Διαζύγιο “βόμβα” για τον Acun Ilicali! Η 22χρονη καλλονή που του έκλεψε την καρδιά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μόλις έναν χρόνο μετά τον χλιδάτο γάμο του στο Σεν Τροπέ, ο Acun Ilicali ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από την Σεϊμά Σουμπασί.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του “βασιλιά” των τουρκικών media, Acun Ilicali.  Το 1988, ο Ατζούν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά. Mαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Το 1993 πήρε το πρώτο του διαζύγιο. Στη συνέχεια, το 2003 ξαναπαντρεύτηκε την εντυπωσιακή Ζεινέπ. Μαζί της απέκτησε άλλες δύο κόρες. Λίγα χρόνια αργότερα, ο γάμος τους διαλύθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Σεϊμά Σουμπασί.

Τουρκικά ΜΜΕ θέλουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αμέσως μετά την είδηση του διαζυγίου, άρχισαν να “φουντώνουν” ξανά τα δημοσιεύματα ότι η Ντερέν Ταλού του έχει κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για μια 22χρονη καλλονή, η οποία έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος.
Σήμερα, μάλιστα, φρόντισε με ανάρτηση της στο Instagram να βάλει τέλος στις φήμες περί ερωτικής σχέσης με τον Ilicali. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: “Είμαι πολύ θυμωμένη. Ο Acun Ilicali είναι φίλος της μητέρας και του πατέρα μου. Ίσως έχουμε πει “γεια” δύο φορές. Αυτό είναι όλο…”.

 

 

Πηγές: Hurriyet, CNN Turk, Internet Haber

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: