… τι να πω…!

  5. Άμεση στείρωση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους οπαδούς του.

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 1000.. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΑΠΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ… ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ .. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..

  6. Άλλος αυτόκλητος Σωτήρας κι αυτός…Το τραγικό είναι ότι ‘καταξιωμένοι’ και χιλιοψηφισμένοι πολιτικάντηδες έχουνε πει πολύ μεγαλύτερα ψέματα από ετούτον εδώ και φυσικά ουδεμία τιμωρία…

Comments are closed.