Δημοσκόπηση – Βόμβα: Δεύτερο κόμμα με 20% η Χρυσή Αυγή στη Βόρεια Ελλάδα

Κοινοποίηση:
omilia_arxigou_sthn_boulh

Ποσοστά που προσεγγίζουν το 20% καταγράφει η Χρυσή Αυγή σε νομούς τη Βόρειας Ελλάδας πλασαριζόμενη ως δεύτερο κόμμα μετα τη ΝΔ

Γενικά υπάρχει  μια αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής από 10 μέχρι και 30% σε σχέση με τις εκλογές του 2015

Η Χρυσή Αυγή κινείται μεταξύ του 8 και του 9,5% πανελλαδικά

Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κανάς σημειώνει στην Kontra News στο άρθρο του με τίτλο “Αντισυστημική ψήφος”:

“…Η αλήθεια είναι πως και εμείς, που σας είχαμε προϊδεάσει, κυρίως σε σχέση με την “υπόγεια” μέχρι τώρα δυναμική της Χρυσής Αυγής, αιφνιδιαστήκαμε από τα ευρήματα.

Αν δε, τα διψήφια που φέρεται να προσεγγίζουν το 20% ποσοστά της Χρυσής Αυγής στη Βόρεια Ελλάδα, είναι δυνατό να δέχονται κάποια εξήγηση, εκπλήσσει η έκταση αλλά και η διάχυση αυτής της μορφής ψήφου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. και τον λιακο πρωτο για τη δημαρχια της αθηνας τον εδειχναν υποτιθεμενες κρυφες δημοσκοπισεις που ειχαν στα χερια τους μονο οι χρυσαυγιτες και τελικα βγηκε τεταρτος. αφηστε το σανο ρε…υποχειριο του συριζα ειστε για να κοβετε ψηφους απο τη νδ

  2. Μερικούς υπερ-πατριώτες πως τους τσούζει που η μόνη πραγματική δύναμη αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή; Τους ενδιαφέρει η πατρίδα, έτσι λένε, αλλά για να διασπάσουν το μεγαλύτερο Εθνικιστικό Κίνημα των τελευταίων 60 χρόνων έχουν εφεύρει χιλιάδες δικαιολογίες και αναχώματα. Αν συντασότανε όλοι αυτοί μαζί της, θα είχε ήδη τελειώσει όλη η ανθελληνική κάστα του “δημοκρατικού τόξου”. Αφήστε τους ανθέλληνες να αλωνίζουν και να υποτάσουν τον Ελληνισμό απλά για τον εγωισμό σας και την άθλια ψευτουπερηφάνια σας. Εμείς στηρίζουμε, ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή, την μόνη ψήφο που τσούζει το σύστημα.

  3. ΒΡΕ ΓΙΑΓΚΟ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑ.

  4. 10 χρονια μας δουλεουν και ακομα τα ιδια κοματα ψιφηζουμε , εγω απο το 2008 εχω σταματησει να πηγαινω γιατι καταλαβα τι πεζετε εκει μεσα , και νταβατζης και τοκογλυφος το κρατος απο τους καλυτερους , ασε για εθνικα δεν μιλαω θα αρχισω να γαυγιζω . επρεπε οταν με ειπαν 2 ατομα να περναμε απο 5.000.000€. ο καθενας να επερνα και στο καλο , πηραν αυτοι οι δυο μαζι απο 7.500.000 τελευταια φορα που μιληαα με τον εναν ηταν βραζιλια το 14′ τι να πω το μετανιωσα παντως .

