Δημοσκόπηση Politiko για τις ευρωεκλογές: Mπροστά η ΝΔ με σημαντική διαφορά – Μάχη για την 3η θέση!

Κοινοποίηση:
kalpi_psifos

Με διαφορά 9,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστότοπου Politico.
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 25,74%.

Τρίτο κόμμα θα είναι το Κίνημα Αλλαγής με 7,4%, διατηρώντας μικρό προβάδισμα έναντι της Χρυσής Αυτής (7,28%), ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,8%.

Εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φαίνεται να μένουν η ΛΑΕ (2,79%), η Ένωση Κεντρώων (2,59%), το Ποτάμι (2,17%), η ΜέΡΑ25 (1,28), και η Πλεύση Ελευθερίας (1,07%).

Πώς θα γίνει η κατανομή των εδρών

Σύμφωνα με την πρόβλεψη, η ΝΔ θα καταλάβει 9 έδρες στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έναντι 7 του ΣΥΡΙΖΑ, από 2 του ΚΙΝΑΛ και της Χρυσής Αυγής, ενώ το ΚΚΕ εκτιμάται ότι θα καταλάβει 1 έδρα.

Η εκτίμηση στηρίζεται στα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο που προβλέπει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα κάθε κόμματος.

politico_provlepsi
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν αυτή η δημοσκόπηση είναι αληθινή πάει να πει ότι είμαστε ένας λαός όχι απλά μεγάλης ηλιθιότητας αλλά και πολλών βραβείων γκίνες.

  2. NAIIII ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ)ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ -ΗΠΕΙΡΟ -ΘΡΑΚΗ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ!!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ.ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΚΟΜΑ,

Comments are closed.