Δημόσια έκκληση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από γνωστή ηθοποιό!

Κοινοποίηση:
μικρούτσικος

Δημόσια έκκληση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο έγινε σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Γνωστή ηθοποιός μίλησε στο πρωινό και ζήτησε από την Φαίη Σκορδά να τον βρει.

Η Ανουσάκη έκανε έκκληση στο Πρωινό να βρει τον παρουσιαστή και να τον δει ξανά στην τηλεόραση.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εξαφανιστεί… Έχω παίξει κακό ρόλο στον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί κάναμε εκπομπές με τεράστια νούμερα και ακολούθησε τα ριάλιτι που τον κούρασαν. Τον καλώ μέσα από τη Φαίη και… Φαίη σε παρακαλώ βρες τον! Είναι χρήσιμος και πρέπει να βγει μπροστά! Δεν έχει μελαγχολία, βαριέται όλο αυτό που γίνεται…», είπε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά, ζήτησε από τους συνεργάτες της να της τηλεφωνήσουν ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να περνά κατάθλιψη αλλά και οικονομική καταστροφή! Που βρίσκεται ο παρουσιαστής και γιατί είναι στην απομόνωση;

Συγκεκριμένα, είχε ειπωθεί ότι ο παρουσιαστής στο πρόσφατο παρελθόν ζούσε με τον φόβο να του πάρουν το σπίτι αφού δεν μπορούσε να αποπληρώσει τα χρέη του. Η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει μια δημόσια εμφάνιση..Γεγονός που προβληματίζει τους πάντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μου αρέσουν τα νεαρά και όμορφα κορίτσια.
    Αν δω ξανά ασχημόγερο στην τηλεόραση, θα φέρετε ευθύνη αν με αναγκάσετε να ξαναχειροδικήσω και να προσθέσω ένα ακόμα παράσημο στο ποινικό μου μητρώο.
    Οι γέροι είναι για τα νεκροταφεία, όχι για θέαση!!!

    1. Άίντέ βρέ νόύμέρό γρήγόρά νά ξάπλώσέίς στό κάνάπέ τών γόνίών σόύ πόύ θέλέίς νά έχέίς κά άπόψή!

  2. Oταν ο απλος κοσμακης ετρεχε στα εργοστασια στις αποθηκες για ψωροδραχμες η ψωροευρω, οταν ο αλλος δουλευε μεσα στο ηλιο στην οικοδομη στο χωραφι κτλ κτλ για ενα μεροκαματο, ο Ανδρικος και ολοι οι Ανδρικοι τοτε επαιρναν εκατομμυρια σε δραχμες και χιλιαδες σε ευρω και ειχαν τα πιπινακια της tv στα ποδαρακια τους, με τις αμαξαρες τους, τις σπιταρονες τους, τις Μυκονους τους, κτλ. Δεν θα λυπηθω λοιπον κανεναν Ανδρικο που δεν εκανε το οικονομικο κουμαντο του σωστα και δεν σκεφτοταν τα γεραματα. Προτιμω να ασχοληθω να στεναχωρηθω για εναν απλο μεροκαματιαρη Ελληνα συμπολιτη μου. Αιντε να ψηφισετε τις νδουλες τα ποταμακια και τα τσυριζακια σας τωρα…

  3. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ …. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

    1. Ο μεγαλητερος ρεαληταρας που εβγαλε αυτος ο τοπος.Αντρεα γερα στην Τιβι ξανα

Comments are closed.