  5. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΣΤΕ ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;

  6. Είμαι Δεξιός και δεν γουστάρω Κυριάκο. Δεν υπάρχει, δυστυχώς, σοβαρή Δεξιά παράταξη στη χώρα.
    Ας δούμε όμως λίγο ποιοι αποτελούν τη Χρυσή Αυγή ξεκινώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα.
    Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Ηλιόπουλος, Παππάς, Γερμενής και κάποιοι άλλοι είναι καθαρόαιμαι ναζιστές. ΝΑΖΙΣΤΕΣ! Έχουν τατουάζ, υπάρχουν ντοκουμέντα ηχητικά και οπτικά αλλά και άρθρα στο περιοδικό της οργάνωσης.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ιδέες καποιου, έστω κι αν είναι φιλοχιτλερικός. Να έχει όμως το θάρρος να το παραδέχεται και όχι να λέει για αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς και κουραφέξαλα. Εδώ ο βουλευτής Παππάς τράβαγε βίντεο λέγοντας στο μικρό παιδί του πώς να λέει σωστά το Heil Hitler και μετά του έλεγε μπράβο αγόρι μου.
    Είμαι φιλομεταξικός και επί χούντας δε νομίζω ότι υπήρχαν τα προβλήματα που λένε οι αριστεροί βρωμιάρηδες κατσαπλιάδες.
    Η Χρυση Αυγή λοιπόν, στο πέρασμα των χρόνων (πριν μπει στη Βουλή), ήταν μία περιθωριακή ομάδα που μόνο προβλήματα δημιουργούσε. Σε πολλά συμφωνώ μαζί της. Μας χωρίζει όμως το ιδεολογικό υπόβαθρο, αυτό δηλαδή που είναι στα πρότυπα του εθνικοσοσιαλισμού (των ναζί δηλαδή), κάτι το οποίο δεν χωνεύεται κύριοι αγαπητοί!
    Μου αρέσει ο πύρινος λόγος του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου.
    Για μένα το ιδανικό θα ήταν στελέχη τέτοιας ιδιοσυγκρασίας σε ένα κόμμα άλλο, όχι στη Χρυσή Αυγή. Τη ρετσινιά (που είναι και αληθινή) του φιλοναζισμού δεν μπορούν να την πετάξουν από πάνω τους, απλά επειδή είναι μία πραγματικότητα.
    Θέλω να είναι η χ.α. στη βουλή, από τη στιγμή που είναι και το παράνομο κκε μέσα αλλά και επειδή με ευκολία ξεφτιλίζει τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις. Αλλά είπαμε, ναζιστές δεν δέχομαι με καμμία δύναμη.
    Σκεφθείτε τι ποσοστό θα είχαν στις εκλογές, αν δεν υπήρχε το μελανό σημείο του ναζισμού και οι διάφορες εστίες σύγρουσης που δημιουργούν με βάση τις ιδεολογιες καθενός και τις πράξεις του.
    Αν θέλει λοιπόν κάποιος να ψηφίσει χ.α., καλά θα κάνει εφόσον του αρέσει και έχει συμφωνήσει στους όρκους που δίνουν στα γραφεία της οργάνωσης αυτής, όμως μην ξεχνάει ότι τα ηγετικά της στελέχη είνα φιλοναζιστικά.

  7. Ουτε χ.α ουτε καρατζαφερηδες ουτε μαρηδες ολοι τον Στεφανο θα στηρίξουμε ρε παιδια μονος του και ολοι τους θα τους παει στρατιωτικο περιπατο ο Χιος !!!

  8. Η πρωτη φορα φασιστερα τ καταφερε κ αυτο. Μακαρι ν βγω ψευτρα αλλα μια απο τ ιδια ειναι η ΧΑ

  9. Αριστερόστροφοι & Αναρχικοί προετοιμάστε τους πρωκτούς σας.
    Ακούτε τα βήματα πίσω σας?

