Δημοτικές εκλογές 2019 – Καλλιθέα: Άγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
1

Η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 22:00, κατά την αλλαγή βάρδιας στη φύλαξη του χώρου, τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προσέγγισαν το κτήριο του δήμου Καλλιθέας στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του kallitheaonline.gr.

Ο φύλακας αιφνιδιάσθηκε από την παρουσία των ατόμων, του ζήτησαν να μην εμπλακεί λέγοντας του ότι δεν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγήςμε φαρμακευτικό υγρό, συγκεκριμένα Betadine, αποχώρησαν από το κτήριο και διέφυγαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι δράστες όμως είχαν προλάβει να εξαφανισθούν.

Μέχρι τις 02:30 τη νύχτα αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης συνέλεγαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και στελεχών του συνδυασμού.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο μέσα στο κτήριο φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Εν τω μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα, Σάββατο, στις 02:00 το μεσημέρι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εντάξει κάνει μπαμ πως κάποιος εκ των έσω τους ενημέρωσε, εφόσον ξέρανε ακριβώς που θα πάνε και πότε παρελήφθησαν τα ψηφοδέλτια. Έτσι για σπάσιμο και μόνο να προμηθευτεί ο κόσμος ήδη ψηφοδέλτια πριν πάει να ψηφίσει, γιατί οι πραγματικοί φασίστες και οι πραγματικοί χέστες έχουν αποκαλυφθεί προ πολλού. Όποιος είναι καθαρός δεν φιμώνει κανέναν και στην τελική κανένα τσουτσέκι δεν θα κάνει κουμάντο επειδή η πουτάνα η μάνα του δεν έκανε έκτρωση. Θα γίνει νοθεία στις εκλογές και απο τους δικαστικούς αντιπρόσωπους. Να χέσω την δημοκρατία σας ξεφτιλισμένα δίποδα!

  2. Καραστημένο από τον δήμαρχο Καλλιθέας.
    Ό, τι και να κάνετε, ξεφτιλισμένα ξεράσματα του «συνταγματικού τόξου», η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα.

  3. μπραβο ψηφιστε τους κ θα παρετε τ αρχιδια τους αυτοι ρε ρουφιανευουν οποιον βρουν μπροστα τους πλακα κανετε ουτε ενα ψηφο δεν θ τους δωσω σ κανεναν ουτε συριζα ουτε χρυσο αυγο

  4. Δεν θα πήγαινα να ψηφίσω καθόλου για δημοτικές εκλογές στην Καλλιθέα αλλά τώρα θα ψηφίσω Ελληνική Αυγή (Χ.Α) έτσι από αντίδραση για να μάθετε τι γίνεται όταν δεν παίζετε τίμια και δεν σεβεστε των αντίπαλο και το δικαίωμα της ελευθερίας της απόφασης.

  5. Ναι μόνο αυτά είχαν, δεν έχει άλλα ψηφοδέλτια. Επειδή έκαναν οι άλλοι παρανομία, δεν θα κατέβει η Χ.Α στις εκλογές. Όποιος τα γράφει αυτά είναι για λύπηση.

  6. Aναρχοκομμουνιστες θα ηταν η τιποτα μεταπολιτευτικοι δημοκρατες της νδουλας….

  7. ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ΄΄ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ 26Η ΜΑΪΟΥ……………….. ΞΥΔΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ………………..

Comments are closed.