Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ: Αυτό που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ όλοι οι Έλληνες- Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και θα ναι πάλι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κοινοποίηση:
syriza

Από το 4,6% τον Ιούλιο η «ψαλίδα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έκλεισε στο 3,5% τον Σεπτέμβριο και έφτασε τώρα στο 2%

σύμφωνα με την τρίτη δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis που δημοσιεύει το Documento.

dimoskopisi_ntokoumento

Το γεγονός ότι είναι η μοναδική δημοσκόπηση που εμφανίζει τόσο μικρή διαφορά προκάλεσε σχόλια με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να αφήνουν υπονοούμενα για την εγκυρότητα της.

Η Vox Pop Analysis τοποθετήθηκε αναρτώντας μια μακροσκελή απάντηση στις αιχμές.

«Η Voxpop Analysis και τα στελέχη της εργάζονται με τη μεθοδολογία που απέδωσε με ακρίβεια τα πρόσφατα αποτελέσματα εκλογικών αναμετρήσεων σε Βρετανία και ΗΠΑ. Δυστυχώς και εκεί η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων, μέχρι τέλους, πρόβαλε «μαγικές εικόνες». Υπήρξαν όμως και πραγματικές εικόνες οι οποίες αποδόθηκαν αποκλειστικά με τη δική μας μέθοδο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Καλό πάντως θα είναι να μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα κυβέρνηση παρότι πρόδωσε το δημοψήφισμα, ψήφισε Μνημόνια και παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ένα είναι σίγουρο, την εξουσία δύσκολα θα την παραδώσει, όχι ο Αλέξης, αλλά αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Φανταστειτε αντιπολιτευση ο τσιπρας και να κανει κριτικη στο κουλη? Θα του κανει κριτικη σε αυτα που υπεγραψε ο τσιπρας η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο εξαλλου το βαθυ πασοκ ζει και βασιλεύει ελεο συριζα. Εξαλλου ο κουλης ειπε και να βγει θα ναι συνεχιστης του τσιπρα ενα ρισταρτ θελει αυτη η χωρα

  2. Συνομωσιολογια πέφτει πολύ. Αν προηγείται ο Τσίπρας αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αντίπαλοι.
    Με Κούλη τσιριδογεωργιαδη Φώφη και όλα τα άλλα τά βαμπίρ ο Τσίπρας κερδίζει σίγουρα απλά γιατί έχει στομφα πολιτικού.

  3. Πιστευετε πραγματικα οτι βγαινει αυτος που ψηφιζει ο…λαος??????????

    Τα αποτελεσματα των εκλογων στην Ελλαδα τα βγαζει μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια, την οποια δεν την ελεγχει κανεις και δεν την αμφισβητει κανεις, οτι πει ειναι….νομος!
    Ο λογος φυσικα για την περιβοητη SINGULAR LOGIC η οποια κατα διαβολικη συμπτωση ανηκει στον…ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Αν λοιπον τους επομενους μηνες και μεχρι τις εκλογες με αναλαβουν τα γνωστα κεντρα και αρχισουν να με προβαλλουν συνεχεια στα ΜΜΕ και να με αβανταρουν με τις στημενες δημοσκοπησεις τους εγω ο Μητσος που δεν με ξερει η μανα μου, θα γινω σιγα σιγα συνειδηση στους πολιτες και οταν ερθει η ωρα των εκλογων θα βγει η SINGULAR LOGIC αν γουσταρει και θα πει οτι οι Ελληνες ψηφισαν Μητσαρα κατα 50, 60, 70% …ΠΟΙΟΣ θα μπορει τοτε να πει το αντιθετο???????
    Οπως ΠΟΙΟΣ μπορει να πει οτι οι Ελληνες ΔΕΝ βγαλανε δυο φορες τον Τσιπρα μεσα σε 15 μερες και ενω ειχε κανει το ΟΧΙ του ΛΑΟΥ….ΝΑΙ γραφοντας μας στα π@παρια του?

    Γι αυτο μην ακουω χαζομαρες για εκλογες και δημοσκοπησεις….ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  4. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή και ας βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, δεν μας ενδιαφέρει η χαμένη ψήφος αυτά είναι ξεπερασμένα.

  5. ναι..ολοι ειναι βλακες και η εταιρια του ντοκουμεντου ο φωστηρας…ο συριζα πανω απο 22-24 δεν παει με τιποτα….με 12-14 σε ολη τη βορεια ελλαδα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    1. ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ.
      ΞΕΧΑΣΑ, ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

  6. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ…………………….

  7. σε πια χώρα θα είναι κυβέρνηση δεν κατάλαβα.

  8. Να μην τους ψηφισει κανεις και να μην ξαναμπουν στην βουλη! Αυτο πρεπει να γινει, αλλα δυστυχως ο κουλης δεν τραβαει αλλιως ο τσιπρας θα ηταν σιγουρα στο 4%, η μαζα στηριζει δικομματισμο!

Comments are closed.