    1. Από ποιους μωρε από τον Μπουκουρα που εκλαιγε στην βουλη? η από τον Μπαρμπαρουση την κοταρα που ελεγε τα κεφαλια στης πρεσπες και μετα εκανε κοκοκοκο ασε ρε δοκτορ πατριδοκαπηλοι είναι και αυτοι όπως είναι και ο καρατζαφερης και ο βελοπουλος και ο βλακας ο τζουτζουκος

  10. Υπάρχουν ψήφοι στη ΧΑ που είναι “εξ ανάγκης”. Δηλαδή που από οργή και απελπισία, πρώην “δημοκράτες” θα ψηφίσουν τη ΧΑ σαν την τελευταία λύση. Η δική μου ψήφος πάντως, όπως και οι περισσότερες στη ΧΑ, δεν είναι τέτοια. Εγώ θα την ψηφίσω με χέρια και με πόδια, θα δαγκώσω το ψηφοδέλτιο, θα το σταυρώσω κτλ. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα τους ψηφίσω, και τους ευχαριστώ που υπάρχουν, γιατί εδώ και κάποια χρόνια με έχουν βγάλει από την στενάχωρη θέση να μην έχω που να το ρίξω. ΧΑ και ξερό ψωμί….

  11. Προς Μιχαλιολακο Νικολαο…η Ελλας πεθαινει και χρειαζεται πατριωτικη κυβερνηση για να ορθοποδησει..χρειαζεται κτισιμο απο την αρχη..γκρεμισμα σε ολους αυτους τους ψευτοκουλτουριαρηδες νομους που εχει νομοθετησει το συστημα που διαφεντευει τον τοπο δεκαετιες τωρα μοιραζοντας την εξουσια αναμεσα σε κοματα του αντιδημοκρατικου τοξου,,,μην πτοηστε με τους εκβιασμους που σας κανουν με τα δικαστηρια σε αναμονη που σας κρατανε καθηλωμενους…γνωριζω οτι σας εκβιαζουν λεγοντας οτι θα σας δωσουμε ενα 8% για να συνεχισετε να εχετε τα βουλευτικα σας δικαιωματα με την παρουσια σας και στην επομενη βουλη, δεν θα σας καταδικασουμε για τιποτα αρκει να μην απαιτησετε δικαιη καταμετρηση των ποσοστων σας στις επερχομενες εκλογες….η Μακεδονια βραζει ξερετε και σεις και ολοι οτι τα ποσοστα της Χ.Α. εχουν εκτιναχθει…Ακουστε κατι που δεν ξερετε…νομιζετε οτι ο τσιπρας αναβαλει συνεχεια τις εκλογες γιατι ο μονος λογος ειναι ο καταποντισμος του στις μετρησεις που κανουν…μαζι με τον μητσοτακη βρισκονται σε διατεταγμενη υπηρεσια…ο μητσοτακης βλεπετε να πιεζει για εκλογες? αναρωτηθηκατε γιατι δεν πιεζει τωρα για εκλογες….βλεπουν κρυφες δημοσκοπησεις και παθαινουν πλακα…η Χ.Α. ειναι δευτερο κομα….αν πραγματικα ειστε πατριωτες μην κανετε πισω, μην υποκύπτετε σε εκβιασμους…και αυτο ισχυει κυριως για τον αρχηγο…αν και τωρα ανεχθεις νοθεια στα πραγματικα ποσοστα σημαινει πως δεν μπορεις αλλο να παραμεινεις αρχηγος και παραμερισε να αναλαβουν αλλοι….

    1. 7% και πολύ τους είναι βρηκαν και αυτοι την ακρη και βολευουν συγγενείς και φιλους στην βουλη και στο κομμα κοροιδαααα

  12. Με στρατάρχη τον Αρχηγό μας θα πάρουμαι πίσω της χαμένες πατρίδες και θα δώσουμε ένα γερό μάθημα στους Τουρκαλβανοσκοπιανούς.

  13. Το μόνο που εκπλήσσει είναι το ότι η ΧΑ θα έπρεπε κανονικά να έχει φτάσει στο 90% πανελλαδικά εάν ήμασταν ένας σώφρων και νοήμων λαός, μετά από όλα όσα έχουν γίνει με το λαθρομεταναστευτικό και την προδοσία της Μακεδονίας…. Αλλά εξακολουθούμε να είμαστε ο πιο βλαμμένος και πλέον κομμουνιστόπληκτος λαός στο υπερσύμπαν…

  14. ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ΄΄ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΛΟΥΘΕ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ………….

  15. ΑΚΙΣ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ..ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ

  16. Η χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος για να φύγουνε αυτοί οι π0υστηδ3ς που μπλέξαμε.

  17. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……………… ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ (ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ…….) ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

  18. Πρωτο θα βγει και θα παθετε πλακα ολα ειναι μιλημενα πανω απο 6-7 χρονια .Τοτε θα γινει η μεγαλη μαχη με τους Τουρκος με ευλογιες Σιων

  19. Μακαρι να αναιβενουν……αλλα οι σιωνιστες δεν προκεται με εκλογες να τους αφησουν να παρουν κεφαλι…………………….με παρονομες ελληνοποιησεις και νοθεια την νικη τους την εχουν σιγουρη

  20. θα έχει ξεχαστεί μέχρι τον Μάιο και θα έχουμε κανονικά 93% τόξο στις εκλογές.

  21. ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ ….οποτε τα μια απο τα ιδια στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…..καταντια

  22. Γιατί να ψηφίσουμε μικρά εθνικιστικά κόμματα; Γιατί να θυσιάσουμε το μόνο όπλο που έχουμε; Θέλουμε πατριώτες βουλευτές, που να έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Από το 2012, απέδειξαν ότι είναι οι μόνοι που ανθίστανται. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτό γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

  23. ΓΙαγκο μην βασανιζεις τον ανδικο σου μοριο αλλο

  24. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ…… ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ…..

  25. Τους περιμενουν κατι νταβραντισμενα αγορακια να τους “ψηφισουν” μια χαρα μεσα στην φυλακη τους ναζηδες.

    1. που ζεις ρε κακομοιρη ολοι του συστηματος ειναι ολοι παιζουν το ρολο τους ποια φυλακη θα φανε?? και παπαριες ολοι οι εγκληματιες εξω ειναι στιν μεγαλη φυλακη που ζουμε και εμεις φυσικα και οι δηθεν ελληνες πολιτικοι προδοτες και μη…………

  26. Γιαγκο εσυ ψηφιζεις δηλαδη τα μικρα ψευτοεθνικιστικα δεκανικια εε?? Καθιστε εκει στο 0,5% γιατι οι πραγματικοι Ελληνες ψηφοφοροι δεν τρωνε κουτοχορτο.

    1. Εγώ θα ψηφίσω κόμματα και κινήματα που εκφράζουν τον γνήσιο ελληνικό πατριωτισμό και εθνικισμό. Μακριά από ναζιστές.

  27. Θα δείρει και θα γαμήσει τα αριστερόστροφα πουστρόνια η ΧΑ. ΜΠΡΑΒΟ
    Καλό βόλι (δηλαδή πούτσο) για τα εθνομηδενιστικά κουμούνια …

  28. Ο καταποντισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ θετικό. Το ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεν περπατάνε και πολύ, είναι επίσης θετικό. Αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν είναι θετικό. Ψηφίστε καλύτερα μικρά εθνικιστικά κόμματα.

    1. Πήξαμε στους εθνομηδενιστές γίαγκο – Δέν συμφωνώ σε πολλά με ΧΑ αλλή η κάθε δράση όμοως φέρνει αντίδραση – εγώ ψηφίζω αναγκαστικά πλέον ΧΑ για να γαμήσει τα κουμούνια, τούς αναρχικούς, και τους προδότες/κλέφτες της ΝΔ

    2. για πες μας κανα άλλο εθνικιστικο κομμα να ψηφισουμε ρε ανοικτοματη…

      1. Έχω να προτείνω μερικά: Ελλάδα ο άλλος δρόμος (Νότης Μαριάς). ΠΑΤ.ΡΙ.Ε (Στρατηγός Συναδινός). Δύναμη Ελληνισμού (Δημήτρης Καμμένος).

Comments are closed.